Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protivna priatelka

Príspevok v téme: Protivna priatelka
Kubo senior

Dobrý deň , vopred sa ospravedlňujem za interpunkčné znamienka, ale píšem z mobilu

Moja priateľka je na mňa neustále hnusná, drzá, posiela ma do tmavých miest, atď. Dnes mi povedala aby som predal svoj byt, že ten jej si necháme a za predaný byt si postavíme domček...Tak som povedala, že nie a to bol oheň na streche... Hovorí, že jej nič nekúpim, ale to nie je pravda... Večere, výlety, atď. oblečenie jej nekupujem to si kupuje sama, ale platím väčšinu spoločných ùtrat. . Stále chce niečo robiť a podnikať, ale cuká sa keď má platiť... a mne to už lezie hrozne na nervy... každému z nás je 30... Ešte dodám nevarí (to zvyčajne niekam ideme, a to už ma tiež štve), hovorí, že nemá peniaze, ale na kaderníka za 1500 hej...
Včera bola zase hádka, som si už musel zobrať lieky na ukľudnenie, ale potom prišla a ťuťuňuňu, tak ja neviem...
Takže... Čo si o tom myslíte? Nenašiel by som tu normálnu ženskú? :))

adr1a.

Ahoj brasko. Tak vies. Nie vzdy je to pravidlo. Poznam vela ludi, ktori maju deti a su osameli opusteni. Staci vidiet tie smutne pohlady starkych v starobincoch domovoch sluzieb ako neraz marne vyckavaju na tie svoje ratolesti. Dnes je aj trend ze dost mladych zije vonku a navrat domov je v nedohladne. A zas este nevies akych zivotnych partnerov si ponachadzaju tvoje ci inych ratolesti)
Takze mat deti rodinu este nic nikomu nezarucuje aj ked nasi to ohladne mna vyhrali)) ale zas vidim co sa deje inde a aka je realita.....

Kakaová šupka

Všetko podstatné bolo povedané. Pekné vlakno.
Pre tazatela s vlastnej skúsenosti nezmení sa, len to bude horšie. Ak sa k Vám chová hnusne preč od nej, nieje čo riešiť.

Kamikadzdzee

Filip ti tym chce asi povedat, ze jedneho dna sa zobudis uplne sam, nikto ti nepomoze a nikto sa o teba nepostara. Rodinu mozes vnimat aj ako dobru investiciu do buducnosti, ktora sa ti raz, ked to budes potrebovat, moze vratit. Zalezi samozrejme na tom, ake hodnoty vlozis. Take sa ti totiz aj vratia. Ale ty to vidiet nechces. To, ze vsetci okolo teba maju na nic zivot a rodiny, neznamena, ze take musis mat aj ty. Znamena to, ze na to isli zle a nieco sa pokazilo. Zivot je risk, ty riskujes tiez, oni tiez riskovali. Aky je medzi tym rozdiel?

Filip TT

Budete to mať, ako si to spravíte. Ja mám po 40tke, začínal som v 30tke a mám pekné spomienky. Máme deti vo veku, keď sú už samostatné, sa s nimi dá seriózne rozprávať, postavili sme dom....mne by sa teraz teda nechcelo začínať. Myslím, že ti teraz dávam dobrú radu....

Cecemece

Filip TT...rozvody...alkohol...problemy..zufale deti atd myslis ze na totto mam spominat?????lebo tak to ziju dnesne mlade rodiny.nezvladaju to....v aktivnom veku......moj zivot. Spolocnost krasne zazitky bestaroztny zivot...toto su aktivne roky....a inac ani v 50tke zivot nekonci...

amanada212

Ako vzdy je vo vztahu niekto kto sa bude viac obetovat a snazit a kto bude viac lubit neviem preco ale vzdy je to tak, cim si vacsi dobrak tym su baby hnusnejsie, cim si vaci kkt tym ta viac chcu bo baby maju tendenciu akoze menit k lepsiemu aby sa mohli chvalit ze kvoli mne sa zmenil, trapne ale nie vsetky su take, nevie varit , frfle, nepaci sa jej, boze kolko je milion zien na svete...ak ju lubis ries to , porozpravaj sa s nou a pracujte n avztahu ale to musite chciet obaja, ak si uz unaveny riesenia stracas cas

Filip TT

Cecemece - v 40tke prídeš na to, že si premárnil aktívnu časť života a tie skutočné zážitky na ktoré sa spomína sú z rodiny