buď čisto s prírodnými zložkami, alebo z čo najmenej obsahujúcou chémiou? stačí stredne krycí, ľahký na každodenné používanie..som veľmi svetlý typ..viete poradiť značku ak máte odskúšané? Ďakujem :)
Najlepší bio makeup?
micheala to tiez nie je zly napad, avsak ja teraz uvazujem, ze by som mozno aj riskla to, ze objednat cez internet, pozerala som si na nete makeupy Dado Sens, co som tu citala a tam sa mi celkom pozdavaju. Kedze makeup je urceny pre citlivu plet vyslovene. Tak by som do toho asi aj sla. Len este si chcem pozriet aj nieco ine porovnat a uvidim. Cez vieknd to pokukam a potom sa rozhodnem, ale zatial som pre toto naklonena :)
zazik táto tvoja rada teda mne osobne nič nejako nedala...nejde to ani otvoriť...nicky ako dlho z tade objednávaš?...dajú sa niekde tieto produkty aj vyskúšať?...osobne by som si rada vyskúšala aj na vlastnej koži makeup, ktorý si mám niekde cez internet objednať, predsa len je to dosť iné...a najmä ma zaujímajú certifikáty, keďže tiež hľadám prírodnú kozmetiku ;)
Aurina, aj prirodna kozmetika voni. Ale rozdil je v tom, ze je to vona prirodna a nie synteticka. COULEUR CARAMEL si pozri. Je 100% prirodna v bio kvalite. Ma svetky certifikaty :)
Ahojte, najlepší 100% prírodný Make up a všeliaka kozmetika , rúže, špirály, púdre, odtiene, vhodné na všetky typy pokožky, široký výber odtieňov, a mnoho dalších zaujímavých vecičiek pod linkom nižšie. Pre bližšie info kontaktujte mňa , rada poradím, aj ohľadom zloženia. Všetky sú vhodné aj na problémovú pleť, dokonca ju liečia.
Neváhajte sa ozvať, ohľadom zľavy ! :)
Doporucujem make up od Natinuel www.kozmetikainge
moja najlepšia skúsenosť je bb cream je ľahký má veľa odtienov a nie je skoro vôbec vidieť aj pleť nemám takú suchú.najprv som si kupovala v obchode ale potom si nakupila na notine viac kusov,lebo sa mi stalo že ten čo som používala zrazu prestali vyrábať a dlho mi trvalo kým som niečo našla čo by mi vyhovovalo
aurina toto je nezmysel, aj prirodna kozmetika, prirodny makeup moze krasne vonat, pretoze obsahuje prirodne zlozky a aj tie same o sebe vonaju. Takze nejaka ta vona tam je nemusis sa bat, ze nejako ti bude ten pach toho vadit alebo co. Mnohokrat by som povedala, ze prirodna kozmetika vonia aj krajsie ako rozne tie s aromami a s neviem akymi zlozkami ;)
@Mirrrka - ďakujem ti, keďže píšeš aj o parfémoch, mám to brať tak, že prírodný makeup a celkovo kozmetika nebude pekne voňať? Alebo ako si to mám vysvetliť? Mala by som sa začať tomu venovať ešte viac, nech neurobím v tomto smere do budúcna nejakú chybu už :)
Matrula, ten tvoj odporúčaný "BIO" make-up je podľa zloženia BIO asi akurát v tvojich predstavách, bez urážky. Stačilo mi pozrieť prvé zložky, hemží sa to tam samým silikónom. To si dievčatá môžu zarobiť akurát tak na akné, upchaté póry a vrásky v jednom balíku.
Ahoj. Ja používam tento BIO make-up -odkaz odstránený- výborne sa nanáša a je na všetky typy pleti