ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!
Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
Lebo namiesto hľadania partnera hľadáš výhovorky, prečo sa to nedá a prečo je to vraj ťažké. Každý hľadá dovtedy, kým nenájde. Ako bolo spomenuté, vek nerieš, hoc by bol aj mladší o nejaký rok. Zároveň súhlasím aj s tým, že ak nemá rozum v 20, nebude ho mať ani v 30. No a odpoveď na poslednú otázku znie, že na internete.
miki26 ..ale takí sú aj chlapi.. čo aj ja ked som sa s kamosmi, známimi rozprávala... napríklad konkretna tema bola, ja mam viac kamošov ako kamošiek... a chalan riešil že on by to nedovolil aby jeho frajerka chodila von s cudzimi chlapmi... tak to je pre mňa vrchol! mňa by chlap tymto sposobom neobmedzoval,.. radšej by som do čerta poslala jeho.. ako dlhoročných kamošov.. ale ženy su sprosté, že ked nejakeho spoznaju , vykašlu sa koli nemu na kamošky,.. ale chlapi sa svojich kamošov nevzdaju... a potom sa rozídu a dievča tuto vypisuje, minule tu jedna taka bola... že ked mala frajera kašlala na kamošky, rozišli sa a ostala sama,...
*
Tiež som sa jeden krát stretla s chlapom, ktorý si už potom išiel na mňa robiť nároky, čím to totálne posral celé, lebo bol v pohode, resp. myslela som si že je... Ako som napisala raz sme sa stretli predtym sme si asi mesiac denne písali,... a on ma išiel buzerovať,.. že s kym si vypisujem do rana do 2 na pokeci, pritom nepíšem len som prihlasena, pokec vypinam ked aj PC, bežne sa mi stane že sa neodhlasim, pritom som vonku s kamoskou a doma na PC som prihlasena na azete.... rovnako fb mam na liste stiahnuty... a komu likujem fotky, komu som aky komentar napisala.. čo sa jemu nepáčil... myslela som si že po mojom vysvetlení to pochopil ale nie,.. furt mi to vyblakoval,.. pritom sme sa stretli len raz, čiže nič som mu neslubovala, nemusim sa mu zodpovedať! nie je mi nič... počom samozrejme som už nemala chuť s nim dalej komunikovať ani sa s nim stretávať...
ja nehladám vzťah len preto aby som niekoho mala ale chcem lásku deti rodinu :) podľa mna je úplne normálne že človek chce mať vlastné bývanie partnera rodinu a všetko s tým spojené...že sa chce posunúť dalej že nechce byť večné dieťa u svojich rodičov ... samozrejme je pohodlné povedať všetky proti ktoré vždy človek nájde všade ale zabojovať to je už ťažšie ... čo sa týka pôžičiek aj ja som si ju sama vzala na byt a neľutujem mám vlastné môj byt a bohužiaľ pre mňa aj tisíc iných ľudí bol ten úver jediná možnosť ako sa k bytu dostať.. ale som mladá zdravá pokiaľ môžem vždy sa budem štverať hore... tiež som sa mohla doma sťažovať o tom aké je všetko dnes ťažké a že sa mi to neoplatí a tisíc výhovoriek... a nemala by som nič .....
Problém je skôr v ženách, chlapi majú s istými vecami zlé skúsenosti a sú zástancami, že všetko by sa malo diať postupne. Hrr štýl je málokedy dobrý aj správny, každý chce prísť najskôr na to, či jeho polovička je ochotná akceptovať ho takého akým je. Ak áno, tak potom sa môže ísť ďalej. Druhá vec je aj tá, že chlapi majú vždy viacej koníčkov ako ženy, ktoré sa zvyknú nudiť len doma a potom sú hádky. Hádky nie sú dobré pre vzťah a hlavne keď sú zbytočné...
blueberry... ved o tom to presne je... každý ma niekde svoju druhú polovičku,.. možno ju už v živote stretol, rozumeli si všetko bolo super... no hviezdy im nepriali... asi sa stretli v zlom čase...
no a dalej čo? človek je už ovplyvnený, chcel by niekoho takého istého ako bol ten predchádzajúci,... resp. chce iba jeho.... tak na čo ma byť s niekym iným,.. kto mu nevyhovuje.. ? aby bolo okolie spokojné? že "konečne niekoho má..."
