Čaute,
nechodím sem nejak často, ale tentokrát budem rád ak mi poradí čo najviac z vás, lebo prichádzam o rozum a to doslova.
Máme 2 týždne do svadby a zatiaľ žiadne obrúčky. Moja nastávajúca má totiž nielen nároky, ktoré finančne asi neunesiem, ale okrem toho túži po obrúčkach, ktoré ešte asi nikde nevyrobili. Už sme obehali celú SR, ČR, Poľsko a Maďarsko a ešte stále nič. Čo uvidí na kamarátke, tak je pekné, super, ale ona už nič podobné nechce, lebo túži po jedinečných. Vyskúšali sme neviem koľko sto obrúčok a ani jedna nevyhovovala. Okrem toho odmieta zlato, chce len strieborné a mňa ide roztrhnúť, že budú vypadať ako sto ročné po týždni nosenia.
Čo mám robiť? Dnes mi povedala, že ak nebudú podľa jej vôle, nechce svadbu.
Cirkus okolo obrúčok
Teraz na jar mali moji znamy svadbu na nejakom ostrove v tichomori. Aj to nemali tam kde povodne chceli bora-bora ci bali, aj to iba kvoli konzulatu aby ich svadba mala vsetky pravne nalezitosti platnost v poriadku. Dnes ako keby svadby neboli uz ani o citoch ale i prestizi, kto z koho, kto co bude mat lepsie vacsie drahsie lukrativnejsie ai nez ti druhi. Ukazat sa.
Keby som milovala nejakeho muza a chceli by sme sobas obaja, stacil by mi aj bezny den v tyzdni niekde na radnici s obycajnymi prstienkami) a vobec by mi to nevadilo, ani najmenej. Ani by som sa kvoli tomu nehanbila pred znamymi kamkami ktore zo svojich svadieb robia az hotovu reality show. Mat svadby na ostrovoch ci tu u nas na zamkoch kastielich, vsetko tip-top, naj saty sperky hostia kuchari menu fotografi kapely ai.
Žiaľ, sú to názory dnešných mladých ľudí. Pracujem v klenotníctve a väčšina mladých hľadá atraktívne obrúčky, ktoré sa niekedy už ani na obrúčky nepodobajú. Ja tam predávam, takže si názor povedať môžem len takto, ale určite by som ich nenosila.
Pred pár dňami som tam mala mladých manželov, obrúčky už mali, ale menili, lebo už neboli najmodernejšie a mladá pani sa sťažovala, že jej nesedia širšie, lebo sa jej usádza pod tým všetko. Ukázala som jej všetky tenšie, nevedela si vybrať. Akurát kolegyňa vykladala nový tovar a uvidela jednu, ktorá bola na môj vkus maximálne extravagantná, navyše v závratnej sume a ešte širšia ako pôvodná, tak si vybrala tú. Vtedy už nezáležalo na šírke.
To uz nie su len kamaratstva s vyhodami...uz aj manzelstva a svadby.Ak nebudem mat viac ludi tak sa mi neoplati vydat,levo z toho nic neziskam.Pana Jana...no to moze len zena povedat.
Ja som nemala svadbu aby som ziskala ale aby som bola manzelka chlapovi ktoreho som lubila a chcela som mat pri sebe ludi ktori lubili mna a ja ich. I nic ine ni neslo.Chcela som aby sa bavili a nic im nechybalo.Z tych par ludi sim mala istotu ze nik nebude ohovarat a hladat chyby.
O tom som pisala.Bolo to pre mna a moju rodinu,nie pre druhých.
Z takychto nazorov je mi smutno.
"My sme mali 160 ľudí, kvôli 20 by som určite nerobila svadbu. S tým by boli iba výdavky a vrátiť by sa nevrátilo vôbec nič."
aha, takže ste sa brali preto, aby ste na tom zarobili? Potom na rozvod by ste mali pozvať aspoň 200 kúskov...
Obrúčky sú alfa a omega to je darmo.
Ja som sa vydávala v decembri a tiež sme mali rovnaký problém a to nielen s obrúčkami, ale s celou svadbou.
Klasické obrúčky, zo žltého zlata by som nenosila ani keby mi mali platiť. Prešli sme XY zlatníctiev, ale všetky mali slabý výber, boli tam skôr šablónovité obrúčky, takže som si povedala, že radšej nič ako takúto.
My sme mali 160 ľudí, kvôli 20 by som určite nerobila svadbu. S tým by boli iba výdavky a vrátiť by sa nevrátilo vôbec nič.
A svadobná cesta je iba raz, my sme boli v Turecku v máji. Keby som mala robiť svadbu ešte raz, bolo by to tak isto.
Ja som kupila obrucku v prvom zlatnictve do ktoreho som vosla.Bolo mi jedno co maju kamaratky.Bola som stastna ze sa vydavam.Hosti na svadbe sme mali 27 a uplne nam to stacilo.Mat cez 100 ludi je len o peniazoch a ukazat sa.Ti ludia sa tam ani nepoznaju.Dokonca ani na svadobnu cestu sme nesli.
Ak by som sa mala vydat znovu...urobim to iste.Co ma po ludoch.Je to moja svadba,moj muz,moje manzelstvo.
70 percent z tych viac ako 100 ludi uvidim tak mozno raz za zivot.
Dnes tie baby uz fakt nevedia ci im ide o muza s kym chcu zit alebo sa len ukazat
Problém je aj v Tebe. Ty si ochotný behať po celej EU, takže v podvedomí túžiš aj Ty po niečom, čo v SR nemá nikto. Jediným Tvojím problémom ale je, že sa Ti už nechce a čas vás tlačí. Pravdepodobne máte veľa peňazí a neviete čo s nimi.
gratulujem k vyberu nastavajucej dufam ze ked kupuje spodary obleti pritom celu Ameriku :D
tak jej povedz ze teda svadba asi nebude kedze ziadne take obrucky ake ma ona vysnivane nevieme zohnat. Ine by bolo keby si nebol ochotny ich zhanat ale ty aj si a ona nie je spokojna. Tak sa jej trosku pohroz a uvidis ako bude reagovat