Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protivna priatelka

Príspevok v téme: Protivna priatelka
Kubo senior

Dobrý deň , vopred sa ospravedlňujem za interpunkčné znamienka, ale píšem z mobilu

Moja priateľka je na mňa neustále hnusná, drzá, posiela ma do tmavých miest, atď. Dnes mi povedala aby som predal svoj byt, že ten jej si necháme a za predaný byt si postavíme domček...Tak som povedala, že nie a to bol oheň na streche... Hovorí, že jej nič nekúpim, ale to nie je pravda... Večere, výlety, atď. oblečenie jej nekupujem to si kupuje sama, ale platím väčšinu spoločných ùtrat. . Stále chce niečo robiť a podnikať, ale cuká sa keď má platiť... a mne to už lezie hrozne na nervy... každému z nás je 30... Ešte dodám nevarí (to zvyčajne niekam ideme, a to už ma tiež štve), hovorí, že nemá peniaze, ale na kaderníka za 1500 hej...
Včera bola zase hádka, som si už musel zobrať lieky na ukľudnenie, ale potom prišla a ťuťuňuňu, tak ja neviem...
Takže... Čo si o tom myslíte? Nenašiel by som tu normálnu ženskú? :))

ja888

Wow Jeden z mnohych,som sa zasmiala and tym zeje to vlastne v norme a nech sa nerozčuľuje. Diky pobavilo. Chudatka moje. Mate to tazke s takymi babami.
Mna by ale fakt zaujimalo podla coho si vyberate partnerky do zivota. Lebo mne to fakt pripada ze len podla vyzoru a ani sa nespoznate a sup sex a spolocne byvanie... mohli by ste nam to tu objasnit?
Predpokladam ze sex je aspon dobry inac by ste s takou babou ani neboli. Lebo a teraz ma dobre pocuvajte: ta baba bude raz mat mozno s vami deti ( i ked to je otazne ako dlho zostane vo vztahu ked ju nedostatocne financujete) a bude sa o ne musiet postarat. Prosim vas ako???? Uvaxovali ste uz nad tym? Ona nenavari dietatu? Teda ja varim minimalne lebo sa inak stravujem ale predpokladam ze vy sa stravujete bezne. Co budete deti brat od narodenia do restiky? Takato ani kojit nebude, ta si cici neznici kvoli decku. Ach jaj. Chlapci ved si nevyberajte iba podla cici a rici. Chcite hlavne dobre srdce. Boze nehovorte ze take nie su, su len hladate na zlychmiestach a podla vystrihov a umelych mihalnic alebo podla toho ako rychlo da. V podstate si mozete sami za to co mate a dobre vam tak.

Romanka25

tak ked ti to vadi tak sa s nou porozpravaj a ak to nebude akceptovat a nezmeni to tak ju nechaj nech ide za nejakym inym

Kamikadzdzee

Nuz netreba si vyberat zenu po svojom boku na zaklade vyzoru, ale aby si si s nou rozumel. Neskoro si zistil, co je zac, ale tvoja chyba a smola. Sam si sa potrestal za svoju povrchnost a to povrchnou zenou.

adr1a.

Jeden z mnohych. Jedna vec je co si dotycne same o sebe myslia a druha vec je, co je z toho pravda. Ked su dvaja spolu nehovor mi, ze neprekukne jeden druheho) vsak aj kubo tu svoju uz prekukol a vie aku zenu po svojom boku ma. Okrem ineho vychcanu vyuzivacnu lenivu hnilu ai ai.
Pozri. Ja som z rocnika kde bola vychova hodnoty ai este o inom. Tam to platilo aka matka taka katka ai. A ked dotycny aj zbada ze je privelky rozpor medzi matkou a dcerou (nemyslim teraz vyzorovy. Bavime sa o inom). Tak to je jasna chyba vo vychove - cez dobrotu na zobrotu a od takej radsej ruky prec.
Preboha to vo vztahoch len sukate? Vsak asi spolu prezivate aj ine, travite spolu cas, riesite problemy starosti radosti ci rutinnu kazdodennost. Ale poznavate sa navzajom pritom vsetkom. Plus mate oci usi rozum a registrujete ako sa ten vas/vasa sprava aj mimo vas dvoch k inym. Ako sa spravaju k rodicom priatelom rodine cudzim ludom starym ludom detom, ako sa zachovaju spravaju v roznych situaciach (praca vztahy restika pumpa policajt lekar casnik kino dovolenka bolest choroba uspech neuspech zdar nezdar ai XY situacii ). Z toho vsetkeho plus ine (intuicia osobnost charakter rodinne socialne kulturne ai ai aspekty) sa da krasne iny clovek ako tak vacsinou precitat spoznat

Jeden z mnohých

Adria nemáš pravdu. Práveže matky takýchto báb sú nadmieru šikovné, starostlivé svoje vlastné dcéry rozmaznávali, navykli si, že nemusia chodiť na brigády, nemusia nič a dostanú všetko. Prehnaná starostlivosť rodičov. Typy ani do voza a ani do koča a takýchto báb je dnes veľa. A každá z nich si o sebe myslí, aká je do pohody nepohody, do času i nečasu, ktorá je milá, dobrá, pracovitá ai ai, vie kde je sever a má to v hlave srdci duši upratané)

adr1a.

