hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram

Príspevok v téme: hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram
dilema_

ahojte, pls skúste mi pomocť, nevyznám sa v jednom chalanovi, ktorý im odzačiatku v práci ukazoval ako veľmi sa mu páčim, postupne som mu to oplácala od úsmevov po správy a tak...len neskor som mu začala viac dávať na vedomie ako to cítim...potom aj on sa zmohol na niečo a to bolo že aj jemu je pri mne veľmi dobre...ale že ma priateľku a veci okolo toho, to som vedela aj na zaćiatku a ja tiež nie som voľná...ale u mňa je to hrozne silné niekedy sa ovládam a správam sa nedostupne ale niekedy sa nedá a prejavím mu čo cítim už aj osobne ale aj v správach...toto všetko sa odohráva v práci... len jedno nechápem posledne mi nato všetko odpisuje že si to len nahováram, predtým že on nie je nijak zaujímavý...čo si mám o tom všetkom myslieť? on bol ten čo so mňa nevedel spustiť oči, čo mi hovoril aká som kočka a chcel sa dokonca aj stretnúť keď som mu prvý krát povedala že vo mne s tým všetkým niečo zapálil... viem z mojej strany to tiež nie je pekné ale človek v dlhšie trvajúcom vzťahu može stretnúť takéhoto muža/chlapca ktorý ho takto opadntá :/

__

adr1a - presne toto sa jej snazime vysvetlit
pohlavar - ten chlap je zadany !
sama mu napisala ze nieco citi...kkt ju od seba zacal odhovarat /on ju nechce na vztah/
myslim ze je to len obycajny hajzlik co si nieco dokazuje namotavanim bab v praci, mozno z nudy...ako pise adr1a, pretiahnut by ju pretiahol /podla mna ani na to nema :D boji sa, nechce riskovat, ale rad by ju mal na sex
vie ze ona je namotana ale on len nadrzany, cuvla by keby jej nieco navrhol a mal by po vsetkom/

pohlavár

Adrla píšeš že on chcel možno len sex a nezáväzné stretávky. Ale ako to malo dievča vedieť že mu ide len o to? Prečo jej to nejako nenaznačil? Mal jej dať jasne najavo čo chce. Ako sa v tom má vyznať keď s ňou flirtuje? Mal ju niekam pozvať a zviesť ak by sa chytila časom by si to vyjasnili o čo mu ide. Možno by súhlasila a možno by chcela vzťah. Lenže keď jej chalanisko nič jasné nenaznačil kto sa má v tom vyznať?
Adrla ty by si vedela usúdiť z flirtovania kedy to s tebou muž myslí vážne a kedy len nezáväzne keď je to stále len na úrovni flirt? Ako to vieš rozlíšiť?

adr1a.

Ahoj dilema.
Ten kolega v praci s tebou iba flirtoval.
Si pekna zenska, pacis sa mu, pritahujes ho, lamal ta namotaval flirtoval az si mu to na to skocila a zacala mu to opatovat.
Uz to vsak prestava byt hra. A tu nastal problem v tom, co chce on a co chces ty. Keby si mu povedala OK, budme teda iba milenci, nic zavazne, len sex ai - ver, zeby si to s tebou rozdaval. Skor ano ako nie. Lenze ty si sa mu zacala vyznavat z pocitov dala si najavo zaujmy city (aj ked mozno priamo nie ale on nemusi byt ziaden drzitel nobelovej ceny aby pochopil, ze si "donho"). No a sme doma. V prvom rade ste kolegovia. Neviem ake ma kto z vas postavenie v praci, kto je tam dlhsie ake pozicie tam zastavate, ai. Lenze z teba je zrejme ze chces nieco viac ako len sex a nezavazne uzivanie, ze si sa zalubila namotala a on ma stabilny vztah a pracu. A ty mu za ohrozenie stratu toho co teraz ma - nestojis. Ukoncenie odkopnutie by sa sakramensky premietlo do vasich vztahov osobnych pracovnych ai. Uz ten jeho ustup spiatocky vyhovorky ti mali naznacit, ze ty nie si ta, pre ktoru by toto vsetko riskoval a ohrozil. Ze to bral cele len ako nezavaznu zabavku flirt, mozno ozivenie stereotypu nudy ponorky tak vo vztahu ako aj v praci.
Niekto ti tu radil aby si to nanho zahrala ze ho chces nech sa rozhodne ai. Ver, aj ten co ti to radil vie dobre ako ja aj, ci ini tu, zeby cuvol (este by ti, ze si si to vsetko cele iba nahovarala, vsugerovala, zle vysvetlila, ze si to zle pochopila, ze on nic nechce nechcel, necumel na teba nebalil ta ai ai). Vysla by si z toho ako blbec. Este by zacal o tebe sirit v praci ze ho obtazujes balis ai, bola by si za stihacku a na smiech.

Prerus s nim vsetky kontakty. Ziadne vypisovacky, vyhybaj sa mu, ked ho zbadas radsej odvrat zrak, nezdrzuj sa tam kde on. A doma si uprac vo vztahu. Opras vas vztah, oziv ho, venuj svojmu chlapovi aspon tolko zaujmu aktivit ai ako tomu z prace. Sama vidis ze ten kolega nesiaha tvojmu ani po clenky. Vaz si co mas. Lebo kvoli typkovi co bali kazdu druhu suknu si mozes po5rat pekny stabilny vztah. Ten druhy ti vztah isto neponuka. Ak chces nezavazny sex nech sa paci. No vsetko raz vyjde napovrch a potom ked sa to prevali budes mat velke H. Ani vztah ani milenca.

lolinka

On vie čo chce, len ty si to nepochopila. To, že si s tebou niekto trocha zaflirtuje, pár krát sa ti pozre do očí a usmeje sa na teba neznamená, že si ťa chce zobrať za ženu a mať s tebou päť detí. Keď si mu vyznala city tak sa toho zľakol ako vážne to berieš, preto spätkuje.

hjkl

dilema.....ja si myslim ze sa bojis pravde pozriet do oci - namotala si sa a dobre vies ze on ta nechce len sa hra a to ta serie
chces aby ta chcel tak ako ty jeho, no bohuzial takto to nefunguje
musis sa pozbierat a drzat sa zdraveho rozumu - vyhybaj sa mu, nestretavaj sa snim a nepis mu, uplne prerus kontakt a venuj sa priatelovi
on vidi ze s tebou moze robit co chce, ty mozes prist o vsetko a on z toho vyjde bez ujmy