Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protivna priatelka

Príspevok v téme: Protivna priatelka
Kubo senior

Dobrý deň , vopred sa ospravedlňujem za interpunkčné znamienka, ale píšem z mobilu

Moja priateľka je na mňa neustále hnusná, drzá, posiela ma do tmavých miest, atď. Dnes mi povedala aby som predal svoj byt, že ten jej si necháme a za predaný byt si postavíme domček...Tak som povedala, že nie a to bol oheň na streche... Hovorí, že jej nič nekúpim, ale to nie je pravda... Večere, výlety, atď. oblečenie jej nekupujem to si kupuje sama, ale platím väčšinu spoločných ùtrat. . Stále chce niečo robiť a podnikať, ale cuká sa keď má platiť... a mne to už lezie hrozne na nervy... každému z nás je 30... Ešte dodám nevarí (to zvyčajne niekam ideme, a to už ma tiež štve), hovorí, že nemá peniaze, ale na kaderníka za 1500 hej...
Včera bola zase hádka, som si už musel zobrať lieky na ukľudnenie, ale potom prišla a ťuťuňuňu, tak ja neviem...
Takže... Čo si o tom myslíte? Nenašiel by som tu normálnu ženskú? :))

Jeden z mnohých

Začni si evidovať výdavky, potom keď bude chcieť niečo veľké, tak jej ukáž koľko si minul. Takisto jej nemusíš plniť každú somarinu, máš dobré auto ok, ďalšie netreba a ak áno, nech si ho kúpi. Kúp/na nete si nájdi recepty a začni variť, uvar na čo máš chuť, stravovať sa v reštikách, to je drahé. Žiadny spoločný účet, kupuj len štandard, čo je extra a ty to nepotrebuješ, tak to jej nekupuj. Dnešné ženy sú rozmaznané rodičmi, nechodili po brigádach, doma ich obskakovali jak princezné, dostávali všetko zadarmo. Hlavne v s bytom buď opatrný, aby si dôverčivosťou a neopatrnosťou neprišiel o 50% z neho. Ber ju ako dieťa, ženy hospodáriť nevedia, je to finančná katastrofa, nerozčuľuj sa nad zbytočnými kúpami, nechaj to vyhniť, alebo stoj si za svojím, aj tak X krát zmenia názor a na koniec budeš za blba - lebo si ju predsa mal zastaviť.
Inak k tvojej otázke si to myslím že je to v cajchu - v norme, máš šťastie, že aspoň čo - to poplatí, asi ťažko nájdeš niečo normálne a tu na fóre už dupľom nie.

Kubo senior

Veď to, to už je nejaký trend. Čo sa bavím s kolegmi v práci tak to majú nejak tak podobne. Tak aby som zas neprebral.

Máme celkom slušné auto a ona prišla s tým že by chcela niečo vačšie, niečo ako džíp. Keď som sa jej snažil vysvetliť, že nemame zbytočných pol mega na nové auto a hlavne že je to zbytočé... tak že o a si vezme leasing. To som už nevydržal...

Jeden z mnohých

Kubo - nerob si ilúzie, drvivá väčšina dnešných žien to má v sebe, sú lenivé, rozmaznané, nič nerobiť a dobre sa mať, nakoniec budeš doma variť, všetko platiť a pre ne je to skrátka normálne. Aj tie čo ti tu píšu to majú v sebe. Tak aspoň si kupuje večere, iné ani len to a to sa považujú za normálne. Čo ti poradiť? Píš si po mesiacoch výdavky, potom jej to môžeš ukázať koľko si minul.
Sú ženy (nie zlatokopky), úplne normálne a bežné, ktoré do stavby nedajú ani jeden cent a pritom majú sami úspory. Prácou tiež neprispejú. A čakajú, že sa stanú vlastníkom 1/2, pretože chcú mať "istotu", čo keby po rokoch ... Zo svojimi peniazmi a aktívami narábaj tak, aby si bol stále ich 100% vlastník. A či ďalej hľadať? Myslím, že zelenšia tráva u suseda nie je, teda buď budeš sám, alebo si dávaj s dnešnými ženami veľký pozor a počítaj s tým, že budeš platiť aspoň 90% spoločných výdavkov.

Kubo senior

No hlavne mňa to psychicky vysiluje. S tým varením... ja si nemám problém navariť sám... len proste nemám vždy čas a náladu. Keď má už navariť ona tak to počujem že ona by niekam išla a keď sa jej spýtam kam tak že mám niečo vymisliet. Tak vravím poznám dobré suši a ona tam sme boli pred tyždnom. Tak čo tak steakhaus, že to nie teraz drží nejakù in dietu. Tak čo tak pizza? Pizza, zasa? Tak vieš čo ja niečo ukuchtím. A ona, tak poďme na to tvoje suši...

Tak asi tak k mojmu vareniu a mojej slúžke.

pravy obranca

zeny su zeny :)buchni po stole a vysvetli to ako chces to ty ved si chlap:)domidomi..TEBE ESTE NIEJE FURT TRAPNE ZE KOLI TEBE SA TU MAZU TEMY?OBVINUJES ZE LUDIA NADAVAJU A VYVOLAVAS TO TY!!VCERA SI SPOMENULA NIK FUJ!!!ADRIA JE SVETKOM....prepac autor temy musel som lebo koli nej sa vymazala tema ktore dievca potrebovalo pomoct..dakujem

celebrita facebooková

Tak si natrafil na zlatokopku. Na falošnú ženu, manipulátorku, ktorej ide len o tvoje prachy. Ona sa raz s tebou rozíde aj sama, ale to sa stane až vtedy, keď už budeš totálne vycicaný z peňazí, na svoje meno budeš mať úverov a dlhov až, až... Váž si, čo si nadobudol a nemrhaj tým. Žena, ktorá ťa bude naozaj ľúbiť, si bude vážiť tvoj majetok a nebude ťa mať iba za somára, ktorého plánuje najskôr o všetko pripraviť a potom poslať do prdele. Táto ťa podceňuje a má ťa za naivného hlupáka. Utekaj od nej, kade ľahšie, ešte aj zostať sám je lepšie ako takú mrchu mať.

domidomi123

Tiez by mi bolo neprijemne, keby sa takto priatelka sprava. Mne je blbe, aby mi priatel platil stale veceru a to som mladsia a teraz nezarabam. Aj si sa s nou normalne bavil a povedal, ze je to tak trochu vyuzivanie?
Ale to s varenim...zena nie je tvoja sluzka, aby ti varila. Mas ruky aj ty.