Čaute,
nechodím sem nejak často, ale tentokrát budem rád ak mi poradí čo najviac z vás, lebo prichádzam o rozum a to doslova.
Máme 2 týždne do svadby a zatiaľ žiadne obrúčky. Moja nastávajúca má totiž nielen nároky, ktoré finančne asi neunesiem, ale okrem toho túži po obrúčkach, ktoré ešte asi nikde nevyrobili. Už sme obehali celú SR, ČR, Poľsko a Maďarsko a ešte stále nič. Čo uvidí na kamarátke, tak je pekné, super, ale ona už nič podobné nechce, lebo túži po jedinečných. Vyskúšali sme neviem koľko sto obrúčok a ani jedna nevyhovovala. Okrem toho odmieta zlato, chce len strieborné a mňa ide roztrhnúť, že budú vypadať ako sto ročné po týždni nosenia.
Čo mám robiť? Dnes mi povedala, že ak nebudú podľa jej vôle, nechce svadbu.
Cirkus okolo obrúčok
ok
Na tvojom mieste sa balím a nekupujem obrúčky, mať takú polovičku, tak o pár mesiacov skončíš na ulici nahý, lebo ťa vyšťaví ako citrón. Pochybujem, že budeš vedieť plniť jej sny, nato nemáš financie.
Dnes je už obrúčky zbytočne kupovať také drahé, nám sa biele zlato zošúchalo po necelom roku a potom bol problém aj s reklamáciou.
Dal som si tú námahu, aby som prečítal všetky príspevky, ale myslel som si, že zošediviem z poniektorých. To už dnes naozaj ľudia robia zo všetkého súťaž?! Dnes už aj Vianoce sú o tom, kto nakúpi viac potravín, ktoré sa neskôr vyhádžu, taktiež veľkonočné sviatky, ale aj svadby, či pohreby.
Tiež mám v okolí pár, ktorý sú zasnúbený necelý rok, ale to som si myslel, že sú extra len preto, lebo mladý je z bohatej rodiny a chcú sa ukázať, ale vidím, že nie sú jediný. Oni majú tiež už druhú obrúčku, jedna bola exkluzívnejšia ako tá druhá, trepali sa kvôli nej do zahraničia a majú potrebu ju ukázať svetu.
Nechápem, hoci mám tiež už 26, priateľku mám, ale o svadbe ešte neuvažujeme, ale ak aj budeme určite nie s takýmto cirkusom. Moja priateľka by sa už aj vydávala, ale mne to príde skoro, sme spolu 3 roky.
Pražo = nauč sa čítať, už tam máš odpoveď, že obrúčky kúpili včera, takže zbytočne otváraš šampanské, že sa rozišli.
V každom vzťahu sú aj problémy, ale oni ich zjavne zvládli, takže poniektorí sa darmo vytešovali. Myslím, že to, aké obrúčky kúpili je úplne ich záležitosť a nepatrí to na nás.
Pražo, čítaj že písal že už majú prsteňe!!!!!
Keby tak aspoň napísal, že či už kúpili nejaké obrúčky a aké, alebo či zrušili svadbu??
Milý Zajko, držím palce a želám veľa trpezlivosti pri plnení náročných prianí tvojej polovičky :)
Ale však on jej povie áno, tak čo to riešiš? Inak, mnohí nosia obrúčky už pred svadbou, len tak na okraj.
Moja milá, nqjprv ti musí ten tvoj mužíček povedať áno,oki!