Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protivna priatelka

Príspevok v téme: Protivna priatelka
Kubo senior

Dobrý deň , vopred sa ospravedlňujem za interpunkčné znamienka, ale píšem z mobilu

Moja priateľka je na mňa neustále hnusná, drzá, posiela ma do tmavých miest, atď. Dnes mi povedala aby som predal svoj byt, že ten jej si necháme a za predaný byt si postavíme domček...Tak som povedala, že nie a to bol oheň na streche... Hovorí, že jej nič nekúpim, ale to nie je pravda... Večere, výlety, atď. oblečenie jej nekupujem to si kupuje sama, ale platím väčšinu spoločných ùtrat. . Stále chce niečo robiť a podnikať, ale cuká sa keď má platiť... a mne to už lezie hrozne na nervy... každému z nás je 30... Ešte dodám nevarí (to zvyčajne niekam ideme, a to už ma tiež štve), hovorí, že nemá peniaze, ale na kaderníka za 1500 hej...
Včera bola zase hádka, som si už musel zobrať lieky na ukľudnenie, ale potom prišla a ťuťuňuňu, tak ja neviem...
Takže... Čo si o tom myslíte? Nenašiel by som tu normálnu ženskú? :))

Kubo Senior

Ahoj všetkým
Poctivo hlásim že, to tá nána skúša na mňa citovým vydieraním, urážaním a podobne.
Je to ťažké, lebo ju svojím spôsobom ešte milujem.
Bude to boj ale nevzdávam sa. Držte mi palce a ahoj všetkým.

alabuster441

ake lieky na ukludnenie? tiez by sa mi hodili, poradi... pretoze moja zena je podobna. stale slinta na bmw x6 co nahodne vidi, ze ake faro, kritizuje moje auto co ma 3 roky.p, pricom je to normalna stredna trieda a ludia na neho tiez slintaju.. byt je sice priemerny, ale vzdy na neho nadava ze je maly, tak som chcel kupit dom, ale cuduj sa svete, vsetky domy su pre nu male, asi pozera prilis vela reality show kde maju domy 1000m2 pretoze su v studiu..
s nou to riesenie nema, ale tie lieky na upokojenie ma zaujali... silna vola mi uz znacne oslabla

denisaf.

dobre si urobil :) nebol by si stastny pri nej radsej byt sam ako mat nasilu nestastny vztah ako strasne vela parov na slovensku co si to drzia len aby mali niekoho...

Kubo senior

Zdravim
Tak poctivo hlasim, ze som to vyriesil. Zacal som sa chovat ako ona, respektivne mysliet ako ona a pozeral som , ze sa jej to vobec nepaci.
Tak mi povedala ze sa so mnou asi rozide. S kludnym svedomim som ju dnes poslal do najtmavsej diery.
Vsetkym prajem pekny den.

cecemece

Kamikadze ja viem dobre co mi chce poveda FILIP..no ja pisem ze sa nechcem viazat ze nechcem rodinu??ja pisem otom ze nechcem sa tak skoro viazat kim som mlady a mam aktyvny zivot.....ano mnohy mlady sa poberu v mladom veku...trpia...pozicky splacaju su nezamestnany konflikty atd atd....v zrelom veku sa to moze stat ale viac pravdepodobne kedze clovek je vybureny ma nieco zarobene atd sa to stat nemoze..proste rozmysla inac....

Filip TT

Ahoj sestrička, nikto nemá nič zaručené, to je pravda. Však ani nemám deti kvôli tomu, aby sa o nás mal kto starať. Aj keď sa to môže stať samozrejme. Beriem to ako poslanie. To práve dnes chýba. Ľuďom treba vysvetľovať na čo sú dobré deti vo význame aké benefity z detí plynú. To je trochu smutné.