Ahojte, možno poradíte. Mám takú dilemu. Typickú pre ženu. Niekto sa mi dosť vážne páči, ale sa nejako veľmi nepoznáme. Ide o to, že ja nemám vôbec predstavu, ako ho začať baliť alebo niečo také, lebo doteraz si vždy niekto zbalil mňa a ja som sa nechala. Čiže vôbec nemám žiadne skúsenosti, ako a čo. Prečítala som ti tu pár tém, kde sa radilo ľuďom v podobnej situácii. Začni komunikovať, usmievaj sa, požiadaj o pomoc s niečím, buď vtipná a veselá atď. No dobre, stalo sa. Komunikoval, usmial sa, pomohol a tým to haslo. Pýtam sa teda, mám pokračovať vo vymýšľaní nejakých ďalších situácií a komunikovať, lebo on len reaguje na mňa a sám od seba so mnou nerozpráva, či to nechať tak? Hanbiť sa veľmi nehanbím, len tak normálne ako bežne pri ľuďoch, ktorí nie sú moji dobrí kamaráti, veď ho nejdem žiadať o ruku, takže nejde o to. Len zase strápňovať sa nechcem, predsa len netúžim po tom, aby som bola niekomu ako zdroj zábavy. Ako mám vedieť či to má zmysel v tom pokračovať?
Spraviť niečo či nechať tak?
Pýtala si si názory, dostala si ich. Prečítaj, pouvažuj, vytrieď... A rozhodni sa sama, čo spravíš. Vidí sa mi, že Ty presne vieš, čo chceš. Tak kde je problém? Ja tam žiaden nevidím! Nemusíš si z našich rád vybrať nič, nenechať sa ničím ovplyvniť. Vieš, ja som klasik. Držím sa zásady, že žena má byť ženou a muž mužom. Nebola som v takejto situácii, ale napriek tomu si myslím, že chlapec na Teba reaguje dobre. Páčiš sa mu... Zdá sa mi, že terajší mladí muži sú citlivejší a ženy akčnejšie. Máš tu pár príspevkov tiež od mladého muža, skús sa nad nimi zamyslieť. Možno práve tam nájdeš nejaké odpovede, prečo sa chlapec chová tak, ako sa chová. Záleží od Tvojho temperamentu, či budeš trpezlivá a dopraješ mu čas alebo budeš priama. Oboje Ti môže vyjsť. Mincu nepotrebuješ! Či to má zmysel? Všetko má zmysel! Nebolo by od veci si zistiť, či náhodou nemá vzťah?! Tak lovu zdar! A nech ten úlovok stojí aj za námahu. Ostatné nerieš.
Kýčera, s tou mincou: netreba mi ju hádzať, ja presne viem, na ktorú stranu si želám, aby dopadla, aj keby mala na obidvoch stranách orla či len na jednej, ale od hodenia si mincou k riadeniu sa podľa jej dopadu je ešte dosť ďaleko.
A inak to pozvi ho na kávu mi napadá stále, keď ho vidím, ale po tom, čo som si tu prečítala, už teda neviem či to má vôbec význam.
A kto je zas ten Mesačný vôl, prosím ťa?
SabiN a ty zas preco hadzes vsetkych do jedneho vreca? Ja som ta predsa neoznacila za fyzicky nepritazlivu, len som ti povedala ako to je. Ved predsa sto ludi, sto chuti. To ze sa mu (mozno) nepacis, neznamena, ze sa nepacis ani inym. Kazdemu sa paci ten kto sa mu paci, neprinutis ineho, aby si sa mu pacila, proste to treba akceptovat. Mozes byt aj priama ako ti tu radili a mozes to este skusat naznakmi, zavisi od tvojej povahy. Tazko sa ti tu bude radit, my ho nepozname, mozno ak by sme poznali osobne teba a jeho, vedeli by sme skor poradit, ale kedze sme tu vsetci anonymne, mozeme len hadat. Tak su z toho vyber to, s cim najviac suznis a blbe komentare si nevsimaj. Ja chapem, ze si nervozna, ak sa ti velmi paci a mala si pochybnosti, preto si sa chcela poradit ale uz sa asi viac radit neda. Tak vela zdaru!
@ Muži, muži, čo to tu stvárate poniektorí? Neviete, nechápete, nerozumiete, skromní ste, čakáte... Zaujali ste polohu mŕtveho chrobáka?! Aj, jaj, jaj a inšô... Čo keby ste si už konečne uvedomili, že srdce ženy máte dobývať vy? My ženy z mäsa a kostí to od vás čakáme, je to vaša psia povinnosť!!! To kde sme, há? Alebo ste sa stotožnili s Platónom : "Žena je muž, ktorý bol potrestaný?" Skúste si vygoogliť slovo galantnosť!
"Ženy sú na to, aby sme ich milovali, nie chápali!"
