Kazdy znas by chcel mat dobreho partnera,a preto by som chcel vediet kto zvas sa modlil za najdenie si partnera a ci vam to vyslo,lebo mam pocit ze pravy veriaci hlada srdcom ,hlada skutocne hodnoty,akosi bezny ludia na toto zabudaju sex pred manzelstvom a tak dalej sam hriech!
Modlitba za najdenie partnera
Spomenul som si na jeden vtip:
Modlila som sa dobrého manžela a dostala som dobrého. On sa však nemodlil, tak dostal mňa.....
Jedna vec je modliť sa za dobrého životného partnera a druhá vec je modliť sa, aby som bol/a taký/á, akého/akú si ten dobrý partner zaslúži. Aby ma vôbec mohol Boh tomu dobrému partnerovi posunúť, aby som tomu dobrému partnerovi nekomplikoval jeho dobre rozbehnutý život.....
Ďaľšia vec je, že keď už sa dovolávam Boha, tak netreba zabúdať na to, že Boh má tiež svoje záujmy. Keď už má vytvoriť nejaké manželstvo, tak vytvorí také, aby niečo plnilo. Manželstvo nie je wellness, manželstvo je akčná jednotka. Boh vytvorí manželstvo, ale niečo od toho očakáva. Dovolávať sa u Boha dobrého manželstva znamená hlásiť sa u neho do služby.
lol namiesto modlenia by ste mali nieco realne robit....na kolkatich rande ste boli minuly mesiac?
ešte raz:
-odkaz odstránený-
čo povieš? :)
teraz si ale nie som úplne istý na čo ju to vlastne presne chceš? sa mi zdá, že ti akosi stúpli niektoré požiadavky ..
Mám rád čiernovlasé a štíhle. Dalo by sa také niečo splašiť?
Finančne na tom nie som zle, ale nie som milionár. Musím pracovať.
Máš niečo na ponúknutie? Ale nie ku.vu:-)
Ja som sa tiez niekedy vela modlil za tu spravnu, navzdy...,, a veril,, ale asi v mojom pripade Boh chce, aby som zatrpkol, a cely zivot len trpel...,, takze super,, pasivny som nebol
Tak ja som sa vooolakedyyy fakt seriozne modlila za muza)) aj deti, rodinu)
Ked mam svetlejsiu chvilku, ako je tomu aj teraz, ze so znamymi dovolenkujeme, uzivame si, a navstivila som aj dake tie chramy tu co su, tak ano, priala som si v nich po dlhom case zas nieco take ako muz...aj ked fakt neviem...
Moja ex si ma vymodlila. Ale po čase si našla aj ďalšieho, tak neviem, žeby nebol neomylný :P
Inak včera som bol na Pride, v letákoch sa písalo ohľadom bezpečnosti "musíte veriť, že sa vám nič nestane". Kotlebovci zas vykrikovali, že tí, čo tam pôjdu neveria v Boha. Ježíšek sa na kríži obracia, keď vidí, na čo všetko sa jeho meno zneužíva...
exwhyz - akýže typ by sa ti to páčil chlapče? a akýmže to budgetom disponuješ? :D