Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protivna priatelka

Príspevok v téme: Protivna priatelka
Kubo senior

Dobrý deň , vopred sa ospravedlňujem za interpunkčné znamienka, ale píšem z mobilu

Moja priateľka je na mňa neustále hnusná, drzá, posiela ma do tmavých miest, atď. Dnes mi povedala aby som predal svoj byt, že ten jej si necháme a za predaný byt si postavíme domček...Tak som povedala, že nie a to bol oheň na streche... Hovorí, že jej nič nekúpim, ale to nie je pravda... Večere, výlety, atď. oblečenie jej nekupujem to si kupuje sama, ale platím väčšinu spoločných ùtrat. . Stále chce niečo robiť a podnikať, ale cuká sa keď má platiť... a mne to už lezie hrozne na nervy... každému z nás je 30... Ešte dodám nevarí (to zvyčajne niekam ideme, a to už ma tiež štve), hovorí, že nemá peniaze, ale na kaderníka za 1500 hej...
Včera bola zase hádka, som si už musel zobrať lieky na ukľudnenie, ale potom prišla a ťuťuňuňu, tak ja neviem...
Takže... Čo si o tom myslíte? Nenašiel by som tu normálnu ženskú? :))

kafe

Kubo, držím ti palce. Fakt sa teším, že si takú ťavu dokázal poslať do teplých krajín. Hlavne to vydrž a maj na pamäti, že s ňou by si šťastný nebol.
A keď ti bude ťažko, napíš si na papier akú kočku by si chcel (tichá, spoločenská, športovo založená...), ako by sa mala správať (má streštené nápady alebo klasická konzerva...), ako by si chcel aby váš vzťah vyzeral - inšpiruj sa ex priateľkou, jej negatíva prehoď do pozitív a... uvidíš. Je možné (mne sa to stalo), že takú kočku stretneš. VER SI!! Si fajn chlap a máš na to, aby si si našiel rovnako fajn ženskú. Tak veľa zdaru, zvládneš to.

ANGEL-DEMON

jasná manipulátorka... sa čudujem že si ju ešte ty do pi*č*e neposlal...
urob to čím skor iba ťa využíva...

Kubo Senior

Myslené tak že je koniec. Ja som to už potom všetkom v sebe a s ňou na ukončil. Ona sa stále nejak pokúša vrátiť. Teraz využíva k tomu aj našich spoločných známych.