ANGEL-DEMON vztah nie je vzdy obmedzujuci. Ja som to zistila az teraz. Robim, co chcem a kedy chcem. Nikto ma nespoveda a nikto sa nijak netvari, nech robim cokolvek. Ked nie som s nim, myslim nanajvys tak na pekne chvile, ktore sme naposledy spolu zazili, nikdy nepremyslam, s kym je a co robi. Lenze na takyto slobodny vztah musis mat ten spravny naprotivok. Najst ho je tak pravdepodobne ako vyhra v loterii. Preto by som uz iny vztah v zivote nechcela, lebo neverim, ze mozem dvakrat za zivot stretnut niekoho, kto ma neobmedzuje a zaroven ja necitim potrebu akokolvek obmedzovat jeho. Vztahy, ako si to opisala ty, tiez u mna navzdy stratili sancu.
Súhlasím s predošlými príspevkami, teda s väčšinou.
Napíšem ti to z pohľadu niekoho, kto bol vo vzťahu a ten vzťah trval 15 rokov. už mám jednoducho blok a ďalší si nedokážem predstaviť a podvedome všetky perspektívne odmietam.
A čo je to ,,normálny partner,,?????
Normálny život je skončiť školu, ísť na vysokú, nájsť si prácu alebo odísť do zahraničia...zadĺžiť sa na 40 rokov hypotékou pri dobrom šťastí, byť v práci od nevidím do nevidím, mať auto na splátky, bývanie na splátky, Vianoce na splátky....ŽIVOT na splátky....
Ja osobne som si tiež voľakedy myslel, že takýto život chcem, lebo je to štandard. Narodiť sa, zadĺžiť sa, možno splodiť pár potomkov a umrieť...A ďalšia generácia bude fungovať tak isto. NIE, ďakujem...
Vernosť s tým nemá nič spoločné ale keď si predstavím dnešnú rýchlu a povrchnú dobu, ľudí a ich názory, ktoré im vtĺka spoločnosť, tak som veľmi šťastný, že som sám.
Normálneho muža nájdeš, lenže ak sa nedívaš na to, čo je ,,normálne,, pre neho, ale pre teba, tak sa nikdy nemôžete stretnúť.
Tipnem si, že u vás v montážnej hale, sa o teba chlapi idú potrhať.
na čo sa sťažovať...? mysli ako chlap,.. funguj ako chlap...
ja tiež splacam hypoteku na svoj byt,... mám 1 niekedy 2 zamestnania.. podla možností... mám kamarátov, kamošky, takže mám aj s kým tráviť volný čas, ak nie som unavená a nemám samotársku chvíľku,.. a dokážem ísť aj na zmrzku sama... nepotrebujem si koli tomu nejakeho debila zakvačiť na krk... a na to aby si mala sex tiež nepotrebuješ byť "zadaná" ked sa mi nejaký chlap páči, alebo mám potrebu a nejaký je práve v dosahu jednoducho použijem a zahodím... tak ako to oni robia zo ženami... mala som jedneho asi 10 rokov, vymenil ma za inú... nerevem do vankúša,.. nech si ho nechá,... :-D a odkedy som sama, už 2 roky, musím povedať že taká spokojná a šťastná som nikdy predtým nebola... lebo vzťah len obmedzuje.. vo všetkom... ked nie si s ním myslíš na neho,..kde je s kým je,.. či ťa nepodvádza.... o čom je taký život...dakujem neprosím... mne to takto uuplne vyhovuje... su chlapi čo by ma chceli ale ja nechcem,.... ani by to nebolo uprimne z mojej strany, lebo neuznavam byť sniekym "len tak" aby som mala niekoho, ked viem že tomu človeku nikdy nepoviem že ho ľubim lebo to tak nie je... a potrebujem slobodu, kompenzujem si že som bola obmedzovana ako decko, kym som byvala s rodičmi,.. možem si robiť čo chcem, kedy chcem, s kym chcem...