Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cirkus okolo obrúčok

Príspevok v téme: Cirkus okolo obrúčok
Zajko01

Čaute,
nechodím sem nejak často, ale tentokrát budem rád ak mi poradí čo najviac z vás, lebo prichádzam o rozum a to doslova.
Máme 2 týždne do svadby a zatiaľ žiadne obrúčky. Moja nastávajúca má totiž nielen nároky, ktoré finančne asi neunesiem, ale okrem toho túži po obrúčkach, ktoré ešte asi nikde nevyrobili. Už sme obehali celú SR, ČR, Poľsko a Maďarsko a ešte stále nič. Čo uvidí na kamarátke, tak je pekné, super, ale ona už nič podobné nechce, lebo túži po jedinečných. Vyskúšali sme neviem koľko sto obrúčok a ani jedna nevyhovovala. Okrem toho odmieta zlato, chce len strieborné a mňa ide roztrhnúť, že budú vypadať ako sto ročné po týždni nosenia.
Čo mám robiť? Dnes mi povedala, že ak nebudú podľa jej vôle, nechce svadbu.

ADH

Dnes je trend medzi mladými súťažiť v tom, v čom sa dakedy nesúťažilo. Niektoré baby dnes strkajú ruky kdekade, len, aby videli akú majú obrúčku.

Kýčera

Každá milujúca žena túži po jedinečnom mužovi, nie po jedinečných obrúčkach a tobôž nie po dvoch, troch... Sú to len veci, kt. v skutočnom živote nemajú cenu. Byť na vašom mieste, dievčence, začala by som vážne nad sebou uvažovať. Raz by to tým vašim chlapom mohlo dôjsť...

Stixs

My máme od svadby tie isté, klasické zo žltého zlata, bez vzoru a to už 31 rokov a nechystáme sa ich ani meniť. Môj syn nie je ani ženatý, zasnúbili sa s obrúčkami a už majú tretí pár.

celebrita facebooková

Tak, tak veru... Však čím viac párov obrúčok, tým lepšie... To len aby vaše deti mali čo dať do záložne, keď budú v puberte potrebovať na chľast a cigy :D:D:D:D:D

Jax

Je to chore princeznicky. Pretoze tu sa nejedna len o vas, ale aj o tych vasich chudakov chlapov.
Ze vy si zakladate na primitivnych hlupostiach je cisto vasa vec, ale ze kvoli tomu trapite svojich milovanych, tak to pekne odzrkadluje vas charakter. Chcete mat kybel na hlave? Tak ho majte! Ale neotravujte s tym ostatnych...

L_ivka

Ja by som tiež necúvla a vlastne som ani necúvla, kým som nemala vysnívané. Svadba je len raz a chcela som si ju užiť.
Za rok máme tiež už druhý pár obrúčok, lebo sa mi zapáčili na dovolenke a bez nich som už domov prísť nechcela. Nie je na tom nič chorého.
Poznám páry, ktoré to majú rovnako.

tentosvetspejedo....

nehnevaj sa ale tvoja nastavajuca je totalne padnuta na hlavu. Buduca manzelka a chova sa ako decko ked jej nekupis obrucky ake chce ze zrusi svadbu. Pripomina mi to deticky na pieskovisku alebo v obchode ked rodic decku nekupi hracku ktoru chce tak decko sa bude hadzat o zem.

adr1a.

Zuzma)) za 14mesiacov vymenit 3pary obruciek? :D podla mna chore ale tak bodaj by ti tento zmysel pre humor ostal aj po 14r spolocneho manzelstva)