Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cirkus okolo obrúčok

Príspevok v téme: Cirkus okolo obrúčok
Zajko01

Čaute,
nechodím sem nejak často, ale tentokrát budem rád ak mi poradí čo najviac z vás, lebo prichádzam o rozum a to doslova.
Máme 2 týždne do svadby a zatiaľ žiadne obrúčky. Moja nastávajúca má totiž nielen nároky, ktoré finančne asi neunesiem, ale okrem toho túži po obrúčkach, ktoré ešte asi nikde nevyrobili. Už sme obehali celú SR, ČR, Poľsko a Maďarsko a ešte stále nič. Čo uvidí na kamarátke, tak je pekné, super, ale ona už nič podobné nechce, lebo túži po jedinečných. Vyskúšali sme neviem koľko sto obrúčok a ani jedna nevyhovovala. Okrem toho odmieta zlato, chce len strieborné a mňa ide roztrhnúť, že budú vypadať ako sto ročné po týždni nosenia.
Čo mám robiť? Dnes mi povedala, že ak nebudú podľa jej vôle, nechce svadbu.

0vecka

vymyslena tema... ludia co ste tak tupì??? typek si len robi prdel..popripade ju zalozil nejaky admin lebo to tu malo zije...

Mončikaaaa

Myslím, že z mnohých hovorí len a len závisť a škodoradosť ako niekoho odhovoriť od svadby. Obrúčky nie sú svet a ani mega príčina, prečo by sa mali dvaja mladý rozísť.
My sme kupovali obrúčky pred necelými 2 rokmi a predstavte si, že aj ja som túžila po obrúčkach, ktoré sú jedinečné a nemajú ich moje kamarátky. My sme ich nakoniec kúpili v Maďarsku, pri Balatone a sú nadherné. Inak, ja tiež zlato nenosím, tak máme strieborné a hoci neboli najlacnejšie, sú pekné a sme spokojný.
Viem, že v SR je tiež 3D zlatníctvo a majú neskutočný výber a dajú sa aj navrhnúť, tak skúste tam. Na sobáš si kúpte obyčajné a hľadajte ďalej.

Mesačný princ

Tak ja by som nad tvojom mieste popremýšľal...radšej odrieknuť aj 400 hostí, a vzdať sa trošku peňazí ako mať pok.kaný celý život!

tú ženu by som si za manželku určite nevzal.

Ale ak ju ľúbiš tak jej kúp čo chce a hotovo...Podľa mňa ti šikovný zlatník spraví strieborné obrúčky v ktorých je ortuť a je ju vidieť, ako sa prelieva.

Videl som niečo podobné a určite to nemá nikto na Slovensku.
Ak máte na exotickú dovolenku, tak budeš mať aj na pohyblivé obrúčky :)

444!!

Inak yo su problemy obrovske, co poviete? :D ze aku obrucku, moji zlaty, byt na vasom mieste...dam si aj gumicku okolo prstu, len nech sme svoji :)

Zajko01

Tak asi takto.... . Svadobnú cestu už vybratú máme a to do jednej exotickej krajiny, konkrétne na Kapverdské ostrovy.
Rozísť sa určite nerozídeme a hlavne nie kvôli obrúčkam a inak by na to dôvod nebol. Ja svadbu rušiť teraz už určite nebudem, nakoľko mám v nej nie málo peňazí a okrem toho 2 týždne pred svadbou sa odrieknuť 150 ľudí nedá, takže nad rozchodom neuvažujem, hľadám riešenie na môj problém.

Diana_1985

Celebrita FB: Tu ale vôbec nejde o Teba, čo by si robila Ty a ako by si si vybrala obrúčky. O šatoch už reč vôbec nebola, takže si celkom od veci.

celebrita facebooková

To ja keby som mala vybrať pre seba obrúčku, tak ako sa poznám, kúpila by som hneď v prvom zlatníctve. To len aby som už nemusela ísť do ďalšieho :) ... neznášam priveľa preberať a vyberať, ja vždy vojdem do prvého obchodu, kuknem na zoznam vecí, kúpim len to, čo je na zozname a ide sa domov. Neznášam chodiť s mamou nakupovať. Hlavne keď kupuje na seba šatstvo, 1000x sa obzerá v zrkadle, oblieka na seba stále to isté. POtom to isté pred kabínou vyzlieka a zase oblieka, odíde z obchodu, vojde do ďalších 10tich, tam urobí to isté, potom sa vráti do toho pôvodného a tam to všetko zopakuje a kúpi vec, ktorú mala ako úplne prvú oblečenú na sebe, tak načo tá celá šaškáreň :), len aby sa mrhalo časom? A musí mať vždy niekoho pri sebe, ako keby bola nesvojprávna a raz nedokázala ísť nakupovať sama :):):):):) To ja kúpim vždy hneď prvú vec, čo si na seba v obchode oblečiem a ak nie prvú, tak druhú zaručene áno, ale do kabínky idem iba raz. Lebo tak páči sa mi strih, farba, tak vezmem so sebou do kabínky z toho rovno dva kusy, jeden S a druhý XS. Ktorý sadne, ten kupujem a ide sa domov. No a hlavne nepotrebujem mať žiadnu "lesbu" pri sebe, čo mi do tej kabínky bude nazerať a komentáre dávať a radiť, čo mám kúpiť a čo nie - moje peniaze, moje rozhodnutie, moja vec, ale chodím na handry zásadne len sama. Ale moja mater??? Pravý opak - svätá Monika, oroduj za nás :) a hlavne za mňa :) Naposledy keď som bola takto s mamou nakupovať akože šaty pre ňu, tak som vyčkala na najbližšiu príležitosť, kým vlezie do kabíny a už ma nebolo :D:D:D:D:D