Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Modlitba za najdenie partnera

Ipsik

Ja som sa už tiež pred týždňom raz pomodlil, len tak stručne a ako blesk z jasného neba sa mi ozvala táto kočka, áno, áno a bude svadba. Brat nám už kúpil banánovník ako svadobný dar (prezradil mi to).

Marosko-n

Pred narodením niekto rozhodol o našom osude. Ale Boh nám dal rozum , fantáziu a Ducha , a osobné, sebecké Ja. Je na nás, čo budeme a kedy budeme, čo používať a uplatňovať v živote.
Pri modlení sa zameriavame na Ducha a Boha. V živote používame rozum , JA a aj fantáziu. Niekedy rozum skrotí zlého ducha aj sebecké Ja. Preto sa musíme veľa učiť aby sme získali nadhľad nad svojím životom a neboli prízemní. Preto treba veľa úprimnosti vo svojej modlidbe mať aby bola úprimná.

Mesačný princ

ipsik - ak s ním budeš nabudúce hovoriť, tak sa ho spýtaj či náhodou nevie, kedy budem mať tie sľubované peniaze, ktoré mi sľúbil pri narodení. Lebo kde nič, tu nič :D

ipsik

Ano, je to tam. Ale momentalne tlacim na Boha, aby mi pomohol. Aj mi pomoze, ale nemame sa v laske. Je to tak. Niektore veci dokaze len Boh. Musim niekedy prejavit aj pokoru, hoci neviem ani neviem, co pokora je. Ale je mi do placu.

lubko444

aj janko z vranova sa denne modlil za najdenie partnerky. Ked ju vsak uvidela jeho babka povedala mu ty si sa naozaj málo modlil

Najčítanejšie články