Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cirkus okolo obrúčok

Príspevok v téme: Cirkus okolo obrúčok
Zajko01

Čaute,
nechodím sem nejak často, ale tentokrát budem rád ak mi poradí čo najviac z vás, lebo prichádzam o rozum a to doslova.
Máme 2 týždne do svadby a zatiaľ žiadne obrúčky. Moja nastávajúca má totiž nielen nároky, ktoré finančne asi neunesiem, ale okrem toho túži po obrúčkach, ktoré ešte asi nikde nevyrobili. Už sme obehali celú SR, ČR, Poľsko a Maďarsko a ešte stále nič. Čo uvidí na kamarátke, tak je pekné, super, ale ona už nič podobné nechce, lebo túži po jedinečných. Vyskúšali sme neviem koľko sto obrúčok a ani jedna nevyhovovala. Okrem toho odmieta zlato, chce len strieborné a mňa ide roztrhnúť, že budú vypadať ako sto ročné po týždni nosenia.
Čo mám robiť? Dnes mi povedala, že ak nebudú podľa jej vôle, nechce svadbu.

Mesačný princ

Vidíš, vidíš...ja som to hneď tušil, že keď vám bude prihárať pod zadkom, tak nejaké splašíte :D

Mali ste posunúť svadbu a pár mesiacov skôr a ušetrili by ste si tie behania kde kade :D

Taňucha

Nemá význam nosiť celý majetok na prstoch, aby to videl celý svet. Ja mám osobnú skúsenosť s obrúčkami, že pár hodín po svadbe sa v ryhách usadila všetka špina a obrúčky vypadali ako 30 ročné. Klasické obrúčky čo majú aj moji rodičia vypadajú omnoho lepšie ako tie naše 3 mesačné.

Deep

Ľudia, poniektorí ste naozaj hrozne závistliví a okrem toho škodoradostní. Už ste sa tešili, že sa rozídu na takej blbosti ako obrúčky a okrem toho mu vyhadzujete na oči benzín, ktorý spálili, akoby ste im ho platili vy. Zrejme nato majú a sú zamestnaní na takých miestach kde peniaze nehrajú rolu.

celebrita facebooková

Gratulujem k úspešnému zvládnutiu predmanželskej skúšky trpezlivosti a nevov a držte sa :)

celebrita facebooková

...a už len týždeň do svadby :) keby aspoň napísal, či už vybrali :) či sa už podarilo :)

ferihitka

to si teraz robíš srandu z nás,alebo čo ?to čo je tvoja nastávajúca zač ?:O:O:O:O vypatlané 17 ročné decko,či rozumná dospelá dáma na úrovni ? lebo toto mi príde skutočne bud vtipné,že si z nás niekto strieľa,alebo mi to príde, že jej šibe načisto.
a to akože ide o obrúčky ,ked sa dvaja ľudia chcú vziať ?a ty si čo za muža,že jej to vôbec dovolíš a dovolíš ,aby ste minuli tisíce na benzín,ked obehávate celú strednú Európu ?chodte ich do Ameriky kúpiť..DDDDDDDDDD a potom ich po týždni vrátte ,že sú škaredé, to toto si nejaký chlap dá so sebou robiť, takéhoto pajáca ?:O:O:O ja snád snívam..musíš ju asi vážne mať rád....
nepoznám chlapa,čo by toto robil. ide sa do jedného prvého klenotníctva a kúpia sa prstienky ,čo su primerané cene a čo vyhovuje obom a žiadne okázalosti. snád je toto nechutný žart

východniarka123

ja som od priateľa dostala nádherný strieborný prsteň s veľkým očkom a je krajší ako kadejaké tisíc eurové lebo k nemu mám špeciálny vzťah dal mi ho muž ktorého milujem. V dnešnej dobe sa ľudia tuším berú a robia svadby aby sa ukázali úplne trápne ako sa niektorý ľudia predvádzajú a chvastajú s cenami šiat , šperkov ale vzťahy sa im rúcajú. Všetko je dnes drahé hodnotné ale ľudia niesu šťastný všade samá nevera a rozvody. Drží sa na krásu dokonalosť a peniaze ale čím viac sa toho ľudia držia tým je spoločnost prehnitejšia.

Mesačný princ

Voľakedy mali ľudia iné hodnoty, inak sa správali a niečo občas aj cítili.

teraz príde dieťa zo školy a povie, že spolužiaci sa mu smejú za oblečenie, starší mobil, topánky...že to nemá značkové....
Buď je to vzhľad alebo sociálny status, no to, ako sa človek oblieka ešte nevypovedá a jeho sociálnom statuse...ale tak, každý robí to, čo sám chce a čo sa naučil či si v sebe vytvoril.

Minule sme išli s kolegom z práce a ľudia na neho pozerali pohŕdavo, pretože nemal tip - top oblečenie, nebol navoňaný a oholený...omg

Potom som ja vytiahol svoj mobil a koniec :D Moja Nokia 3310 na ktorú som veľmi hrdý sa očividne ľu´dom nepáčila...ste nevideli tie pohľady :( ten telefón má 18 rokov a nevymenil by som ho za žiadny iný.

Tak ľu´dom nevyhoviete nikdy a je smutné, že je to v dnešnej dobe o súťažení, o tom čo kto má a čo nemá... kde sú tie časy, ke´d som mohol ísť von a vonku sa mali všetci radi, nikto na nikoho nepozeral povýšeneckým pohľadom a nikto nikoho nepodceňoval.

Možno som divný ale takýchto ľudí nemusím a radšej budem sám ako si ich pustiť do života. Kľudne nech si obrúčky menia aj každý deň! Ja sa od takých ľudí držím čo najďalej.