Čaute,
nechodím sem nejak často, ale tentokrát budem rád ak mi poradí čo najviac z vás, lebo prichádzam o rozum a to doslova.
Máme 2 týždne do svadby a zatiaľ žiadne obrúčky. Moja nastávajúca má totiž nielen nároky, ktoré finančne asi neunesiem, ale okrem toho túži po obrúčkach, ktoré ešte asi nikde nevyrobili. Už sme obehali celú SR, ČR, Poľsko a Maďarsko a ešte stále nič. Čo uvidí na kamarátke, tak je pekné, super, ale ona už nič podobné nechce, lebo túži po jedinečných. Vyskúšali sme neviem koľko sto obrúčok a ani jedna nevyhovovala. Okrem toho odmieta zlato, chce len strieborné a mňa ide roztrhnúť, že budú vypadať ako sto ročné po týždni nosenia.
Čo mám robiť? Dnes mi povedala, že ak nebudú podľa jej vôle, nechce svadbu.
Cirkus okolo obrúčok
Podľa mňa, každá žena túži po jedinečných obrúčkach a ani jedna by nechcela nosiť takú istú obrúčku ako má jej kamarátka.
My sme pred svadbou vyberali obrúčky rovných 8 mesiacov a nakoniec aj tak nebola podľa mojich predstáv a po necelom roku sme ich vymenili.
My sme ich kupovali v Grécku na dovolenke, pretože som mala určité predstavy, z ktorých som neupustila. Tiež nemáme zlaté obrúčky, lebo zlato a to obzvlášť žlté je už podľa mňa staromódne.
Ak chcete strieborné obrúčky, tak už celkom extra kúsky kúpite aj za 400 - 500 eur za pár. Stres po svadbe opadne a potom sa vám bude vyberať lepšie. My za 14 mesiacov čo sme manželia máme tretí pár obrúčok.
ZAJKO ze vraj o nicom nazory?ze si nepriamo opisal svoju nastavajucu ze je blba jak drevo!?budem sa modlit aby ta tema bola este 5rokov a aby si sa sem prisiel vyjadrit ako ti to klape stou tvojou krasavicou:)som velmi zvedavi...mam najradsej takych co zakaladaju temu a potom to este osocia...
Dufam ze tema nie je vymyslena ale ak nie tak ta tvoja nastavajuca riesi absolutne nepodstatne somariny. Obavam sa vsak ze jej to nikto nevysvetli. A ty moj zlaty ty si si na seba oplietol bic. Si somar ak s nou vstupis do manzelstva. Jaaj ale aky velky somar. My ostatni sa len mozme modlit ze takych ako ta tvoja nie az tak vela. Ale ja mam pocit ze ich je vacsina. A uz niet cesty spat, maju uz vymyte mozgy, ale ze totalne.
To, aké obrúčky chcete si musíte ujasniť len vy dvaja, príp. Vaši rodičia.
Ja som riešil kúpu obrúčok po svojom a kúpil som ich sám, bez mojej vyvolenej. Ako radcu som si zobral otca, aby som nešiel sám. Pobehal som tiež množstvo klenotníctiev, lebo u nás som chcel pre istotu ja jedinečné a netradičné, takže tiež som nevybral v prvom klenotníctve. Mne sa zlato nepáči, takže zlaté som ani nepozeral, ale zase striebro je asi príliš mäkké a niekedy očernie, takže to by som neodporúčal. Chirurgická oceľ podľa mňa nie je vhodná na obrúčky a vlastne to nie je ani kov, tak pouvažujte nad platinou, alebo paládiom.
Ak to inak nepôjde, tak si kúpte nejaké na sobáš a možno neskôr natrafíte na také, ktoré sa Vám budú páčiť.
Ja osobne by som brala len obrúčku bez kamienkov, lebo by som sa bála, že by odtiaľ vypadli. .....skúsenosť: doteraz mi ešte kamene vypadli zo všetkého, čo som mala, tak len preto.
Radu som nedala, tak prosím: RADA: Zahraj sa na romantického blázna a povedz kočke, že máš pre ňu prekvapenie a tým prekvapením bude, že ju vezmeš do takého zlatníctva, kde ste ešte neboli, do jedného z NAJ! Pritom sa celý deň pekne usmievaj, zaľúbene sa na ňu pozeraj (aj keby si mal 100 chutí od zúrivosti dvere rozkopať, nedaj to na sebe poznať...), hrkútaj jej pekné romantické slovíčka a vetičky (na to to baby letia). Vezmi ju do toho 3D zlatníctva s tým, nech si vyberie obrúčku tam. Ďalšia rada, kedˇ tam už budete, všímaj si, ako reaguje na prstene, ktoré si obzerá a keď uvidíš na jej tvári, že sa jej nejaký páči viac ako ostatné a pri pozeraní sa k nemu viackrát vrátila, môžeš pridať otázku: "Miláčik, páči sa ti tento? Mne sa veľmi páči, najviac zo všetkých, ktoré som doposiaľ videl a urobilo by mi veľkú radosť, keby si sa rozhodla práve pre tento (romantický úsmev, prosebný pohľad, psie očká, prosíkanie, ako by ti išlo o život :)...)". Toto by mohlo zabrať. Veľa zdaru :)
Zajko01 no neviem nezda sa mi ze by to bol az taky stress..
Téma nie je vymyslená. Keďže tu padlo iba zopár využiteľných rád a ostatné komentáre o ničom, tak je asi zbytočné sa ďalej tu touto témou zaoberať.
Obrúčky si vyriešime po svojom a ďakujem za 3D zlatníctvo. :-) Rozchádzať sa ale kvôli obrúčkam určite nebudeme a asi kto plánoval svadbu už ten stres a zhon zažil. Vtedy si ani neuvedomíte ako dokážete povedať niečo, čo ste nechceli.
vela ludi si dava obrucky aj vyrobit. mozno by to vyriesilo problem. kazdopadne - zvazila by som na tvojom mieste svadbu s osobou, ktora sa ti dva tyzdne pred svadbou vyhraza, ze ak nebudu obrucky podla jej gusta, nevezme si ta.
Ja by som to vyriesila tak, ze by som si kupila obrucku podla seba a keby sa nepacila priatelovi..tiez nech si vyberie svoju..no a co. Ako dvaja sasovia :D Ale dost smutne ze uz ked teraz sa neviete dohodnut na obycajnej obrucke..co to bude neskôr v dolezitejsich veciach