Ahojte, možno poradíte. Mám takú dilemu. Typickú pre ženu. Niekto sa mi dosť vážne páči, ale sa nejako veľmi nepoznáme. Ide o to, že ja nemám vôbec predstavu, ako ho začať baliť alebo niečo také, lebo doteraz si vždy niekto zbalil mňa a ja som sa nechala. Čiže vôbec nemám žiadne skúsenosti, ako a čo. Prečítala som ti tu pár tém, kde sa radilo ľuďom v podobnej situácii. Začni komunikovať, usmievaj sa, požiadaj o pomoc s niečím, buď vtipná a veselá atď. No dobre, stalo sa. Komunikoval, usmial sa, pomohol a tým to haslo. Pýtam sa teda, mám pokračovať vo vymýšľaní nejakých ďalších situácií a komunikovať, lebo on len reaguje na mňa a sám od seba so mnou nerozpráva, či to nechať tak? Hanbiť sa veľmi nehanbím, len tak normálne ako bežne pri ľuďoch, ktorí nie sú moji dobrí kamaráti, veď ho nejdem žiadať o ruku, takže nejde o to. Len zase strápňovať sa nechcem, predsa len netúžim po tom, aby som bola niekomu ako zdroj zábavy. Ako mám vedieť či to má zmysel v tom pokračovať?
Spraviť niečo či nechať tak?
levodopa kolko máš rokov 15 ? Záujem musia prejaviť obaja jeden k druhému len muž mužským spôsobom a žena ženským. Sa preber.
pozor však slečna ono záujem sa môže prejavovať aj inak ako len láskavým prístupom. Minule som u kamaráta čitál toto
Jeden gazda mal na dvore kohúta a desať sliepok. Ten kohút každé ráno prišiel k deviatim z tých desiatích sliepok a každú z nich vyobjímal, vybozkával a a pohladkal a ten desiatej len vytrhol surovo jedno pierko. Toto sa dialo kiaždý deň. Deväť vyobjímal, vybozkával a zaželal pekný deň. Desiatej stále surovo trhal pierka. Až raz ten chuderke desiatej došla trpezlivosť a šla za kohútom že čo to má znamenať prečo jej stále bez slova trhá pierka. A on sa k nej naklonil a pošeptal potichu.
"ich milujem, ale teba chcem vidieť nahú bejby"
:-D
Toho chlapa nezbalíš. Nechce ťa. Ale vykecať sa tu môžeš, ak sa ti tým uľaví.
píšete jej tu niektorí samé hlúposti, muž by mal byť ten ktorý vyvíja prvý iniciatívu a nie žena. Ja som stále zato aby muž voči žene prvý javil záujem a ona sa časom pridá ak jej ten muž sedí a vyhovuje. Ak vyvíja žena ako prvá iniciatívu príde mi to také podlízovacké a riťolezecké. Ako prostitútka vtieravá. Stále by mal muž javiť záujem, ak ten jej objekt záujem neprejavuje tak to nemá cenu a dievča by sa malo stiahnuť.
Mesačný princ, mám ho nečakane pobozkať, hej? Tak z toho by tam, kde mám možnosť to urobiť vzniklo celkom slušne divadlo:-) a anonymný list, neviem no, to mi príde také detské.
adr1a, ivo to asi nemyslel tak, že nepracujem vôbec, ale že v tom momente je on v práci a ja nie, aspoň teda dúfam, že to tak myslel, že si nemyslí, že som nejaká socka, čo nemá celý deň nič na robote, len sa promenádovať niekde hore dole a čakať na vhodný objekt, ktorému sa zavesiť na krk, lebo toto nie je môj štýl a ani nikdy nebol.
No dajme tomu, že adr1a má čiastočne pravdu, čo sa týka mňa, hovorím čiastočne, lebo si ma trošku prikrášlila, a až také ideálne to nie je a ivo sa trošku viac utrafil do mojej situácie. Škoda, že nie je ten lekárnik, to by som mohla chodiť do tej lekárne a kupovať si prípravky, ktoré nikdy nepoužijem a nechať si radiť, čo by bolo dobré na to a na to. Aj keď by si mohol pomyslieť, že som nejaký hypochonder potom :-)
Ste všetci strašne zlatí, že sa tak zaujímate a radíte, už len niečo z toho aj zrealizovať.
Nie vidime to rovnako. To bola len odpoved, a otazka, na "stretni ho cestou zo skoly". Praca, myslene mimo svojej, on robi ona nie (v tom momente) aj ked to moze byt opacne..
A hej, infiltruj sa tam :D to je dobry napad, kym ti ho daka neukradne.
Ked ti len odpoveda, mozno si mysli ze (urcite) dakoho mas.
Hlavne nabuduce daco sprav..
ak nevyvíja iniciatívu ON sám voči tebe tak nepokračuj budeš sa len strápňovať. Nechaj to tak. Ak by záujem mal robil by niečo aj on voči tebe ale ak je pasívny tak jeb naňho. Nemá to cenu naťahovať.
SabiN. Este ma napadlo. Spominala si, ze mas o nom dake infa od ludi, co ho poznaju. A ze aj ked je vraj hanblivy, tak vidis, ze v kruhu znamych kamaratov sa bavi v pohode. Takze sa stretavate zrejme vo volnom case. Skus sa k nemu dostat teda cez jeho kamaratov znamych. Aj tak sa asi vyskytujete na rovnalych miestach, ty ho zrejme len z obdiale sledujes. Sem tam sice spolu nieco prehodite, ale nepatris k jeho okruhu znamych. Takze od tych ludi co mas o nom infa, a co ho poznaju, skus s nimi travit viac casu a dostat sa do jeho "kruhov")) ked uz budes v okruhu jeho kamaratov a travit s nim viac casu, bude mat zaroven aj viac prilezitosti priestoru casu byt s nim. A uvidis, ci sa prejavi, ci sa to niekam posunie. Spoj prijemne a uzitocnym)
Ivo) Ja ju vnimam uplne inak nez ty)
Ja ju vidim tak okolo 24-26r. Ma vs-vzdelanie. Pracuje. Je pekna, ziadna prvoplanovana kraska, proste prirodzene pekna inteligentna zena s rozhladom, sarmom. Ma svoje zaujmy nazory, vlastny svet, okruh znamych. Doteraz pohodovy zivot) ziadne extremy vykyvy, vysky ci pady...
SabiN - ja ta nepoznam, preto skola (mladi su vsetci hlupy?). Ako vidim tak nemas ani vela casu, ani vela moznosti, ani byt s nim chvilu sama.. to ho nemozes zavolat nabok od ostatnych?
Typnem si, stretavas ho v praci, ty nepracujes on hej.. pockaj kym skonci..
To ti fakt neverbalna komunikacia nepomoze ked napriklad typek robi v lekarni, dava ti lieky a za tebou stoji dalsich 3-4 ludi.. Ako pomoze, ale nie az tak aby mu to doplo.. vlastne kedy aj v tom zhone.
Ze niesi krasna alebo cojaviem co? No mozno si priemer, ale radsej to, ako nejaka modelka ktorej celodenna starost je navlacovat potkana, tukat do tel. atp..