Najlepší bio makeup?

erittrea

Ja už pár mesiacov používam od ANNEMARIE BÖRLIND tento, čo posielam aj na fotke...asi rok som make up vôbec nepoužívala, lebo sa mi vždy objavili nejaké problémy s pleťou po použití...ale teraz pri tomto moja pleť neprotestuje a to ho používam už pomaly dennodenne...

Semona

Ja odporúčam BIODERMA Photoderm SPF 50+. Ja osobne sa nemalujem, ale mamka si ho nevie vynachvalit.
Nájdes ho na: www.pilulka.sk. Dopravu mas zdarma a ak si este nieco kupis ,tak mozes vyuzit aj zlavove kupony -odkaz odstránený-.

zuzi74

Miesam preto, lebo natural je pre moju plet bledsi a almond naopak tmavsi. Z kazdeho dam rovnaky diel a mam tak akurat odtien.

darinusik_nov

Zuzi prečo si miešaš? To ti tak vyhovuje? Myslím, že tie odtiene sa robia tak aby si tam každý našiel taký odtieň aký potrebuje, aký bude vyhovovať nie? Aspoň teda ja som si zatiaľ pri každom makeupe našla odtieň, ktorý mi sedí.

zuzi74

Ak sa tvoria na pleti supiny, plet nie je dostatocne hydratovana. To nie je make upom. Ten to vsak moze len podporit, plet viac vysusit.
Anti-aging make up od ANNEMARIE BÖRLIND je vynikajuci, kryje stredne a nevysusuje plet. Zial dostat su len 4 odtiene, co moze byt pre niektore zeny problem, hlavne tie s bledou pletou, ale odtien natural sa celkom fajn prisposobi. Ja si miesam natural a almond. Almond je tmavsi, skor na snedsiu plet, pripadne na leto, ak si plet opalujete.

siminii

Sanilka, je dobre si uvedomiť, že je potrebné používať pod make up aj kvalitný podklad, krém. Je to dôležitým krokom, predtým ako na svoju pleť dáš make up. Osobne používam pod tento make up denný krém AnneMarie Börlind Anti-Aging System Absolute. Spolu sa super dopĺňajú.

pauliasa

to ste ma celkom potesili, lebo som sa vas chcela spytat, ako je to, ked sa mi po makeupu zvyknu robi supinky a bum narazila som na tuto vasu temu. mna by celkom potesilo, keby bol fajny, lebo mam dost aknocznu plet no zatial mi makeupi len plet zbytocne az moc vysusovali

Jarunka12

Aurina čo ja viem. Mne sa tmavý nezdá. Na opálenú pokožku je fajn. Lilana, tento make up čo ja používam je Anti-aging, keď máš problémy s akné, tak skús si pozrieť DADO SENS Hypersensitive Make up, ten je určený na citlivú pleť a je vhodné ho používať aj pri takýchto problémoch ako je akné, ekzémy a podobne.

sanilka

@Jarunka12 vyzera celkom fajne podla toho, ako si ho tu popisala. Mohol by sadnut na plet aj mne. Nenahnevala by som sa, lebo mam trocha problem s makeupmi, kedze mi po nich dost supinatie plet. Asi ho veru aj vyskusam. Mam este chvilku casu, tak sa idem pozriet nato, kde by sa dal objednat a potom napisem, ako sadol mne :)

siminii

Aurina, tiež používam tento make up, len iný odtieň, bledší. Osobne si myslím, že kryje veľmi dobre. Ja mám už niekoľko rokov problémy s tým, že mám jazvičky po akné, ktoré som mala kedysi a cez leto mi vyjdu aj pehy a tento make up mi to v pohode zakryje, že ani nevidieť, že by ma niečo na pleti trápilo. Ten odtieň Almond bol pre mňa napríklad dosť tmavý, keď som skúšala, že ktorý by mohol byť fajn.