ahojte, pls skúste mi pomocť, nevyznám sa v jednom chalanovi, ktorý im odzačiatku v práci ukazoval ako veľmi sa mu páčim, postupne som mu to oplácala od úsmevov po správy a tak...len neskor som mu začala viac dávať na vedomie ako to cítim...potom aj on sa zmohol na niečo a to bolo že aj jemu je pri mne veľmi dobre...ale že ma priateľku a veci okolo toho, to som vedela aj na zaćiatku a ja tiež nie som voľná...ale u mňa je to hrozne silné niekedy sa ovládam a správam sa nedostupne ale niekedy sa nedá a prejavím mu čo cítim už aj osobne ale aj v správach...toto všetko sa odohráva v práci... len jedno nechápem posledne mi nato všetko odpisuje že si to len nahováram, predtým že on nie je nijak zaujímavý...čo si mám o tom všetkom myslieť? on bol ten čo so mňa nevedel spustiť oči, čo mi hovoril aká som kočka a chcel sa dokonca aj stretnúť keď som mu prvý krát povedala že vo mne s tým všetkým niečo zapálil... viem z mojej strany to tiež nie je pekné ale človek v dlhšie trvajúcom vzťahu može stretnúť takéhoto muža/chlapca ktorý ho takto opadntá :/
hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram
chapemta777 vyhýbam sa aj jeho pohľadom, keď ma vidi tak ma sleduje, ale ja si to nevšímam, ignorujem ako sa len dá, ale dostanem sa z toho pomaly ;)
DÍKY VŠETKÝM ZA ODPOVEDE :)
chapemta777 neviem možno chce ostať len kamarát, lenže viem že ho priťahujem a že sa mu veľmi páčim to mi povedal, bežní kamarati nikdy nebudeme...ešte že nerobíme pri sebe ale neďaleko seba :) dá sa ho ignorovať "skoro" vždy
Tak je síce pekné, že Ti napísal, že chce s Tebou byť v kontakte, ale nie je to konkrétne. Keď sa ho opýtaš či Ťa berie ako kamarátku, tak ďalej už nemáš nad čím špekulovať :)
ZebraX ona je hlúpa hus a ty si čo? Hlúpa zebra?
Prečo si jej napísala/napísal že nemá šancu ho zbaliť? Na základe čoho tak súdiš?
ja sa ale neviem dlho hnevať to je moj problém, som zvedavá čo bude ďalej :D
hmm chlapci, je to veľká dilema tak ako som sa nazvala ja k tejto téme :D ale už z neho nechcem nič ťahať, už som sa zachovala rázne
ivo ma pravdu, reci typu "ja nie som zaujimavy" su dobre na to, aby sme od toho druheho poculi uistenia "nie, ty si velmi zaujimavy, pacis sa mi" a reci "ty ma nelubis naozaj" aby sme poculi "velmi ta lubim, nevies si predstvit ako" :)
Mne praveze pride, ze on ju chce, a velmi.
"len jedno nechápem posledne mi nato všetko odpisuje že si to len nahováram, predtým že on nie je nijak zaujímavý...čo si mám o tom všetkom myslieť?" - presne toto by som aj ja pred casom hovoril.. keby som si chcel byt isty tym alebo vediet tvoj postoj, aby som ho s teba dostal :D
Osobne si myslim ze si nedate pokoj :D
Skoda len ze typek sa poriadne nevyjadril, ale ako vravi FilipTT, radsej si to premysli.
Nechcel ťa lebo na neho nemáš. Bral ťa iba ako hlúpu hus, dobrú len na flirt.
toto ma vie pobavit ked sa tu urazate a hadate.. ach nemate co ine robit?? :D