buď čisto s prírodnými zložkami, alebo z čo najmenej obsahujúcou chémiou? stačí stredne krycí, ľahký na každodenné používanie..som veľmi svetlý typ..viete poradiť značku ak máte odskúšané? Ďakujem :)
Najlepší bio makeup?
@ZemanuelaZ áno používala som púdrový, len v poslednej dobe som prišla na to, že mi po tvári zanecháva také mapky :(
assara Annemarie Borlind ma kompaktne make upy, hydratacne, anti-aging, bb-kremy. Doposial si pouzivala nejaky pudrovy make up, ked sa nan pytas? Z mojej skusenosti ti mozem napisat, ze vhodne si vyberat make up podla typu pleti, nie podla toho, co je praktickejsie ;)
kiaranna, predpokladam, ze tvoja dcera je mlada baba...najlepsie by bolo, keby si ziadny make up nedavala na plet a nic jej nebude skodit.
kiarrana pre tvoju dceru? kolko ma rokov a aku ma plet? lebo to su dolezite veci podla ktorych treba vyberat a potom je aj odtien dolezity, myslim, ze by bolo dobre keby sa ona poradila s kozmetickou, ze co by bolo pre nu vhodne nie? :)
mňa by zaujímalo, či majú bronzer
Neviete, či má táto značka aj púdrový make up?
ja by som potrebovala s vyberom maku upu pre moju dceru a kedze ja ho nepouzvam, neviem si v tejto otazke dat moc rady. chcela by som, aby to jej pleti neskodilo
Mňa by zaujímalo, či má niektorá z Vás skúsenosti s make-upom Dado Sens Hypersensitive a so spomínaným Annemarie Borlind Anti-aging make-upom, a vedela by ich porovnať. Ja už pár rokov používam ten prvý uvedený, ale láka ma vyskúšať aj ten druhý. Oba sú od toho istého výrobcu, ale majú aj rovnaké krytie, alebo ten anti-aging je o niečo ľahší..proste ktorý Vám viac vyhovoval a prečo. Dík
Darinušik ja som prišla cez víkend na to, že konkrétne tento make up Anti-Aging od ANNEMARIE BÖRLIND používa už aj moja svokra, lebo mi ho ukazovala, že sa opálila a musí si teraz tmavší zaobstarať :)
máš krásnu kabelku...a ten make up je super...mne sa páči to...že vydrží...že sa nemusím báť...že ráno sa namaľujem a poobede už polovicu tváre mám zotretú...síce ho mám len nejaký ten mesiac tiež ale zatiaľ som z neho happy jak dva grepy...
:)
:)