Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Modlitba za najdenie partnera

Ipsik

Ja to vidím tak, že najhoršie je to vtedy, ak jeden partner komunikatívny a ten druhý nepovie za celý deň ani jednú súvislú vetu, že je skúpy na slovo. Ak sú obidvaja partneri komunikatívni, tak si vedia veľa vecí vydiskutovať a nemusia to riešiť trebárs žalobami alebo brutálnym ohováraním s puncom kvázi veriaceho.
Vtedy som mal byť sám, sám som tomu neveril, ale keď som si to spätne prešiel, tak som sám bol, aj keď som bol vo vzťahu.
Je obdivuhodné, že mnohí ľudia ktorých poznám sú naladení pozitívne a sťažujú sa len minimálne aj napriek tomu, že trú biedu. To je tiež jedna z mojich skúsenosti a z takých ľudí si treba brať príklad.

0vecka

Marosko-n je typicky priklad toho ako zly ateisti nerespektuju krestanov....

inak nemylim si ze je to dnes v mode nadavat na boha teraz je skor v mode byt bud krestanom typu kotleba alebo respektovat cudziu vieru stylom nj ja sice neverim ale nieco medzi nebom a zemou je. typicke navazanie sa do krestanov az tak v mode nieje a je to skor o Tom ze v dnesnej dobe sa to zu smie tak to niektori robia

Marosko-n

Boh je a existuje! A stvoril celý vesmír aj našu zem.Stvoril aj anjelov, z ktorých sa polovica stala diablami satanmi a demonmi. Všetci na Zemi žijeme z jeho energie a preto či sa nám to páči alebo nie, sme jeho dielo.
Takže či veríme alebo neveríme, Boh jestvuje. Neveriaci sú ako pštrosy - hlavu do piesku a myslia si veď nič nevidím tak nič nejestvuje ani Boh.
Či si Zem zničíme alebo nie, dal nám to do daru, záleží na nás ľuďoch ! Preto ak sa niekto úprimne modlí a zaslúži si to, je pokorný k Bohu, alebo ak sa o to niekto zaslúžil, tak modlidba bude vyslyšaná a splnená.
Má to jeden problém, mi ľudia na Zemi sme len krátku chvíľku, oproti večnosti, a za tú krátku chvíľku sme netrpezlivý, a tak si myslíme ,že nás Boh nevyslyšal.
Preto je more neveriacich. Boh vie čo je pre nás najlepšie, preto nás hneď nevyslyší, ale neskoršie nás požehná v tom čo je dôležitejšie, ako to za čo sme sa modlili.
Záver stále sa treba modliť alebo rozprávať sa s Ježišom alebo s Otcom nebeským - Bohom, posťažovať si. Kdesi v Biblii je napísané, ani jedna úprimná modlidba nebude nevyslyšaná.
Úprimná modlidba ,vedci dokázali, že je liečivá pre naše telo.
A môže sa modliť aj neveriaci ak to mysli úprimne. Aj on je Božie stvorenie.

sasdq

Na Pána Boha tu nenadávam/e, chcel som len podotknúť, že modlitba nezaručí nájdenie kvalitného partnera a alfou a omegou úspešného manželstva nie je to či ste mali/nemali sex pred samotným manželstvom, lebo to ovplyvňujú úplne iné faktory.
Ak si nadpriemerne pekná, tak toho chlapa úspešne dokopeš do manželstva aj bez sexu, ale vyvolá to iné problémy, ktoré nemuseli byť a budú sa ťahať, hlavne ak si predtým lietala vo vzťahoch.
K výberu partnera pristupuj s rozumom, v tom ti žiadna modlitba nepomôže, pýtaj sa názor rodičov, otca!, súrodencov ako vidia partnera oni. Oni totižto nemajú zrak zastretý ružovými okuliarmi a veci vidia reálne, aj to či sa k sebe vôbec povahovo hodíte. Otec je tu zdôraznený, na neho klasické mužské lacné oblbováky nepôsobia, vidí reálny stav.
Bodka.

kvet1

Ja veriaca som stali sa mi v zivote mnohe veci ktore ma naozaj presvedcili o tom ze nejaka vyssia moc musi existovat a neboli to len pekne zazitky. V dnesnej dobe je in nadavat na Boha a pripisovat mu vsetky nase neuspechy asi preto sa dnes mame tak ako sa mame samy rozvod, sama falos vsade a kazdy proti kazdemu + velmi vela nestastnych ludi . Len vyzdvihujeme vlastne ego aky sme dokonaly. Je mi velmi luto ze veriaci a boh su dnes tercom posmechu . Len aby ste nezmenili nazor a nebol vam este Boh dobry ked sa vam v zivote stane situacia s ktorou vobec nepocitate. Len tolko. Krasny den

ajja1

Prajem všetko dobré a blahoželám tým , ktorí sa nemodlia a všetko dokázali vlastným úsilím a všetko im super funguje aj bez neho. Veď to je skvelé, keď to človek nepotrebuje, to sú šťastní ľudia. Takže sa môžu tešiť z toho, že sa im do cesty nepriplietla nejaká otrasná ženská alebo muž a nemusia riešiť žiadne vážne problémy.

0vecka

mne vadi na krestanoch len jedna vec a to ta ze uplne normalne veci pripisuju bohu. Napr nasiel som si pracu boh, nasiel som si partnera boh, ono ako keby tieto veci ateisti nezazivali. Navyse nechapem preco ma boh v ich zivote len pozitivnu rolu. Ked sa nedari tak nepovedia ze som nezamestnanylebo sa na mna boh vysral.