Kazdy znas by chcel mat dobreho partnera,a preto by som chcel vediet kto zvas sa modlil za najdenie si partnera a ci vam to vyslo,lebo mam pocit ze pravy veriaci hlada srdcom ,hlada skutocne hodnoty,akosi bezny ludia na toto zabudaju sex pred manzelstvom a tak dalej sam hriech!
Modlitba za najdenie partnera
Fuuu, tak to som v riti, ked len pannam sa plnia zelania :)
A nepovedal aj Milujte a mnozte sa?
Ak si ešte panna Boh ťa vyslyší ale ak nie nechá ťa osudu. Preto ak máte pokoru, ženský cit, nie ste lenívá ani chamtivá ani závistlivá a prosíte o múdrosť, Pán Boh vás vyslyší. Ak máte niektorý z týchto neduhov, tak s prosby o dobrého partnera nebude níč. Pán Ježiš povedal: Hriechy sú ti odpustené, choď a viac nehreš.
Ale následky z tvojích prešľapov si ponesieš ty. Preto nech sa modlia za dobrých partnerov tie ktoré si to zaslúžia. Tie ktoré zhrešili môžu len dúfať, či sa Boh zľutuje, alebo ich nechá svojmu osudu.
táto téma sa mi veľmi páči :-) idem sa ppomodliť :-)
No, pozrel som si tú fotku. Je to kočka, ale podľa mňa by to mala so mnou veľmi ťažké, lebo ja som hrozne zaneprázdnený.
Inak, dvakrát som od Teba niečo chcel, dal si mi to, to nepopieram, ale za tým bol stále nejaký odrb, to radšej hlbšie neanalyzujem. Ale bola aspoň sranda, už keď nič.
Every time she (mom) asks me who ma I dating. But I don´t need nOone:-) Really weird, really weird:-)
www.youtube.com
Mám na Teba len takú menšiu prosbičku. Založ tu tému o hudbe, nech mám s kým pokecať. Ja nemôžem nič zakladať, lebo mne tu všetko vymažú:-) Myslím tému.
Ja som vtedy len nezareagoval na Tvoj príspevok, lebo som nebol doma. Sorry.
Modliť sa áno, ale nie len zatvorený aby človek sedel doma medzi štyrmi stenami s ružencom na krku nonstop, nevytiahnuc päty z domu :), ale k tomu modleniu by bolo dobre aj niečo pridať. Pridať aktivitu. Začať chodiť na rôzne stretnutia kresťanskej mládeže, do rôznych kresťanských speváckych zborov, z ktorých sa spieva v kostole, každú nedeľu, prikázaný sviatok, ale hoci aj cez týždeň na svätú omšu, na púte hocikam. Nech by zrovna neboli peniaze na púť do Ríma, tak aspoň len Litmanová a Šaštín, to je jedno, hocijaké pútnické miesta, do Nitry a do Trnavy sa tiež chodí. Kde sa kedy čo koná, sa ľahko dozviete z Katolíckych novín a z TV Lux. Tak okrem tej modlitby vstať z gauča, zdvihnúť zadok a pratať sa kade tade na rôzne akcie, tam sa dá zoznámiť. Napríklad v rámci púte v autobuse. Pokecať v utobuse v rámci zájazdu s nejakým, slovo dá slovo a je to prirodzené a nie nátlakové, tak je to správne a krásne. Keby ale boli peniažky napríklad na ten Rím, tak to už by mohol byť príjemne strávený týždeň v autobuse s príjemnou spoločnosťou. Boh, alebo osud, ako chcete... to už zariadi, ale aj sami tomu musíte pomôcť a potom to už pôjde. Sústrediť sa napríklad v kostole pri čítaní oznamov, doniesť staré šatstvo na charitu, čo ak v tom istom momente urobí to isté aj niekto iný? Koho tam spoznáte? Ako hobby sa povedzme naučiť zopár základných akordov na gitare a pomôcť hrať v detskom spevokole. Zorganizovať pre decká lentý tábor, či len jednodňový výlet, čo ak má niektoré z tých deciek staršieho brata? Sestru? Aj takáto aktivita by sa vyplatila :) Takto sa dá spoznať množstvo ľudí a kde-tu vznikne vzájomná sympatia, príťažlivosť :)
modlenie za dobrého partnera schvalujem ale treba tomu nechat taký volný priebeh netlačiť na nič a ono to príde fakt ked to najmenej čakate :) želám každému človeku to najkrajšie a najuprimnejšie šťastie :)
ano, ja som sa napriklad modlila za dobreho priatela a muza a podarilo sa mi to.. mam toho najlepsieho muza na svete, teda aspon pre mna je:-)
Filip, palec hore!
Ja som sa tiež modlila, aj keď viem, že mohlo ísť aj viac, lepšie. Ale Boh mi poslal do cesty aj tak dar - muža, s ktorým tá "príprava" pokračuje aj v manželstve - je to muž, ktorý má posúva v tom, byť lepším človekom a navzájom si podporujeme tie naše stránky, ktoré potrebujú zlepšovať či už v oblasti viery, alebo bežného života :) držím palce všetkým, nech ste pripravení aj potešení, keď to príde ;)
Čim sa líši katolíčka od neveriacej? Nerozpráva o svojich partneroch.
Filip TT ahoj, dávno o tebe nič neviem, ty si ale bigotný katolík :D