Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spraviť niečo či nechať tak?

Príspevok v téme: Spraviť niečo či nechať tak?
SabiN

Ahojte, možno poradíte. Mám takú dilemu. Typickú pre ženu. Niekto sa mi dosť vážne páči, ale sa nejako veľmi nepoznáme. Ide o to, že ja nemám vôbec predstavu, ako ho začať baliť alebo niečo také, lebo doteraz si vždy niekto zbalil mňa a ja som sa nechala. Čiže vôbec nemám žiadne skúsenosti, ako a čo. Prečítala som ti tu pár tém, kde sa radilo ľuďom v podobnej situácii. Začni komunikovať, usmievaj sa, požiadaj o pomoc s niečím, buď vtipná a veselá atď. No dobre, stalo sa. Komunikoval, usmial sa, pomohol a tým to haslo. Pýtam sa teda, mám pokračovať vo vymýšľaní nejakých ďalších situácií a komunikovať, lebo on len reaguje na mňa a sám od seba so mnou nerozpráva, či to nechať tak? Hanbiť sa veľmi nehanbím, len tak normálne ako bežne pri ľuďoch, ktorí nie sú moji dobrí kamaráti, veď ho nejdem žiadať o ruku, takže nejde o to. Len zase strápňovať sa nechcem, predsa len netúžim po tom, aby som bola niekomu ako zdroj zábavy. Ako mám vedieť či to má zmysel v tom pokračovať?

Podbeľ

SabiN, za prvé: nikto v tvojom mene písať nemôže, pretože žiadne meno nemáš. Máš iba anonymný nick. Za druhé: nie si registrovaná, takže tvoj nick môže používať ktokoľvek. Pokiaľ tomu nerozumieš, svedčí to o tvojich slabých rozumových schopnostiach. A ak si taká "pekná" ako si inteligentná, tak potom naozaj nemáš šancu, u žiadneho normálneho muža.

Kýčera

Pyžamo, alias........ Jasné, zhltla som Ti to aj s navijákom!!! Zrejme aj Tebe ten koník zdochol a Ty budeš meškať. Pôjdeš totiž peši... Pamätaj, nájde sa žena, kt. Ti to zráta, poriadne... : ) Chce to len Pohodu. Žadne "nože, ani sekery", a neříkej, že ne... Zato "vidle a lopaty", to může béjt... "Sirky" radši schovej, mohl by ses popálit...

www.youtube.com

SabiN

Ja neviem, čo je to za stránku, že tu môže ktokoľvek si privlastniť moje meno a v mojom mene si písať čo chce.
Ak by aj bola pravda to, čo tu bolo napísané v mojom mene, nenapísala by som to takým štýlom, toľko k tomu, čo tu bolo po mnou napísané.

Kýčera

SabiN, tak to už máš za sebou. A aspoň vieš na čom si. Stáva sa... Život však ide ďalej. A Ty máš o jednu skúsenosť naviac. Zíde sa Ti do ďalšieho života. Ako si písala, princov je habadej... Aj tých na bielych koňoch. Ak by v budúcnosti dáky meškal, tak nezačni panikáriť. Možno mu len zdochol kôň! Sama vidíš, akí sú... Iniciatívu nevyvinú, tvrdia, že nerozumia, ale je dosť možné, že nechcú ani rozumieť, alebo? Alebo až príliš dobre a sú ustráchaní, pohodlní, leniví, ... Ani tomu koníkovi nedajú sena a obrok a chudák Cremello zdochne. Princov je vraj veľa... Škoda však koníka...

Pyžamo

Ja si myslím, že to písala ona. Už aj predtým hovorila, že o ňu ten chlap, aj napriek tomu že je nezadaný, nejavil záujem. A je dobré, že to berie optimisticky a nepodľahla smútku. Keď bude dostatočne namyslená a trpezlivá, tak skôr či neskôr, si ju nejaký princ na bielom koni, nájde.

adr1a.

Cau SabiN. Mrzi ma to. Verim, ze si ta najde iny co bude stat zato a bude este lepsi. Vsetko je asi tak, ako ma byt. A ako si mu to napokon povedala? Kedze ta takto odmietol?

Kýčera

@ SabiN, daj vedieť ako si dopadla...

@ Dok., merci beaucoup. Paroles, paroles... Paroles emmiellées... Çe ça. Mám okolo seba štyroch mužov, kt. vedia, čo sa patrí. A jedno chlápätko, kt. mi občas nejakú burinku odtrhne. Vždy sa nejaký blázon nájde... : )

A ja Ti na oplátku posielam : Requiem Pour Un Fou

www.dailymotion.com

levodopa

odľud - áno máš pravdu ale ak nevieš samci v prírode si samičky nahovárajú a často zo začiatku samička záujem nemá alebo sa tvári že ho nemá až nakoniec často podľahne tokajúcemu samcovi či už vo svete vtákov, hmyzu, cicavcov atď.
toto čo som napísal nižšie platí najmä pri dvorení samcov voči samičkám nie naopak. Ako som písal som zato aby muži balili ženy nie naopak.