Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram

Príspevok v téme: hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram
dilema_

ahojte, pls skúste mi pomocť, nevyznám sa v jednom chalanovi, ktorý im odzačiatku v práci ukazoval ako veľmi sa mu páčim, postupne som mu to oplácala od úsmevov po správy a tak...len neskor som mu začala viac dávať na vedomie ako to cítim...potom aj on sa zmohol na niečo a to bolo že aj jemu je pri mne veľmi dobre...ale že ma priateľku a veci okolo toho, to som vedela aj na zaćiatku a ja tiež nie som voľná...ale u mňa je to hrozne silné niekedy sa ovládam a správam sa nedostupne ale niekedy sa nedá a prejavím mu čo cítim už aj osobne ale aj v správach...toto všetko sa odohráva v práci... len jedno nechápem posledne mi nato všetko odpisuje že si to len nahováram, predtým že on nie je nijak zaujímavý...čo si mám o tom všetkom myslieť? on bol ten čo so mňa nevedel spustiť oči, čo mi hovoril aká som kočka a chcel sa dokonca aj stretnúť keď som mu prvý krát povedala že vo mne s tým všetkým niečo zapálil... viem z mojej strany to tiež nie je pekné ale človek v dlhšie trvajúcom vzťahu može stretnúť takéhoto muža/chlapca ktorý ho takto opadntá :/

Alenka 25

A to čo ti píše nick Taký jeden, píše správne, ak má muž manželku či partnerku dohodobú môže flirtovať aj s inými ženami ak sú pekné ale to neznamená že tú svoju kvôli ním opustí, najmä ak tá jeho je prachatá a má dobré postavenie. Lebo už mnohé ženy vedia že existujú aj muži zlatokopi. A oni existujú. Takže flirtovať taký ženáč či zadaný môže s kadejakou aj s každou druhou ale stále to zostane len na stupni flirt prípadne nejaký malý úlet. To by ho musela nejaká riadne zblbnúť aby tú svoju opustil. A muži ver tomu že flirtujú radi a často ale aj ženy. A keď manželka nieje nablízku flirtujú ešte viac lebo zakázané ovocie najviac chutí. Takže nie každý muž ktorý sa na teba usmeje, podrýpne, dotkne sa ťa, zavtipkuje to s tebou myslí smrtelne vážne. Z ich strany je to len hra ktorä radi hrajú.

dilema_

Alenka 25 keď som to zažila /zažívam/ po pár dlhších vzťahoch ja a a je to naozaj po prvý krát takto popri vzťahu, viem aké je to ľahké sa dostať do tohto začarovaného kruhu asi by som lahšie pochopila keby sa to stalo aj zo strany priatela, asi toľko

Alenka 25

ak si vydatá nechýpem ako sa môžeš nechať namotať na iného muža. Vernosť ti v manželstve alebo v partnerstve nič nehovorí? Pozri sa nato z inej strany. Akoby si sa cítila ak by ti toto robil za chrbtom tvoj partner? Ak by flirtoval so svojou kolegyňou? Páčilo by sa ti to?

Filip TT

Zakladatelke temy by som odporucil, aby nepokracovala v tom style ako doteraz. Najkorektnejsie riesenie by bolo povedat mu otvorene, nech sa s tebou nehra. Ani ty sa s nim nehraj.

Skus obnovit tvoj vztah s tvojim dlhorocnym priatelom, venujte sa viacej sebe, pripominaj si, co pekneho ste spolu zazili. Vaz si co mas.

Filip TT

Mesacny princ prepac ale neda mi: toto ked niekto navrhuje tebe, vies uviest milion dovodov, preco sa to neda....

dilema_

píšem to sem lebo sa nemožem nikomu zdoveriť, proste len anonymne a naozaj vážim si tých čo sa k tomu vyjadrili a čakám ešte nejaké odpovede

dilema_

taky jeden - ja som sa tomuto niekedy predtým ani vyhýbať nemusela , lebo nik takto priamo neprišiel za mnou a predtým sa nenašiel nik taký čo by mal navrch mojmu priatelovi... len ja stále len z toho vychádzam čo cítím keď som pri ňom, a potom akokeby strácam svojho priateľa, lebo jasné že nemoźem niečo rovnako pociťovať k obidvom... proste som ako posadnutá proste viem že ma to k nemu hrozne priťahuje a keď je pri mne tak je to jak magnet ktorý ma priťahuje, predsa toto musí každého ovplyvniť, škoda že so to hneď na zaćiatku neriešila, len to nejak prišlo vhod, ako keby som to momentálne potrebovala