Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protivna priatelka

Príspevok v téme: Protivna priatelka
Kubo senior

Dobrý deň , vopred sa ospravedlňujem za interpunkčné znamienka, ale píšem z mobilu

Moja priateľka je na mňa neustále hnusná, drzá, posiela ma do tmavých miest, atď. Dnes mi povedala aby som predal svoj byt, že ten jej si necháme a za predaný byt si postavíme domček...Tak som povedala, že nie a to bol oheň na streche... Hovorí, že jej nič nekúpim, ale to nie je pravda... Večere, výlety, atď. oblečenie jej nekupujem to si kupuje sama, ale platím väčšinu spoločných ùtrat. . Stále chce niečo robiť a podnikať, ale cuká sa keď má platiť... a mne to už lezie hrozne na nervy... každému z nás je 30... Ešte dodám nevarí (to zvyčajne niekam ideme, a to už ma tiež štve), hovorí, že nemá peniaze, ale na kaderníka za 1500 hej...
Včera bola zase hádka, som si už musel zobrať lieky na ukľudnenie, ale potom prišla a ťuťuňuňu, tak ja neviem...
Takže... Čo si o tom myslíte? Nenašiel by som tu normálnu ženskú? :))

ja888

Jasne ze je to nadsadene...i ked ja netusim co stoja kadernicke ukony, nechodim ku kadernikovi ani nikam sa upravovat. Mam prirodzene krasne a dlhe vlasy :) a striham sa sama.

ja888

Hehe no ja asi fakt neviem...ale zena co minie na kadernika 1500 asi nebude taka "obycajne" vyzerajuca a prirodzena...
Ale to je v podstate jedno. Nejde zase vytvorit len dve skupiny zien - neumele - neznamena ze su hned laskave a dobrosrdecne a nenarocne a pracovite a zase nemozeme vsetky "umele" hned obvinit z necistych umyslov a lenivosti. Proste chlap ma hladat taku aby mu sedela aj po inych strankach ako vyzorovej.

Jeden z mnohých

Chcem len upozorniť, že sa jedná o výzorovo tuctové ženy, žiadne nechtiská, naopak nenamalované prirodzené nechty, s mejkapom to tiež nepreženú, prsia žiadne, atď. Úplne bežné ženy. A jej pohľad na vec bude asi taký, že ani len hrubú predstavu nemá koľko stojí domácnosť a Kuba bude mať za škrta, on nechce, on je ten škrob, iní majú, ale on je tvrdohlavý a nedá. Takého tĺka mám ja šikovná, vlastný byt som si sama zabezpečila, zariadila, ale on hňup nechce ísť do domu! Škrob jeden!

mato88

jednu taku som mal minuly rok a chvalabohu uz sme spolu neni... naroky mala ako keby bola princezna ale do roboty sa jej nechcelo ani doma nic nespravila... zbav sa tej svojjej cim skor ani nevies jak sa ti ulavi nerob jej debilka na peniaze

Filip TT

Odhlliadnuc od povahy družky, je to vlastne celé čudné - spolužiť ako manželia, ale financie a prácu deliť ako u dvoch samostatných osôb.

Z toho musí byť strašne veľa problémov. Jedna známa prenajíma byt takémuto spolužijúcemu páru. Oni si medzi sebou rozdelili to nájomné v pomere 3:2 v neprospech muža. Niekedy majú finančné suchoty, ona svoju časť zaplatí, on nie. Tá známa poslala z bytu obidvoch.

Kolegyňa čo tiež tak žila mala svoj byt ale nasťahovala sa k frajerovi. Tiež rozmýšľali, že idú stavať, ale čí byt predať - obaja sa báli, že keď sa rozídu prídu aj o byt aj o peniaze. Ona investovala do frajeroveho bytu keďže tam bývala a tiež sa bála, že tie peniaze budú stratené, keď sa rozídu.

A to delenie prác - veď tu Kubo môže povedať: ja navarím, ale len pre seba - prečo by som mal investovať peniaze a čas do teba, keď mi to nijak nekompenzuješ.

U manželov je to jasné - všetko ťahajú spolu, všetko je spoločné a risk je vzájomný.

minikonka

No Kubko,

normalnu zensku by si tu aj hocikde inde nasiel, ale najskor musis zmenit kriteria vyberu :-D :-D :-D
Uz si hadam pochopil, ze nestaci vyberat penisom :-D :-D :-D a aby mi tu krasavicu vsetci zavideli, ale oni s nou, narozdiel od Teba zit nebudu :-D
Tak si daj znovu prasok na ukludnenie, alebo hladaj NORMALNU zensku.
Good Luck!

ja888

No to neviem ci je to bezne ale mozno utakych paradnic ake si vy vyberate. Lebo pardoooon ale dat 1500 na kadernika je ciry nezmysel. Jasne zenemoze dat do spolocnej kasy ked takto mina peniaze. Cize presne ako som to odhadla vyberate si sami take zeny a viete do coho idete a ako pises, je to z vasej strany taky ustupok za to ze sa slecny udrziavaju. A skoda zevy sami neuprednostnujete aj nejake hodnoty aby tie zenymali.. lebo krasa je pomijiva. Ale srdce ....
A fakt chudatka vase deti, budete sa one starat sami a matka bude pobehovat po nakupoch a kadernikoch a kaviarnach. Nehovoriac o tom ze takato matka sa vela pre dieta neobetuje a co z neho vychova .... nuz drzim palce
a posledna vec, to ze zena ziada od chlapa domace prace pol na pol je celkom logicke ak obaja pracuju a obaja vyuzivaju domácnosť, neviem preco by sa v nej jeden mal ulievat. Dakedy muzi robili okolo domu, v dnesnej dobe maloktory vie zatlct klliniec a vyvrtat dieru a akano tak hoo to zena prosi 2 roky az kym si to nespravi sama

domidomi123

Doplatil na povrchnost? Co je za hlupost? Vo vztahu je dolezity aj vyzor. Aky ma zmysel byt s niekym, kto je sice super povahovo, ale nevzrusi ta to, ako vyzera? Ale ano, treba najst niekoho, kto ti bude vyhovovat aj po ostatnych strankach. A staci povedat, ze laska, obaja pracujeme, mali by sme podla toho zacat hospodarit aj s peniazmi. A ak nie je uplne mimo, tak to pochopi. Aj ked podla toho, co pises, tak skor nepochopi a urazi sa.
A stojim si za tym, ze zena nie je muzova sluzka. Vy ste ako male deti. Neviete si vobec zladit svoje zivoty.

Jeden z mnohých

Dnes je to úplne bežné, že ženy vyžadujú po mužoch 50% domácich prác, okrem toho muž musí zabezpečiť všetko ostatné čo muž kedy zabezpečoval. S platením nákupov detto, robil som si prieskum a muž naozaj platí všetko a pritom tie ženy nie sú zlé, nie sú protivné na iných, k rodičom sú slušné, nefajčia, povahovo v pohode, až na tie prehnané nároky a určitá lenivosť, ako spomína Kubo. A fakt nevaria - mama im nedovolila alebo iných x dôvodov. Môže byť, že do 40tky bude hľadať a bude to len horšie, pribudnú mamini, veko vlastní potomkovia sa stanú viac nereálnymi. Podľa môjho názoru Kubo na tom v priemere nie je na tom až tak zle, aj keď to bude každodenný boj a skúšanie zo strany ženy.