hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram

Príspevok v téme: hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram
dilema_

ahojte, pls skúste mi pomocť, nevyznám sa v jednom chalanovi, ktorý im odzačiatku v práci ukazoval ako veľmi sa mu páčim, postupne som mu to oplácala od úsmevov po správy a tak...len neskor som mu začala viac dávať na vedomie ako to cítim...potom aj on sa zmohol na niečo a to bolo že aj jemu je pri mne veľmi dobre...ale že ma priateľku a veci okolo toho, to som vedela aj na zaćiatku a ja tiež nie som voľná...ale u mňa je to hrozne silné niekedy sa ovládam a správam sa nedostupne ale niekedy sa nedá a prejavím mu čo cítim už aj osobne ale aj v správach...toto všetko sa odohráva v práci... len jedno nechápem posledne mi nato všetko odpisuje že si to len nahováram, predtým že on nie je nijak zaujímavý...čo si mám o tom všetkom myslieť? on bol ten čo so mňa nevedel spustiť oči, čo mi hovoril aká som kočka a chcel sa dokonca aj stretnúť keď som mu prvý krát povedala že vo mne s tým všetkým niečo zapálil... viem z mojej strany to tiež nie je pekné ale človek v dlhšie trvajúcom vzťahu može stretnúť takéhoto muža/chlapca ktorý ho takto opadntá :/

dilema_

ahoj díky za odpoveď - tú lásku som dala práve preto do úvodzoviek lebo ju za skutočnú lásku ani nepovažujem...oki? len proste on asi tuśí čo cítim a asi sa chce voči tomu obrniť a píše že si to nahováram ale ja som mu nedala najavo že ho ľúbim alebo podobne, len aké pocity zažívam že mi je krásne keď robí ćo robí keď vidím jeho usmiatu tvár a podobne, že po ňom túžim ale je skor psychicky ale aj fyzicky...nuž čo narobím....neviem čo by bolo na stretku ale viem ako nevie spusti´t oči a sleduje ma....robíme obaja to isté...čo sa týka mojho vzťahu ten je v poriadku...malinke veci sú tam ale to v každom vzťahu...len prišiel on do tohto...sám za mnou došiel v robote, dá sa povedať že sám je tou príčinou... už som to chcela vśetko skončiť no nedá sa keď ho vydávam v práci... on chcel ostať v kontakte ale takto to nejde u mňa, bud niečo alebo nič :(

__

ukaz toto co si tu napisala svojmu priatelovi !
a tiez si myslim ze chalan v praci s tebou len flirtoval no potom sa uvedomil....takze brzdi
a fakt sa ovladaj, ber ohlad aspon na svojho priatela kym si s nim, alebo sa rozid a potom ries chlapov v praci !!

Mesačný princ

Ťažko ti poradiť. Toto si budeš musieť vyriešiť sama. Tu nikto nevidí do vašich hláv a ani vás nepozná. On pravdepodobne len flirtoval a uvedomil si, že to, čo má, je hodnotnejšie a má strach z toho, že by to mohol stratiť.
Ty si sa však očividne zamilovala a to znamená, že by si si mala v prvom rade riešiť svoj vzťah. Nebudem moralizovať, pretože takéto veci sa stávajú, dokonca aj keby si partnera podviedla. Aj to sa stáva. No ty si tá, ktorá musí čo najrýchlejšie konať. už len tá myšlienka a ten pocit, ktorý máš ti niečo hovorí.
Neviem či je dobré sa v duši trápiť.

Nie, ty si lásku nenahováraš, ty ho neľúbiš. Jednoducho si sa zahľadela a je ti s tým človekom dobre. Láska je niečo úplne odlišné.
No to, čo by si mala v prvom rade riešiť, je láska k partnerovi, ktorého máš teraz!