Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepší bio makeup?

darinusik_nov

Ja som si objednala viacero vzoriek a nakoniec som si objednala potom, keď som poskúšala hneď aj tento, posielam vám ho na fotke :) Krásne vonia a má super krytie. Som z neho vytešená, namaľovala som sa s ním do práce už raz a ešte poobede som ho na sebe mala, vôbec nebol rozmazaný alebo niečo také :) Tooooľko radosti mám z jedného make upu :D

erittrea

Swistica, ja používam tento make up a ja som s ním v pohode, ja by som ho nemenila...teda ani meniť nebudem...podstatné je ako som už písala vyberať si make up aj podľa typu pleti...:) mne sa v pohodke rozotiera, krásne vonia a keď si nechytám neustále pleť, ako to bolo kedysi mojím zlozvykom, tak mi vydrží veľmi dlho... :)

swistica

Takze moje skusenosti na zmiesanej pleti: nevyhovoval mi hydratacny makeup Annemarie Borlind. Tazko sa rozotieral, slaba vydrz, slabsie stredne krytie. Priemerny bol mineralny makeup Alverde a najlepsi bol bb krem So' bio etic. Vysoke krytie, priemerna vydrz, dobre sa rozotieral. Ani jeden z nich sa ale neda porovnavat s klasickymi silikonovymi makeupmi. Vyhladenie tam chyba.

erittrea

Darinusik_nov z akého make upu si si objednala vzorky?...či z každého?...potom daj vedieť, keď budeš mať vzorky, že čo a ako a najmä keď vyskúšaš, že ktorý ti bude vyhovovať...lebo ja som z toho hydratačného makeupu unesená...ale tak každá pleť je iná...takže tvojej možno bude sedieť iný no uvidíš sama... :)

darinusik_nov

Simi som rada, že som to nakoniec takto vyriešila. Myslím, že to bude lepšie ako len tak na blind či ako sa to hovorí. :) Vzorky som si objednávala cez ASSAY, ešte ho nemám vyskúšaný, takže ešte ti neviem povedať, ale dúfam, že keďže je make up prírodný, že má prírodné a prémiové zloženie, tak myslím, že by nemal byť nejaký ťažký a nemal by ani pleť zaťažovať :)

eliienka

kde ste si objednavali tie vzorky? zaujalo ma, ze sa to da a nemusim si hend objednat cely makeup. inak je ten makeup tak lahsi? ja nemam moc rada, ak ho proste je na tvari citit

siminii

Darinušik veď to je dobré, že si sa takto vynašla aspoň si to budeš vedieť vyskúšať, zhodnotiť a potom, keď už si celý make up objednáš, tak nebudeš musieť stresovať, či ten odtieň bude pre teba fajn alebo nie. Budeš mať aspoň istotu, že to bude ok, ten čo si vyberieš. :)

darinusik_nov

Ja som si už konečne objednala make up, zatiaľ síce len vzorky, ale očakávam, kedy mi príde, musím si to najskôr takto vyskúšať, aby som vedela, či mi bude vyhovovať aj odtieň a aj zloženie. Som zvedavá, keď príde a vyskúšam :)

erittrea

Micheala254 tak to by jej snáď mohlo byť jasné nie?...ja používam AnneMarie Börlind Moisturizing Makeup a ten je super...aspoň teda podľa môjho názoru...ale presne platí to, čo tu už zaznelo, že každá si musíme vyberať make up podľa svojej pleti...

erikalahka

Ijusa v akom ale stave? Celkom nerozumiem s cim mas konkretne problem, s akne? S mastnou pletou? Suchou? Alebo s cim, lebo to je tiez dost podstatne ked si chces zvolit dobry make up konkretne k tvojej pleti. ;)