Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protivna priatelka

Príspevok v téme: Protivna priatelka
Kubo senior

Dobrý deň , vopred sa ospravedlňujem za interpunkčné znamienka, ale píšem z mobilu

Moja priateľka je na mňa neustále hnusná, drzá, posiela ma do tmavých miest, atď. Dnes mi povedala aby som predal svoj byt, že ten jej si necháme a za predaný byt si postavíme domček...Tak som povedala, že nie a to bol oheň na streche... Hovorí, že jej nič nekúpim, ale to nie je pravda... Večere, výlety, atď. oblečenie jej nekupujem to si kupuje sama, ale platím väčšinu spoločných ùtrat. . Stále chce niečo robiť a podnikať, ale cuká sa keď má platiť... a mne to už lezie hrozne na nervy... každému z nás je 30... Ešte dodám nevarí (to zvyčajne niekam ideme, a to už ma tiež štve), hovorí, že nemá peniaze, ale na kaderníka za 1500 hej...
Včera bola zase hádka, som si už musel zobrať lieky na ukľudnenie, ale potom prišla a ťuťuňuňu, tak ja neviem...
Takže... Čo si o tom myslíte? Nenašiel by som tu normálnu ženskú? :))

Cecemece

Zenovy majster pichCa...no ja osobne som sa neozenil v 20tke aby som to nelutoval v 30tke...a urcite si planujem uzit do 40tky..zijeme len raz

Zenovy majster pichCa

Takáto je dnes drvivá ženských, hlavné keď je po 30 slobodná. Pracovité a normálne ženské sú už v tomto veku väčšinou vydané.

Je to klišé, stále čítajú časopisy a v kuse sa s niečím porovnávajú, a s akýmkoľvek stavom nie sú spokojné. Stále majú pocit ze majú na viac. Bývajú v byte , chcú mať vilu. Majú normálne auto, chcú Q7. Nenavaria , nepopracu , ani v práci sa moc nepretrhnu. Max.si zapália a uvaria kávu.

A stále hľadajú niekoho kto im poskytne všetko na čo si pomyslia, aby sa len mohli váľať na dovolenkách. Doktor, manažér, vrcholový sportovec. Akonahle sa mihne niekto s ich pohľadu lepší ihneď balia kufre.

Kubo ty si pre svoju priateľku s jej pohľadu nula lebo málo do nej investujes. Nenechas sa dostatočne rýchlo vycucat.

Je smutné, že zo svojho okolia poznám 3 prípady. Kamarát sa už rozviedol, e stalo ho to dosť síl aby neprišiel o všetko.
Brat do jednej investoval roky a keď mu doslit peniaze zistil, že ho už nemá rada a začala hľada iného. Ďalšie nejdem ani pytvať čert vie kto to tu všetko pre číta.

kafe

jedna vec je zistiť, že priateľka takáto je a druhá vec je s ňou aj napriek tomu zostať. Ak s ňou zostaneš, si debil. Čistokrvný. A neoháňaj sa tým, že aj kolegovia to tak majú!! To keď si všetci privrznú ruku či penis do zveráka a trpia, to musíš aj ty?? Veď si to zariaď inak preboha.
Chlap má byť CHLAP! Ak nezaberú pekné slová, má vedieť aj buchnúť po stole a určiť nejaké mantinely. Nie sa nechať vyciciavať a fňukať, že všetky ženské sú také.

Priateľke povedz, že ak sa nenaučí slušne správať (posielať do tmavých miest môže tak svoju mater, nie teba) a byť k tebe milá, nech sa zbalí a padá preč. Tiež keby 2x do táždňa navarila, bude mať jedno malé plus u teba. Jednoducho sa na ňu na mesiac, dva VYSER, buď hnusný a uvidíš čo bude nasledovať. Stratiť nemáš čo. Ale ja by som takúto ťavu nechcela (kebyže som chlap). Zakaždým, keď povolíš opraty, byť tvrdá na človeka, čo ti je najbližší... to čo je?? Ale škoda reči. Keď trpia aj všetci kolegovia, trp si aj ty a znášaj to kľudne celý život.

dal.si

Jeden z mnohých 29.06.2016 12:46:42

uplne s tebou suhlasim. Mam z okolia poznatky o zenach a je to velmi podobne. Aj obycajne dnesne zeny si o sebe myslia, ze su princeznicky. Doma boli rozmaznavane, dovolili im hadam vsetko. Nemaju predstavu o zivote. O tom, kolko stoji domacnost. Skoro vsetko aby platil muz a ich pomoc doma je mizerna, alebo nulova. Poziadavky zase maju enormne, ale na druheho, nie na seba. To ich nesmie nikto nutit, robotu budu robit len taku, co ich bude bavit. Nie, aby na nich sef tlacil, atd. Pritom tieto informacie o nich zisti clovek az neskoro, lebo zo zaciatku sa hraju na to, ake su sikovne. Ale postupne viac a viac nechcu nic robit, leniveju a to ako vo vztahu, tak casto aj v milostnom zivote, kde su casto frigidne. Poziadaviek maju /a tie sa stupnuju/, zeby ich mal aj milionar problem uspokojit. Zato citaju facebook, alebo ine socialne siete a zavidia kazdy zaber z dobrej dovolenky, alebo nieco ine svojim kamaratkam. Samozrejme, vzdy vytrhnute z kontextu, len to co sa im hodi. Sam to poznam, mam nieco take doma.

Kubo senior

Zdravím, som po nočnej tak som doteraz spal. To som nečakal taketo reakcie. Pekne... Tak žijeme v Čechách tak preto som uvádzal 1500,-
Ináč priateľka je tak trochu jedináčik, možno aj preto je taká sebecká. Hlavne sa dokáže pre všetko uraziť, ako malé decko...Njn pred nejakou dobou som mal česť spoznať jej mamku, no ja fakt neviem... aby som neskončil ako neurotik s tykom v oku, alebo v blázninci.