Kazdy znas by chcel mat dobreho partnera,a preto by som chcel vediet kto zvas sa modlil za najdenie si partnera a ci vam to vyslo,lebo mam pocit ze pravy veriaci hlada srdcom ,hlada skutocne hodnoty,akosi bezny ludia na toto zabudaju sex pred manzelstvom a tak dalej sam hriech!
Modlitba za najdenie partnera
Ono treba myslieť a správať sa pozitívne, aj keď na to človek nemá absolútne žiaden dôvod:-)
tak si 0vecka predstav ake by to asi tak bolo, ked by sme sa tu nemuseli ponevierat ako nechcene deti nasich rodicov, ktori sa museli vziat hlavne preto, ze zena otelela jak krava
lLily co takeho? je pravda ze keby sa to dalo zakazat a zakazalo by sa tak by sme mali zase boom 20 rocnych co sa beru ale kym sa nezakaze samovypomoc a antikoncepcia tak nam to populacnu krivku neohne tym spravnym smerom...
Fantasyi - predstav si, že veru existujú aj muži, ktorí vedia počkať do manželstva so sexom ;-)
a sila modlitby je fakt veľká vec, len musí byť úprimná :-)
Tazko. Mna by teda nepresla.
No a ty ako vies, co sposoby predmanzelsky sex? Ved clovek bude sudeny az po smrti. Si snad duch? Bola si na druhej strane? Lebo zatial to vyzera, ze sa strasne ruhas, zhoris v pekle, lebo sa sama hras na Boha. Neznasam tuto nadradenost veriacich a ich debilne reci, ich vymyte hlavy cirkvou. Boh hlasa lasku, co urobis v mene lasky, nie je ziadny hriech.
Som zvedava, ktory normalny chlap bude mat s tebou trpezlivost cakat do manzelstva a cakat kym sa ty vymodlis pred sexom milion zdravasov. Aj veriacim muzom semeno udiera na hlavu a ked si nemozu ani vyhonit, lebo aj to je podla vas hriech. Amentma.
ked by ludia tusili, co moze sposobit sex pred manzelstvom, tak by ich presla chut nielen na manzelstvo, ale i na samotny sex
Ano funguje to.Ale aj modlenie má svoje pravidlá.
Stane sa ti len do takej miery do akej si schopný uveriť.Ako to bolo v tej dedinke keď dlho nepršalo a miestny pastor zvolal modliacu skupinu aby konečne spŕchlo a vravì veriacim keď prișli na modlenie ako tomu veria ked si nikto nepriniesol parazòl.Ak sa budeš modliť len odrapotanìm slov tak je len malà ùspešnosť.Ak sa za niečo modlìme musìme mat vysporiadané vzťahy doma v práci atď.Ak sa za niečo modlíš a na druhej strane v práci sa splháš na ùkor druhých alebo podielas sa na intrigách.Cez tieto neduhy neprejde tvoja prosba k bohu alebo to čo si vymodlìš sa zastavi pri susedovom plote ktorý si zachytil autom a tváril sa že si muzikant.Ďalej pri modlitbe a rozpràvanì z bohom treba opomenùť aj to čo boh pre teba spravil v ràmci doterajșieho života poprìpade pre postavy z biblie aby si si pripomenul na vzťah ktorý spolu z bohom máte!stále je za čo ďakovať.Čìm viac poukazuješ na veľkosť božiu tým sa tvoje problémy zdajù byť menšie.Ďalšia podmienka je v odpùštanì hriechov sebe aj druhým a to je samostatná kapitola........Toto je len malá ilustrácia toho ako to môže ale aj nemusí fungovať.Môže sa aj stať že sa to vydarì špičkový partner ultra mega najlepșì bude vedla teba a ty to nespoznáš lebo naše predstavy o tom čo je pre nás dobrè a čo by nám"poslal boh" môžu byť odlišné.Cinske príslovie vraví; zvažuj čo si želáš,lebo sa ti to môže splniť.Modlitba naozaj funguje!
Ja keď som svoju ex ukázal babke, tak mi len povedala medzi štyrmi očami: nuž, nebudem ti klamať. Zase si sa málo modlil:-D
Áno povedal, ale všetko má svoje zákonitosti, ktoré pre človeka majú prospech