Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cirkus okolo obrúčok

Príspevok v téme: Cirkus okolo obrúčok
Zajko01

Čaute,
nechodím sem nejak často, ale tentokrát budem rád ak mi poradí čo najviac z vás, lebo prichádzam o rozum a to doslova.
Máme 2 týždne do svadby a zatiaľ žiadne obrúčky. Moja nastávajúca má totiž nielen nároky, ktoré finančne asi neunesiem, ale okrem toho túži po obrúčkach, ktoré ešte asi nikde nevyrobili. Už sme obehali celú SR, ČR, Poľsko a Maďarsko a ešte stále nič. Čo uvidí na kamarátke, tak je pekné, super, ale ona už nič podobné nechce, lebo túži po jedinečných. Vyskúšali sme neviem koľko sto obrúčok a ani jedna nevyhovovala. Okrem toho odmieta zlato, chce len strieborné a mňa ide roztrhnúť, že budú vypadať ako sto ročné po týždni nosenia.
Čo mám robiť? Dnes mi povedala, že ak nebudú podľa jej vôle, nechce svadbu.

adr1a.

Zajko. Prilis jej skaces okolo rici vyhovujes jej vo vsetkom ai. To nie je zas dobre. Bud chlap a buxni po stole)) vsak s tebou uplne zameta. To kolko ma rokov? Co bude robit ak pridu vazne problemy tazkosti ai ked pri p1...histerci. Ak sa ti vyhraza, povedz iba OK ako chces a chod domov ci do fittka do prace za kamosmi. Neries. Nezdvihaj jej fon ai. Proste prerastla ti cez hlavu. Ver, ta chce viac a vacsmi svadbu nez ty. Este dolezie za tebou aj s prosikom. Lebo pochopi ze prepiskla. A ty sa pouc do buducnoati, ze milovat je OK ale nie si nechat skakat po hlave a nechat so sebou zametat. S takymto pristupom bud budes stale ustupovat podvolovat sa posluchat alebo raz ti prasknu nervy a dovi dopo)) si ta priputa cez decko ai. Ja nechapem kde vy na tie sliepky chodite. Krasa nie je vsetko a krajsich lepsich je od nej cela ric

EURO2016

jezis maria svata otvor si pivo zapni telku a kukaj jak francuzi biju island a ty take somariny riesis..tak ci tak boch vie ci za 5 rokov este budete spolu...pomeee sagan..cauko