Oscar Wilde
@ SabiN, to s tou mincou môžeš robiť pravidelne, len... Len si obstaraj takú, kt. má na oboch stranách orla! Keď si ju hodíš, budeš zakaždým vedieť, na čom si! Pokračuj tam, kde si skončila... Máš tu už rady, niečo si vyber... Môžeš ho pozvať aj na kávu...
@ Škoda, že sa Mesačný vôl presťahoval na planétu Volovina! Ten by Ti poradil?! :)
No veru to som dopadla teda. Človek tu napíše v dobrej viere, že sa dozvie niečo nové a namiesto toho som za sliepku, hlupaňu, jebe mi, som fyzicky nepríťažlivá, vtieram sa dotyčnému, vysielam neidentifikovateľné signály atď, atď.
Ľudia prosím vás odkiaľ ste vydedukovali tieto veci, z čoho?
Nechcem teraz, aby to vyznelo nejak namyslene, ale hlúpa určite nie som, ani škaredá nie, síce nie som najkrajšia osoba pod slnkom, ale nie je to so mnou také zlé, určite mi nejebe, rozum mám tam, kde mám mať, nikomu sa nevtieram a mám svoju úctu a hrdosť. Tak prosím tu problém nehľadajte.
Len si neviem dať rady v situácii, v ktorej som ešte nebola, a preto som chcela počuť nejaké názory cudzích, nezainteresovaných osôb.
A myslím, že ste mi odpovedali bohate, pochopila som z toho, že ma nechce a aj keď ma to dosť mrzí, musím sa s tým zmieriť a už nič nerobiť. Aj keď je to škoda, niečo vnútri mi hovorilo, že to je fajn chlap.
Ďakujem tým pár, ktorý mi naozaj chceli poradiť.
Cela vec sa ma tak, ze chlapi nikdy nebudu s takou, ktora ich fyzicky nepritahuje. Prinajmensom ju pouziju, ak sa im priamo ponuka a tam to hasne. Ak u nich nepreskoci iskra, tak smola.
Kdezto zeny vedia byt vo vztahu s chlapom, ktory ich az tak fyzicke nepritahuje ale je k nim dobry, maju si co povedat, pripadne maju spolocne konicky.
Takze cele je to akoby o tom, co chcu chlapi. Oni o vsetkom rozhoduju. Oni si vyberaju, zeny sa podvoluju. Zenska, pokial nechce vyzniet lacno a paci sa jej niekto, komu ona nie, asi nema sancu ho zbalit, mozno ani ako kamarata lebo chlapi si aj za kamaratky vyberaju zeny, ktore su pre nich potencialne partnerky.
Nasiel som jedno video ktore celkom dobre popisuje to vase: "usmievaj sa, buď vtipná a veselá"
1:04: www.youtube.com
Vsimnite si jej pohlad priamo na neho usmev jak blazen, ale zeby nieco povedala....... to nieeee kdeze
tot tak nejak si asi zeny predstavuju "vysielanie signalov" muzovi.
Preco by som mal JA za vami dojst po vyslaní takéhoto signálu, mozem aj ja povedat "aaaa ale vsak co potom ked sa mi vysmeje ze co si domyslam ved usmievam sa z dobrej nalady nie preto ze vysielam signály"
Poviete, "ale ved si chlap to ustojis, to musis ustat". :D :D :D
Kaslem na taketo vztahy predsudky správanie cisto pudové ako z roku neviem kolko pred kristom
Vase vysielanie signalov je asi rovnako divne ako tie telenovely.
Zisti si od ostatnych aky je ten chalan v spravani, ci sa posmieva, pri akych situaciach sa posmieva atd, ak sa sprava normalne tak nie je mozne ze by ta vysmial ked mu nieco pekne povies narovinu.
Ale v tomto pripade no ak s tebou nechce komunikovat sam od seba aj ked sa ty k nemu prihovaras, bud nema zaujem, alebo nevie komunikovat.
"Pro hlupáka každý hloupy (Forrest Gump)."
Mesačný princ a kikimbura , vy dvaja ma posielate úplne opačnými smermi, tak už fakt neviem teraz, že čo. Ale veľmi vám obidvom ďakujem za záujem a rady.
denisaf nemyslím si, že sa niekomu podlizujem, ozvať sa a usmiať sa nie je podlizovanie typu lepiť sa na niekoho, afektovane sa chichotať a byť trápna.
Polárka121, takých poláriek som ja už zažila, to radšej ostanem sliepkou, ako hovoríš.
anička, tak som asi fakt slepá alebo čo, ale neviem to rozoznať pri ňom, neviem byť teraz objektívna a pritom , keď som ja niekomu inému mala odhadnúť či sa ten druhý mu/jej páči, nikdy som sa nesekla a stále som odhadla dobre.