Ahojte, možno poradíte. Mám takú dilemu. Typickú pre ženu. Niekto sa mi dosť vážne páči, ale sa nejako veľmi nepoznáme. Ide o to, že ja nemám vôbec predstavu, ako ho začať baliť alebo niečo také, lebo doteraz si vždy niekto zbalil mňa a ja som sa nechala. Čiže vôbec nemám žiadne skúsenosti, ako a čo. Prečítala som ti tu pár tém, kde sa radilo ľuďom v podobnej situácii. Začni komunikovať, usmievaj sa, požiadaj o pomoc s niečím, buď vtipná a veselá atď. No dobre, stalo sa. Komunikoval, usmial sa, pomohol a tým to haslo. Pýtam sa teda, mám pokračovať vo vymýšľaní nejakých ďalších situácií a komunikovať, lebo on len reaguje na mňa a sám od seba so mnou nerozpráva, či to nechať tak? Hanbiť sa veľmi nehanbím, len tak normálne ako bežne pri ľuďoch, ktorí nie sú moji dobrí kamaráti, veď ho nejdem žiadať o ruku, takže nejde o to. Len zase strápňovať sa nechcem, predsa len netúžim po tom, aby som bola niekomu ako zdroj zábavy. Ako mám vedieť či to má zmysel v tom pokračovať?
Spraviť niečo či nechať tak?
Podľa IP adresy to tiež nie je možné, vzhľadom na to, že môže prispievať z iného zariadenia. Môže byť na inom PC, ako z ktorého zakladala tému, na mobile, na tablete alebo ne verejnom internete napr. v obchodnom centre a vždy bude mať inú IP adresu, no môže to byť stále základateľka témy.
admin Matej, co tak podla IP adries?
Lenže on ju nechce. A ona si to nevie priznať.
asi by mal zacat on teba balit nie? to uz kde sme ked chcu vsetko zacinat zeny?
SabiN mrzí nás, že to tu považuješ za "slušnú žumpu", no doteraz sme nenašli návod ako vyberať príspevky, ktoré skutočne napísal pravý autor témy, a nielen nejaký škodca. Ak sa s nami podelíš o to, ako by sa to dalo, budeme veľmi radi.
Dovtedy prosím skús pochopiť, že nie je reálne objektívne zhodnotiť, či si to skutočne písala ty alebo nie. Môžeme len hádať a keby sme netrafili, tak by bolo zle, že prečo zmizol tvoj príspevok.
No riešením tvojho problému, ako tu bolo spomenuté, je zaregistrovať sa. V tom prípade ti už nikto tvoj nick neukradne a
nebude prispievať v tvojom mene.
Príspevky kontrolujeme, ale nemôžeme tu byť 24 hodín denne. Ak vieš, že si daný príspevok nepísala alebo ťa akýmkoľvek spôsobom uráža, môžeš ho pokojne nahlásiť, a tým môžeš pomôcť zastaviť týchto trollov, ktorý len urážajú.
Ďakujem za pochopenie
Sabi zvykaj si, takych svin je plno na svete a len tak sa to nimi hemzi. Ci to je u susedov, kolegov v praci alebo medzi kamaratmi. Ludia su plni zla a zloby.
K tvojej teme, nema vyznam sa nejakemu chlapovi pchat do zadnice ak on sa neznasi zaujat teba. Ak sa k tebe sprava tak ako k ostatnym je to jasny signal ze nema zaujem a si len jedna z davu. Ak ma muz o zenu zaujem tak sa k nej sprava inac ako k ostatnym preto lebo ju chce za viac ako len kamaratku ci nejaku znamu. Viac sa jej venuje, viac sa s nou rozprava, viac sa nanu usmieva, viac jej pomaha, viac sa drzi v jej pritomnosti. Ak toto ten tvoj nerobi nema to cenu a je treba ist dalej.
Nechcem sa už vracať k mojej téme, ale chcem na záver pridať jeden môj postreh. Po tom, čo sa niektorým ľuďom podarilo mi to tu nadobro znechutiť. Keď tu minule niekto cez môj nick vypisoval hlúposti a urobil zo mňa totálnu hlupaňu, tak len dvaja ľudia si všimli, že to som asi nepísala ja. Je naozaj zaujímavé, že práve tieto príspevky boli vymazané a príspevky by mali byť vymazané len vtedy, keď ich niekto nahlási. Z toho mi teda vyplýva, že tu vôbec nie je kontrolované, čo sa maže a komu, tak si tu hajzlíci, ktorí si zvyšujú svoje sebavedomie týmto spôsobom môžu robiť, čo chcú.
Až na niekoľko slušných a milých ľudí, nechcem hovoriť konkrétne kto, aby som niekoho nezabudla, je to tu celkom slušná žumpa.
