Najlepší bio makeup?

hamula

Rozdiel je v tom, že BBkrém je viac menej skôr určený na také tónovanie ako tu už zaznelo. Make up zakryje oveľa viac nedokonalostí, treba si zvážiť do čoho ísť a možno by bolo vhodné si dať aj od niekoho v tomto smere poradiť. Ja som tiež dlho nevedela čo používať, až kým som sa neporadila.

zuzi74

mironella, bb krem je lahsi ako make up. Je vhodny skor na tonovanie pleti, kdezto make up prekryje vacsie nedokonalosti.

micheala254

iljusa lenže si myslím, že zle vybratý make up ti môže ešte narobiť väčšie problémy, na tvojom mieste by som neskúšala nič, čo obsahuje nejakú chémiu, tiež som sa popálila už toľkokrát...teraz tiež sliedim kadetade hľadám prírodnú kozmetiku s certifikátmi, aby som nemala obavu :)

ijusa

@erikalahka ano dobre si tomu pochopila,nemozem chodit bez makeupu, proste mam plet v takom stave, ze by som bez neho nevysla

mironella

Ake su rozdiely medzi make upom a bb kremom? V com je taky zasadny rozdiel? Kedy sa pouziva co? Lebo som z toho celkom mimo. Ja som dlho pouzivala makeup, ale mi zacal robit problemy tak som prestala. Teraz som hladala nejaky novy, ale vsimam si, ze uz aj bb kremy dost kamosky chvalia

erikalahka

Ijusa ano aj BB-kremy. Len celkom nerozumiem tomu, co si napisala. Ze uz nemozes dovolit chodit bez. Z akeho dovodu? Mas nejake problemy s pletou alebo preco si sa takto rozhodla? Pretoze ak mas nejake problemy, tak aj ten makeup treba tomu prisposobit. Vybrat taky aby pasoval.

ijusa

erikalahka oo vazne ma aj BBkrem? no nic, musim to pozriet a aj objednat. teraz je sice leto, no bez si uz dalej nemozem dovolit chodit. podla mna by mohol tu plet aj tak trochu ochranit pred slnkom, co by mi tiez pomohlo

erikalahka

Ijusa ak sa pytas na znacku ANNEMARIE BORLIND, tak od tej znacky je viac druhov make upov, dokonca maju aj BB-kremy. Ja teraz pouzivam Moisturizing Makeup a mamina zase Anti-Aging a obom nam vyhovuje ten co sme si vybrali :). Potom co som videla v ponuke, ked som objednavala tieto nam tak maju aj Kompaktny make up, je to na tebe, co si vyberies. Ja som sa dala na hydratacny z dovodu, ze moja plet to uz potrebovala ako sol a najma cely den mi vydrzi na tvari.

ijusa

prosim vas, chcem sa opytat, ake makeupy maju? hydratacne, penove? a resp, ktory je taky najlepsi. moc som makeupy nepouzivala, no chcela by som zacat. dakujem

siminii

Sasiko nemáš za čo. Viem aký je to problém vybrať si niečo také aby to pleti sedelo a aby nevznikali nejaké problémy, ktoré potom nie je celkom jednoduché riešiť. Dúfam, že budeš rada ako som aj ja, že konečne mám niečo, čo mi sedí. :)