hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram

Príspevok v téme: hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram
dilema_

ahojte, pls skúste mi pomocť, nevyznám sa v jednom chalanovi, ktorý im odzačiatku v práci ukazoval ako veľmi sa mu páčim, postupne som mu to oplácala od úsmevov po správy a tak...len neskor som mu začala viac dávať na vedomie ako to cítim...potom aj on sa zmohol na niečo a to bolo že aj jemu je pri mne veľmi dobre...ale že ma priateľku a veci okolo toho, to som vedela aj na zaćiatku a ja tiež nie som voľná...ale u mňa je to hrozne silné niekedy sa ovládam a správam sa nedostupne ale niekedy sa nedá a prejavím mu čo cítim už aj osobne ale aj v správach...toto všetko sa odohráva v práci... len jedno nechápem posledne mi nato všetko odpisuje že si to len nahováram, predtým že on nie je nijak zaujímavý...čo si mám o tom všetkom myslieť? on bol ten čo so mňa nevedel spustiť oči, čo mi hovoril aká som kočka a chcel sa dokonca aj stretnúť keď som mu prvý krát povedala že vo mne s tým všetkým niečo zapálil... viem z mojej strany to tiež nie je pekné ale človek v dlhšie trvajúcom vzťahu može stretnúť takéhoto muža/chlapca ktorý ho takto opadntá :/

dilema_

Filip TT nie každý z tých čo sa za mnou otáčaju boli taký smelší ako tento, a vobec tých ostatných neriešim asi keď sa mi nepáčia, vypisuju tlačia sa mi a snáď každý nebude ma baliť keď vedia že som zadaná predsa, a nikoho som si tak nevšímala ako jeho, pri tomto som citila že ma to k nemu obrovsky ťahá tak som tomu podľahla

Filip TT

Zmena práce by bolo radikálne riešenie a účinné. Ale môže sa to zopakovať aj na novom pracovisku. Zakladateľka píše, že sa za ňou muži otáčajú a ty píšeš, že taký sa nájdu všade...

Zakladateľka by však už bola skúsenejšia a stopla by to už v zárodku.

Ale zas, je to medzi nimi len v štádiu pozerania sa a nejakých narážok, to by sa malo dať zvládnuť - ak by to chceli obaja.

rakostnik

a moja rada znie, zmen pracu ak mas moznost. Lebo len toto ti pomoze sa z toho dostat. Ak odides, nebudes ho stretavat viac, neuvidis ho, nebudes s nim komunikovat.
cas vsetko vylieci, a casom nanho zabudnes ak ho stratis z oci.

rakostnik

presne toto sa deje v mojej praci, ale to sa asi deje vsade kde su zmiesane pracovne kolektivy teda obojpohlavne ze to tam medzi niektorymi zacne iskrit. Ale toto sa deje tiez v mojej praci medzi jednou a jednym. Tiez spolu flirtuju a kazdy si to vsimol ze to medzi nimi iskri jedna radost. Ale ako som uz spomenul v kazdej praci kde je skupina bab a chalanov ci uz zadanych alebo slobodnych dochadza k flirtovaniu. Uz je len na tych dvoch ci k niecomu viac dojde alebo to ostane na urovni nezavazneho flirtu :-D

chapemta777

Čím skôr to stopneš, tým lepšie. Asi čakáš, že Ti priamo sám od seba povie, že Ťa chce/nechce alebo niečo v tom zmysle, no ono to tak vždy nefunguje. Mne sa páči tá rada, kde sa ho priamo opýtaš,budeš vedieť na čom si.Veď keby ťa chcel, tak urobí všetko pre to,aby s Tebou mohol byť.

dilema_

Filip TT musela som...proste na druhej strane ma to uź vyčerpáva, darmo že som bola neuveriteĺne štastná ale vzápätí prišla aj úzkosť a včera som si musela niečo vypiť a poplakať si proste ma to celé serie, že som sa vedela takto pripútať k niekomu a moj vzťah bol vždy super, aj keď áno je to take stereotypné keď spolu dlhšie už žijete a toto s týmto mi ovplyvnilo aj celý vzťah a mala som pocit že musím odísť od terajšieho priateľa, proste ma to riadne vyviedlo z miery a chcela som robiť len to po čom túžim a pri tom chalanovi by som jedine vedela skončiť pri pusách a dotykoch nikdy by som sa s ním nevyspala, a potom zase s priateľom? nikdy nie s dvomi toto patrilo vždy len priateľovi

dilema_

akurát som si sadla za počítač, tak Vám odpíśem všetkým a vážim si ako to tu preberáte, díky fakt

pohlavár - on súhlasil že sme sa stretli na nesprávnom mieste a v nesprávny čas, že mu je so mnou fajn, ono ja som skor z toho vychádzala čo cítim keď je pri mne a to bolo neuveriteľné vrušenie, hrozné teplo a neskutočná chuť ho pobozkal a videla som že aj on by to rád urobil, lebo mi ukazoval rozne veci, proste príťažlivosť čo z mojej strany všetko okolo ovplyvňovalo a cítila som neskutočné šťastie a to odzačiatku ako sa začal na mňa usmievať a usmievať, jeho úsmev bol uprimný choval sa ako zaľubene chlapčiatko, keď ma videl zbystril, znervoznel furt bol oćarený to bohužial nevedel skryť, bolo to všetko milé... POHLAVAR no neviem sa v ňom vyznaŤ lebo nepovie nič na rovinu, až ke´d to z neho vytiahnem aj to málo, ale druhí si všimli že asi niečo medzi nami iskri a tak podobne.. stretko navrhol ale neuskutočnil, medzitým bolo niečo čo ma nahnevalo a dala som mu to najavo a asi to nedotiahol alebo ani vobec nevie či sa chce vobec stretnúť ale už je pozde už to naťahovať ďalej nemienim

dilema_

adr1a - presne tak to je, uplne si to vystihla, v praci ma vela chlapov bali ocumuje, asi sa musel pridat, co uz ze prave on sa mi zapacil tiez a ako som pisala ze dnes cuvnem uz navzdy, tak som aj urobila a robim a napisala mu ze ma to uz takto nebavi dalej. Mas pravdu aj v tom co si pisala dalej, len co sa tyka jeho polrocneho vztahu taky kratky myslom ze netreba spestrit inde