buď čisto s prírodnými zložkami, alebo z čo najmenej obsahujúcou chémiou? stačí stredne krycí, ľahký na každodenné používanie..som veľmi svetlý typ..viete poradiť značku ak máte odskúšané? Ďakujem :)
Najlepší bio makeup?
@siminii dakujem ti pekne za povzbudive slova a asi do toho aj pojdem. Spravila som si mensi prieskum a toto vyzera velmi dobre. zajtra si skusim nejaky ten makeup objednat a dam vediet ako som s nim dopadla.
Sasiko tiež mám vyskúšaných niekoľko makeupov a nemala som doposiaľ problém, čo sa týka nejakého nanášania, ale práve som mala problém s tým ako na zloženie toho makeupu reagovala moja pleť. A to ma podnietilo k zmene. Za mňa sa oplatí do toho ísť.
Zuzi74 super, aspoň teda podľa môjho názoru...ja si ho nanášam takým štetčekom, možno aj od toho to závisí...zatiaľ som nemala taký problém, že by sa zle rozotieral...úplne v pohode a mne sa tiež veľmi páči ako krásne vonia...to beriem ako taký bonus k tomu makeupu...ja mám AnneMarie Börlind Moisturizing Makeup konkrétne odtieň Natural, ten mi krásne zjednotí tón pleti...podľa mňa stojí za to ho vyskúšať...len treba vybrať správny odtieň... :)
S tym mam dost problem aj ja. Musim sa vsak priznat, ze doteraz som si kupovala makeup len z dostupnych drogerii a boal to katastrofa. Nie, ze sa zle nanasali, no zhorsili mi aj plet. Vravite teda, ze tuto znacku by sa oplatilo teda vyskusat?
erittrea, ake krytie ma ten hydratacny make up? Viem ze ho tu nie tak davno velmi neospevovali...nemozem najst tu temu, ale myslim, ze pisali, ze sa zmolkuje alebo zle rozotiera?
Naopak ten anti-aging pochvalovali a je fakt dobry. Ja som chcela vyskusat aj ten hydratacny. Ma vacsi vyber odtienov.
FromLenka, tu sa spominaju prirodne make upy, nie naj-chemicke za zbytocne vela penazi.
Darinušik síce si sa nepýtala mňa, ale tiež som si tým prešla...tiež som si najskôr objednala vzorku tohto makeupu, čo teraz používam cez Assay a potom po vyskúšaní som si objednala normálne celý...lebo tiež som mala trošku obavu z odtieňa, že aby mi sadol, aby nebol moc tmavý na moju pleť...fajn je to, že tie vzorky sú aj cenovo prijateľné...objednáš hneď viacero, vyberieš čo ti sedí a vybavené... :)
Darinušik síce si sa nepýtala mňa, ale tiež som si tým prešla...tiež som si najskôr objednala vzorku tohto makeupu, čo teraz používam z tadeto -odkaz odstránený- a potom po vyskúšaní som si objednala normálne celý...lebo tiež som mala trošku obavu z odtieňa, že aby mi sadol, aby nebol moc tmavý na moju pleť...fajn je to, že tie vzorky sú aj cenovo prijateľné...objednáš hneď viacero, vyberieš čo ti sedí a vybavené... :)
Ahoj pozri sa na príspevok u mňa na blogu: -odkaz odstránený- Nájdeš tu 10 naj make-upov. Sleduj ma aj na FB, nech ti nič neunikne. :)
Ja kupujem na stranke assay, daj si do googlu a maju aj vzorky tychto make upov za 0,90 centov/kus.
Zuzi nevieš či sa dajú niekde aj vzorky zohnať? Že by som si najskôr vyskúšala aký odtieň by bol pre mňa fajn aby som zbytočne si nekúpila nejaký tmavší ako budem potrebovať? Aj by som rada vyskúšala, že či budem musieť si aj ja miešať či nie a najmä ako ho moja pleť príjme.