Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Modlitba za najdenie partnera

Ipsik

Ak si si vybral to, že sa na svet budeš pozerať len negatívne, tak taký ho aj budeš mať. Ak napr. dostaneš niečo dobré, tak si môžeš povedať, že si mohol dostať ešte niečo lepšie. Človek môže reptať vždy. Keď sneží nie je dobre, keď prší nie je dobre, keď je horúco nie je dobre, keď je chladno, tiež nie je dobre......
A čo sa týka akože tej tvojej nespravodlivosti, tak ti poviem len jedno, veľa sa nenarobia, ani jedni, ani tí druhí, ak by som to mal trochu prehnať.A normálnemu človeku je jedno, či mu v izbe svieti obyčajná žiarovka alebo luxusný luster (iné je keď ti spadne na gebuľu).
Svetlo jak svetlo:-)

MuroMax

Ked sme už pri tej viere tak cirkev, či už kresťanská, islamská alebo židovská alebo hocikajá iná je len nepodarený výplod tých, čo vo svete vždy vládli. Potrebovali cirkev na zotročenie ludí a blbé ovce im sadli na lep a dodnes behajú do chrámov, lebo si myslia, že práve tam sa stretnú s bohom. Ale boh je všade a je tu pre všetkých. Netreba za ním chodiť do kostola. A neverím tomu, že boh nás trestá alebo odmeňuje. Trestáme sa sami tým, ako žijeme. Nie som budhista a nevyznávam žiadne náboženstvo ale keby som to chcel porovnať tak napríklad myšlienka reinkarnácie je celkom logická. Človek žije nejaký život, pácha nejaké hriechy alebo proste to nazvime skutky, ubližuje alebo pomáha, podľa toho ako to cíti alebo aký je uvedomelý. A na základe toho konkrétneho života potom sa po smrti prehupne do iného života a tam si potom odserie všetko to zlé čo spôsobil iným a svetu. A zase keď bol dobrý, tak sa má dobre aj v ďalšom živote Jasné že sa to nedá dokázať ale dáva to zmysel. Lebo ak by mal o ľudoch rozhodovať nejaký boh a on by určoval kto sa narodí ako Rockefeller a kto ako obyvatel Lunika 9, tak to by bol teda riadne drsný boh. Prečo by mal napríklad niekto celý život Luníkovať a druhý si len tak Rockefellerovať? Ako by si to kto z nich zaslúžil taký alebo taký osud? Veď ak by tu každý žil len jeden krát, tak predtým ako sa narodil ešte neurobil nič zlé, tak prečo by mal byť z neho napr. Luníčan? Ja som kategoricky proti takému postupu a zásadne s ním nesúhlasím. Howgh!

Ipsik

Nehádž po mne kamene, mám domáce väzenie, neviem, či to rozchodím, jak si mi zas naložil. Zľava, sprava, z každej strany, trpím ako dokopaný. Nastavujem satelity, netrafia ma nikdy viac, tie tvoje čierne meteority. Partnerka (bola) na jedničku, vzala moju kartičku. Teraz nemám vážne nič, na každého máš Ty bič:-)

DoktorExitus

Bože nedopusť aby to bola učiteľka lebo to je diagnoza, chráň ma od sestričiek čo nožky pri sebe neudržia to znamená že všetkých, nedopusť aby to bola uniformovaná lebo to je horšie než sestrička a učitelka dokopy, stráń ma od kolegýn lebo nechcem si hladať druhe zamestnanie, amen

Ipsik

Zdravím ťa divocina1:-) Ako sa máš? Ako diagnózy? Je to lepšie, či horšie? A to si až tak pribrala z tých pochutín? Ja musím makať, lebo jest aj veľa ľudí, zdravých, ale lenivých jak pes. Takže asi tak.
Sem tam dám fór, ale keď budem mať reálny job, tak sem už asi ani nebudem chodiť. Majte sa!

Najčítanejšie články