Ahojte, možno poradíte. Mám takú dilemu. Typickú pre ženu. Niekto sa mi dosť vážne páči, ale sa nejako veľmi nepoznáme. Ide o to, že ja nemám vôbec predstavu, ako ho začať baliť alebo niečo také, lebo doteraz si vždy niekto zbalil mňa a ja som sa nechala. Čiže vôbec nemám žiadne skúsenosti, ako a čo. Prečítala som ti tu pár tém, kde sa radilo ľuďom v podobnej situácii. Začni komunikovať, usmievaj sa, požiadaj o pomoc s niečím, buď vtipná a veselá atď. No dobre, stalo sa. Komunikoval, usmial sa, pomohol a tým to haslo. Pýtam sa teda, mám pokračovať vo vymýšľaní nejakých ďalších situácií a komunikovať, lebo on len reaguje na mňa a sám od seba so mnou nerozpráva, či to nechať tak? Hanbiť sa veľmi nehanbím, len tak normálne ako bežne pri ľuďoch, ktorí nie sú moji dobrí kamaráti, veď ho nejdem žiadať o ruku, takže nejde o to. Len zase strápňovať sa nechcem, predsa len netúžim po tom, aby som bola niekomu ako zdroj zábavy. Ako mám vedieť či to má zmysel v tom pokračovať?
Spraviť niečo či nechať tak?
SabiN. Tak skusit to mozes) Ja by som to urobila asi vtedy, keby som vedela, ze sa mu uz v buducnosti radsej vyhnem a nebudem sa onho podkynat kade tade) alebo zas iny extrem, ze by som sa potom tvarila akoze "nic" sa nestalo, ze ho vlastne ani "nepoznam"))
Pozri. Ved mila prijemna komunikativna mozes byt k nemu vzdy, cez kamaratstvo moze/nemusi z toho vzniknut aj nieco viac)
Aku ma dotycny povahu? Aky je? On moze byt kludne aj hanblivejsi uzavretejsi introvert ci submisivnejsi. Tak kazdy sme jedinecny a neexistuje jednotny rovnaky kluc na kazdeho. Co plati u jedneho nemusi zabrat u druheho
Nevedela som, že vy dve máte nejaké osobné spory, myslela som, že to patrí mne, že je to už tu otravná téma.
Mesačný princ ale ja sa k nemu predsa prihováram, takže keď si spomínal prvý krok, ja som ho už spravila a nielen prvý, ako písala adr1a. Ale keďže on len reaguje na mňa, tak preto si myslím, že dievčatá asi majú pravdu a z toho nič nebude. Napriamo na to isto nepôjdem, veď si chlap, tak uznaj, keď by za tebou prišla žena a len tak z ničoho nič by ti povedala, že si ten najmilší muž a veľmi sa jej páčiš, tak neviem ako by si zareagoval.
SabiN. Nevsimaj si to. To patrilo mne
Moireal, prečo Ach, zas. Ja tu píšem prvýkrát, chcela som len poradiť tak ako ostatní. Neviem, prečo tá povýšeneckosť. Ale ďakujem ti za radu.
A ja ti napíšem pohľad niekoho kto sa neozýva prvý.
Voľakedy som to tak robil, ale už nepíšem, žiadne sms neposielam, žiaden mail...telefón
V minulosti to bolo inak, len som ešte netušil, že ak napíšem, tak ľudia neodpíšu, ak si spomeniem, tak si nespomenú...
je to všetko o očakávaniach. Ako môžeš ty čakať, že ten prvý krok spraví práve on, on môže čakať, že ho urobíš ty.
Ale tak to je vo hviezdach a najlepšie bude ak sa ho to priamo spýtaš. Možno budem písať teraz za seba ale často tým vašim signálom nerozumieme. A ak aj áno, tak nie sú také, že by sme im prikladali nejaký hlbší význam.
Preto sa ja osobne nikdy neozývam prvý. Ak chcú ľudia so mnou komunikovať, tak sa ozvú. Mám to vyskúšané a funguje to dokonale. No môže ísť len o pohľad z druhej strany, preto nevylučujem aj ten opačný, ktorý je tu už napísaný.
Presne tak isto môžu zmýšľať tí, ktorí sa mi už neozvú. je to dvojsečná zbraň, plná dohadov, nejasností a nakoniec aj sklamaní.
Ak niečo chceš, tak choď na to priamo.
Áno, asi máte pravdu obidve, len som to potrebovala počuť od iných ľudí.Čo už, ak to nemá význam, tak to nechám tak. Niekedy musíme aj prehrať.
Ach. Zas. ..
Niektori sa radi nechaju balit. Obzvlast ak dobre vyzeraju. Ti horsie vyzerajuci alebo menej pritazlivi sa budu snazit sami. Tak si zisti, do ktorej skupiny patri tvoj vyvoleny. A zas maloktory zensku odmietne, ked uvidi ze po nom ide. Ale ci uz s tebou vytvori vztah alebo nieco viac, je otazne.
SabiN. Pozri. Dala si mu prilezitost/i. Hodila rukavicu. On zareagoval, pomohol ai. Ale zrejme tam to aj skoncilo. Viac to uz dalej nerozvijal, nevyuzil.
Tak ho bud dalej "lam" alebo to nechaj tak.
Krok si k nemu uz spravila. Aj dva kroky. Tri. Mozno potrebuje tych krokov viac.
Mne sa stava, ze ked ten zaujem je, tak reaguju ozyvaju vymyslaju vsetko mozne. Neodpisem na mail poslu sms. Neodpisem na sms ci ine, tak volaju. Nezdviham tak pridu osobne. Ai. Proste tak. To nehovorim uz o inych cvokoch co robia uz fakt ine blbosti kroky hraniciace so zdravym rozumom. Ale ide o to, ze kto ma zaujem robi vsetko preto, aby ziskal dosiahol svoj ciel. Na pohlavi nezalezi