ahojte, pls skúste mi pomocť, nevyznám sa v jednom chalanovi, ktorý im odzačiatku v práci ukazoval ako veľmi sa mu páčim, postupne som mu to oplácala od úsmevov po správy a tak...len neskor som mu začala viac dávať na vedomie ako to cítim...potom aj on sa zmohol na niečo a to bolo že aj jemu je pri mne veľmi dobre...ale že ma priateľku a veci okolo toho, to som vedela aj na zaćiatku a ja tiež nie som voľná...ale u mňa je to hrozne silné niekedy sa ovládam a správam sa nedostupne ale niekedy sa nedá a prejavím mu čo cítim už aj osobne ale aj v správach...toto všetko sa odohráva v práci... len jedno nechápem posledne mi nato všetko odpisuje že si to len nahováram, predtým že on nie je nijak zaujímavý...čo si mám o tom všetkom myslieť? on bol ten čo so mňa nevedel spustiť oči, čo mi hovoril aká som kočka a chcel sa dokonca aj stretnúť keď som mu prvý krát povedala že vo mne s tým všetkým niečo zapálil... viem z mojej strany to tiež nie je pekné ale človek v dlhšie trvajúcom vzťahu može stretnúť takéhoto muža/chlapca ktorý ho takto opadntá :/
hovorí že si "lásku" k nemu len nahováram
__ - ten test sa dosť obávam urobiť, asi na toľko nemám odvahu mu dať najavo že práve on je ten koli komu sa chce žena zbaviť všetkého... nechcem aby si aŽ tak priveľa myslel, skusila som aj ja svoju ignoráciu a to ho trápilo... neviem sám ako to cíti z toho čo píše je asi na vážkach...ale som si skor istá tým že svoj vzťah neukonči..
Magda - si len z tých čo len kritizujú a ja tu takých nepotrebujem, viem pozametalo to so mnou riadne a čo som som len človek a ty tiež! to ako sa tu ty vyjadruješ je len tvoj hlúpy sposob, ktorý ma nejak nebere ;)
inak urobila si chybu, ze si sa nechala takto opantat. Pises, ze on si ta ziskal svojim zaujmom, flirtovanim, dlhymi pohladmi.
Mas dlhodoby vztah, vies co robia s clovekom taketo veci, treba sa im vyhybat vopred. Pises tiez, ze tvoj priatel je hodnotny, ma ta rad uz dlho, tento s prace sa mi nezda moc charakter, ked flirtuje na pracovisku - bola by si si pri nom tak ista jeho laskou ako u svojho terahsieho priatela?
Moze byt, ze toto vsetko co zazivas je len to ze si namotana. Keby si nebola a mohla si si ich porovnat s chladnou hlavou, pravdepodobne by vyhral tvoj priatel.
Podla mna si urobila chybu, ze si nechala posobit na seba vsetky tie namotavky a si sa namotala.
Vie tvoj frajer aká si sliepka? Musí to byť riadny chudák, keď chodí s takým hlúpym tvorom ako si ty.
dilema_ skus toho z prace vyskusat - sprav test - navrhni mu, ze budete spolu, ze si ochotna sa rozist s priatelom atd.
ak ma o teba zaujem nezavaha
ty hlavne sleduj sleduj ako sa bude v tej chvili chovat
uvidis jeho pravu tvar (a mozne je, ze naozaj zalubeny)
podla jeho reakcie sa zariad.... ale kazdopadne to musis skusit aby si videla ze bud sa s tebou len hra - namotava ta, ale nechce ta, alebo je zalubeny a nieco medzi vami je, ako pises...a budete to uz riesit spolocne....
__ - tak potom vy chlapy máte vačší predpoklad aj na flirt aj na podvod a atd...áno asi nepoznám, však preto sa pýtam a rozoberám tu... ale vieš že pri sebe mám velmi hodnotného chlapa? ťažko povedať, že by som ho vedela opustiť ale v istých chvílach by som to urobila vďaka tomuto novému... prećo je to také silné a manipuluje to so mnou... chcem to zničiť chcem aby to už tak nebolo...
dilema_ ty nevies co je skutocny zivot a podla toho co tu pises nepoznas ani chlapov ani ich zmyslanie
chlap flirtuje s kazdou zenskou ktora sa mu paci, to neznamena ze opusti tu svoju ani to ze je zalubeny
taky jeden - áno toto mám aj v pláne urobiť... lebo sám nevie čo chce...keby fakt bol mimo z tej svojej a miloval ju neviem či by mi dáva tak najavo to všetko...aj keď nič nesľuboval a nić nepovedal narovinu. Ja mám o niekolko rokov dlhší vzťah od neho a viem aké to bolo doposial, nikdy ma nik neovplyvnil ničím, nikdy som toto nezažila za celý vzťah, proste som bola celým srdcom a všetkým len pre mojho priateľa, ale teraz to prišlo... je pravda že tá jeho nie je až tak vizuálne top...možno preto ho vie ovplyvniť iná žena...ale asi nie až natoľko aby vedel že chce niečo meniť... však áno myslí to správne...ale nie je to v živote tak že keď robíš len to čo ti rozum káže, že nebudeš natoľko šťastný a ochudobníš sa o to čo ti vie ponúknuť niekto iný?
Muz sa moze zahladiet do krasy zeny, telesnej i dusevnej, ale to este neznamena, ze rozbura vsetko co uz inde vybudoval.
Pozri takychto podobnych tem som tu videl uz niekolko. Zeny si robia nadeje, ze muz bude nasledovat hlas svojho srdca .Ano su taki co to spravia a bez vysvetlenia opustia svoju partnerku, aby neboli konfrontovani s komplikovanou situaciou. Ale je plno takych, co to nespravia.
Ano - flirtuju, pozeraju, niektori sa aj dopustia nevery ale rozchod neurobia.
Ten tvoj je zrejme tento pripad. Ak si naozaj ochotna ist do noveho vztahu, tak sa ho rovno opytaj a ked ti povie, ze on nechce, tak mu natvrdo povedz nech prerusi vsetky kontakty s tebou a nech ti da pokoj.
prečo potom flirtuje a všetko ostatné čo robil? hm? snáď nebudem len tak s hocikým flirtovať však ten druhý sa može zaľúbiť keď to robi dlhšie........ dívame sa na seba uprene minimalne 20 sekúnd a obaja vieme že čo sa deje, veď to nerobia ľudia ktorým na sebe nezáleži... neviem ako to majú muži...u Vás je toto len sexualna príťažlivosť? alebo?