ahojte, pls skúste mi pomocť, nevyznám sa v jednom chalanovi, ktorý im odzačiatku v práci ukazoval ako veľmi sa mu páčim, postupne som mu to oplácala od úsmevov po správy a tak...len neskor som mu začala viac dávať na vedomie ako to cítim...potom aj on sa zmohol na niečo a to bolo že aj jemu je pri mne veľmi dobre...ale že ma priateľku a veci okolo toho, to som vedela aj na zaćiatku a ja tiež nie som voľná...ale u mňa je to hrozne silné niekedy sa ovládam a správam sa nedostupne ale niekedy sa nedá a prejavím mu čo cítim už aj osobne ale aj v správach...toto všetko sa odohráva v práci... len jedno nechápem posledne mi nato všetko odpisuje že si to len nahováram, predtým že on nie je nijak zaujímavý...čo si mám o tom všetkom myslieť? on bol ten čo so mňa nevedel spustiť oči, čo mi hovoril aká som kočka a chcel sa dokonca aj stretnúť keď som mu prvý krát povedala že vo mne s tým všetkým niečo zapálil... viem z mojej strany to tiež nie je pekné ale človek v dlhšie trvajúcom vzťahu može stretnúť takéhoto muža/chlapca ktorý ho takto opadntá :/
hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram
ZebraX ják moc zveličuješ, neviem kto komu dal kopačky keď to už tak nazývaś :D ale bavím sa celkom na tebe
Teraz si definitívne potvrdila, že si hlúpa hus. Keby si nebola, tak by si takéto somariny nepísala. Tvoj frajer musí byť riadny chudák, keď chodí s takou hlupaňou ako si ty. Ten nový má aspoň viac rozumu, ako tvoj terajší a preto ti dal kopačky. A dobre urobil.
ivobrick - aj my sme si to povedali, ja to tak aj cítim, len neviem či to aj on myslel úprimne a on sa chcel hrozne so mnou priateliť naďalej ale ja to takto nedokážem... proste riešenie je to nechať tak úplne a tak som aj urobila
Predstav si ze niesi jedina.
Nechce sa mi to cele pisat..
Ale my sme to vyriesili opacne, sme najlepsi kamarati.
Teda ja to tak beriem, proste sme si povedali ze sme sa stretli v nespravny cas..
ZebraX aha, no nehovor, rieš si svoje priority a rozmanitosť ľudí nech ťa nezaujíma, toto je moj problém, ocitneš sa aj ty v nejakom kde ti nebude stačiť ani tvoja inteligencia premúdrela alebo čo si myslíš o sebe :D ja tu určite nepotrebujem takých ako si ty, zabíjaš čas na fóre rýpaním do ľudi? fúha to musíś mať skvelý život :D :D :D
Z tvojho písomného prejavu je zrejmé, že si hlúpa hus.
ZebraX on je ešte dosť mladý neviem kto je viac skúsený a múdrejší, chlap ani jeden v takom veku tak sa kroť, ja mám niečo prežité a viem nás porovnať inteligentne neboj, aj keď vekovo zasa nie som stará, ešte nemám ani 30, sama musíš byť hlúpa keď nevieš nič a toto píšeš :D...achhhjjjáaaj ;)
ZebraX prečo hlúpu hus? a on je akože inteligentný za toto všetko... niektorí viete súdiť ľudi na fórach a hovno o nich viete, aké trápne
Ten chlap ťa berie iba ako peknú a hlúpu hus, s ktorou nechce nič seriózne mať. Žiadna iná možnosť ako vzdať to, ti neostala. Nemáš na to aby si ho zbalila.
chapemta777 - áno presne tak, čakala som že sa vyjadrí priamo, raz sa aj vyjadril, že so mnou chce byť v kontakte naďalej, a čo sa týka priatelky jeho, tak z jeho vyjadrení usudzujem že ju asi nechce sklamať... preto tá neistota z toho všetkého ale zasa koná to a hovorí iné. Jeho priateľka vizálne dosť pri sebe krátke vlasy...ja štíhly pás dlhé vlasy velké oći, zadok na ktorý furt zízal a dával najavo že sa mu hrozne páči čo vidí...asi je to o vizualite len... ale ten úsmev no je mi to divné ten úprimny úsmev to bolo ako keby ma mal moc rád... asi na tieto momenty, ktorých bolo najozaj hrozne vela, nezabudnem
NatalkaBS - no nestojí, už som to nechala plávať a dala mu vedieť ako sa veci majú, že si to celé vymažem z hlavy a nechcem uź udržiavať nijaké kontakty