Ftt no to mu teda radis zensku)) skor tela ktoremu je dobre a ide sa na lad smykat. To by siel z kaluze pod odkvap

Domi. Akoze sorry. Zena podla teba nie je sluzka co mu ma vyvarat - no zas on nieje rovnako dojna krava ci somarik otras sa a ma len platit platit platit. Dotycny napisal ze cvaka vacsinu vydavkov len on sam, plus platieva restiky vylety ai ai a ona sa ma len viezt? Ked on plati nakupy ai tak nech ona laskavo navari uprace. To nejde ze jeden musi vsetko a druhy nic a sa len vezie. Vo vztahu su obaja a mali by si byt rovnocenni ci uz vydajom/prijmom do ich vztahu nech uz ide o cokolvek (cas zaujem city lasku spolupatricnost pomoc oporu podporu robotu platby ai ai. Malokedy sa da udrzat zlata stredna cesta. Ale vykompenzuje sa to teda inym sposobom. On cvaka tak nech zas ona maka aspon co sa varenia tyka. Ale on zas je trtko ked dovoli toto lebo si ju na to sam naucil. Ze ked aj nakupi a ona neuvari ze si vydupe vymoze od neho aj tak restiky ktore napokon aj tak zacvaka zas len on. No ved pisem, blbec).

Kubo. Si ty teda riadny kubo)) Nuz. Co si si nasiel to mas. Aky isiel taku nasiel. Napis sem parametre podla coho si si vybral nasiel tu svoju priatelku? No a sme doma :D ked si chcel krasku tak si trp. Apropo. Vies preco je dobre poznat si rodiny navzajom? Lebo aka matka taka katka, aky otec taky syn. A pamataj. Nikto sa nemeni. Iba ak on sam chce. No to su skor vynimky. Takze druha strana si k tebe dovoli len tolko, kolko im to ty sam umoznis a dovolis. A ver, nie vsetky zeny su taketo. Ale treba obcas mysliet aj tym co mas v hlave a nielen svojim nastrojom v gatiach) takze bud nastolis nove pravidla hry poriadku ai ktore sa budu respektovat dodrziavat alebo dovi dopo vila amalka)

Fakt si vacsina muzov vybera zeny len podla ich krasy vyzoru postavy atraktivity a potom sa len cuduju ze co to za opice maju a co sa z nich vyklulo)) treba hladat sympaticku babu do voza i do koca, do pohody nepohody, do casu i necasu, ktora je mila dobra pracovita ai ai, ktora vie kde je sever a ma to v hlave srdci dusi upratane)

domidomi123

Mam vela kamaratok, ktore sa spravaju takto isto. Nepracuju, ale pytaju si veci od priatela. Od vecere az po oblecenie. A mam aj take, ktore by si toto nikdy nedovolili a maju voci partnerovi uctu. Takze ak ti tato nevyhovuje, mozes pokojne najst aj taku, ktora od teba nic chciet nebude :) Nemozu sa vsetci muzi a zeny hadzat do jedneho vreca:) Ale tato baba nevyzera, ze si ta vazi. Alebo tvoju pracu vynalozenu na ziskanie penazi.

Jeden z mnohých

Tá 28r je dobrá, má nového priateľa a hľadá niekoho pred ktorým sa jej podlomia kolená. Tak do tohto by som nešiel. Tu adam.cas.sk písali akí muži priťahujú ženy ako magnet. Táto 28r je období, keď podvedomky ju to ťahá ku grázlom.

ftt

Ospravedlnujem sa, ona je vlastne zadana, len je nespokojna.
Ale je tu naozaj plno tem, kde su zeny nezadane a hladaju partnerov. Toto forum je nahodou celkom dobre na zoznamovanie pre muzov, lebo je tu vela zien a otvorene pisu o svojom osobnom zivote, takze je mozne aspon trochu spoznat ako uvazuju, reaguju a ziju. To sa z nejakych inzeratov neda spoznat.
www.zdravie.sk