Inak tiež nechápem, že si tí ľudia nevšimli ironiu.ved to bolo úplne iným štýlom písané ..ked to čítam....dotyčný kamuflátor sa mohol aspoň trochu snažiť prispôsobiť tvojmu štýlu :D
Nuž to tiež svedčí o jeho IQ ked už napodobňujem aspoň sa posnažím :D
P.S : a Ty sa drž :) Si mladá krásna a Tvoja hodnota nezávisí od aktuálenho záujmu/nezáujmu nejaké týpka :)
Milá Sabin, nenechaj sa znechutiť..
Je mi ľúto čo sa tu stalo....Nikto normálny by tie veci nenapísal..viem, aj mne sa dvíha žlč v žalúdku z týchto ľudí..sú ako rakovina, šíria zlo lebo sami sú veľmi zranení...
škoda že je to tu tak :(
Prosím nenechaj sa znechutiť...je tu pár zlatých ľudí čo Ti dobre radili..aj mne tu veľakrát dobre poradili dokonca ma toto forum raz zachránilo v zahraničí ked som potrebovala vybaviť lekára a nevedela som ako ale aj v iných veciach...
To nič čo sa týka toho chalana.určite si nemáš čo vyčítať.....no ja som taká žena čo tiež chce byť prvá balená a dobýjaná...ale možno má mesačný princ pravdu že u niektorých mužov sa to možno nedá očakávať že budú takíto inciatívni...
A vieš čo si myslím? že ty sama v sebe cítiš čo máš robiť :) Rob v každej situácií to čo Ti hovorí srdce, ver že je to správne :)
Ak cítiš že sa máš prihovoriť prihovor sa ak cítiš že sa ômáš stiahnuť stiahni sa :)
Tvoja intuícia Ti napovie :)
Ja Ti držím palce..lebo viem aké to je a poznám dobre ten pocit :)
A nebuď znechutená a primitívov prosím ingoruj..ked sa s nimi budeš hádať budú ťa urážať viac a viac proste nesnaž sa im dokázať pravdu..ingorácia je to najlepšie čo sa dá :)
Držím Ti zo srdca palce :)
POdľa mňa si odvážna a si super :)
Nereagovala som doteraz, lebo som si tak povedala, že by to bolo len škoda slov.Ale predsa len niečo povedať a musím a to nie priamo k tomu človeku, čo tu nielen mne robí zle, ale mnohým iným, ale všeobecne k takýmto ľuďom a situácii tu na fóre ohľadom tohto. Toto fórum by malo byť o tom, že tu ľudia napíšu svoje problémy či už vážne alebo menej vážne, aby im iní mohli poradiť, pomôcť, prípadne len potešiť. Ale v poslednej dobe sa to tu zvrháva na nejakú hru typu kto koho väčšmi urazí, poníži a to dosť úbohým, primitívnym spôsobom. Predpokladám, že admini nesledujú každý jeden príspevok, ale ako tu niekto povedal predo mnou, zrejme asi spia a čas od času by si mali také veci kontrolovať, lebo sa môže časom stať, že táto stránka prestane plniť svoj účel. Pretože za krátky čas, čo som tu bola, či už písala alebo predtým len sledovala príspevky, som si všimla, že sa tomu človeku, resp, viacerým? neviem, podarilo odplašiť odtiaľ dosť veľa ľudí, ktorí to tu opustili znechutení a sklamaní. Áno iste, keď sa zaregistrujem , moj nick už nikto použiť nemôže, čo však nezabráni tomu, aby si tí primitívi nemohli vymýšľať ďalších tisíc nových nickov a urážali veselo ďalej.
Viem, že na to zareaguješ ty hajzel, ale prosím aj to čakám, len dúfam, že nebudeš používať dookola tých 5 viet, ktoré vieš a vymyslíš niečo nové. Toto je pre teba: Máš pravdu som 120 kilová chlpatá príšera bez zubov so zrasteným obočím, ktorá vyšla z 5. ročníka školy a má papiere o mentálnej retardácii...už si spokojná/ý ty schizofrenická atrapa?
Pokiaľ ide o mňa a môj problém, nič som mu nepovedala, lebo som ho odvtedy nevidela, ani s nim nebola. Ale rozmýšľala som nad tým dosť a zaoberám sa možnosťou, že z jeho strany nejde o nič iné len o slušnosť. Ja sa za každých okolností snažím byť realistkou a mám také nepríjemné tušenie, že som sa trošku nechala uniesť vlastným chcením. Totižto, ak človek má len veľmi málo možností toho druhého stretnúť a chce to, tak to zariadi tak, aby sa stretli.
PS: Toto som naozaj pôvodná ja.