Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa mi to stalo?

Príspevok v téme: Prečo sa mi to stalo?
SklamanaJanka

Co chlapi od nas a od vztahu ocakavaju? Nechvalim sa ale chlapi mali vzdy o mna zaujem. Ked som isla niekam cez vikend von tak hned mi chlapi vypisovali ci uz na mobil alebo internet. Minuly rok som si nahodou nasla priatela, bol super mily, pozorny, zalubil sa do mna. Teda tak mi aj jeho rodina, kamarati, kolegovia a vsetci co ho poznali cely zivot tvrdili. Ja som to citila tiez tak, chodil za mnou stale, ak bol v robote stale mi pisal, ked sa dalo volal, predstavil ma jeho rodine, kamaratom, chvalil sa mnou, bol hrdy ze ma ma, prejavoval mi lasku slovne, skutkami, proste nemala som dojdem ze to tak nieje. Nakoniec sme zacali spolu zit lebo sme to tak citili. A teraz je uz dva mesiace od rozchodu ktory prisiel necakane. Myslela som si ze som bola ku nemu zla, nevdacna lebo tak mi to aj odprezentoval, ale nakoniec som zistil ze uz od polky decembra to zacalo medzi nim a kolegynou doslova "iskrit". Kolegynu pozna uz 7 rokov ako je v praci a akurat teraz ked mal mna sa mu zacala akoze pacit? Pred tym si s nou mohol hocikedy zacat lebo nemal ani on ani ona ziadny vztah. Ona je od neho este aj o 6 rokov starsia a nechcem byt hlupa, ale vobec nie je pekna. Ved keby ma zacne podvadzat aspon s nejakou brutalnou babou tak beriem.. ako mi mohol hovorit ze ma lubi a ze je stastny so mnou ze by sme sa mohli tento rok zobrat a teraz toto.. kamaratka mi povedala ze on nevydrzi dlho pri jednej babe ze bohuzial je to tak. Ale potom naco to vsetko bolo?

Kýčera

Janka, už to nechaj tak. Mal by povedať, ale tak vieš, niekto povie, niekto nie. Niekto si odpoveď vymyslí, iný prispôsobí, niekto všetku vinu hádže na druhého. S tým už nič nespravíš, už to neanalyzuj, nechaj to odísť... A snaž sa pochopiť aj to, čo Ti píše Ivobrick. Radšej pozeraj film, čítaj alebo si pusti hudbu...

www.youtube.com

ivobrick

Jednoducho preto iste preco sa to stalo aj mne - sice nie to iste ale podobne, nie az tak hnusne...
Prehnane si mu doverovala.
Nehladaj chybu tam, kde neni. Uz to nema vyznam, radsej sa venuj sama sebe, konicky alebo si nieco dobre kup. Napr. na zjedenie :D

Ak teraz budes analyzovat a zistovat v com si urobila chybu, podla mna to dopadne zle. Kazdemu vyhoviet nejde. To sa akoze chces niekomu v buducnosti uplne prisposobovat? To nebude vztah ale diktat. Snaz sa ukazat aka si, nie aka niesi. Nemusis byt len dobra, poslusna, mila.. Niekto ta bude neznasat, iny milovat.. taka je realita.

Nikto neni dokonaly, ani ty. Ved niesi robot.

SklamanaJanka

No uvidime teda casom ako mu dopadne aj tento vztah. Ci tato baba je to co hladal alebo aj ju po case odpise. A ja uz dufam v tom case budem stastne zadana a bude mu dakovat za kopacky

lolinka

Toto je naozaj často tak ako píšeš, aj ja čo mám kamošky, tým pekným vzťahy väčšinou dlho nevydržia a tuctovky majú dlhodobé vzťahy. Prečo je to tak, môže tam byť viac príčin. Ale jednou z nich je myslím aj to, že peknú babu chce každý a často ju chcú dostať povrchní chlapi ktorým ani tak nejde o nejaký pekný vzťah, ale hlavne o to, pochváliť sa že ju dostal práve on a ulahodiť aj svojmu egu. Keď ju dostanú, nejaký čas majú akože vzťah ale potom ich krásavica omrzí, lebo oni chcú dobíjať a táto je už dobitá a je to už nuda. Pekným babám, ktoré majú na každom prste 10 nápadníkov sa ťažko vyberá ten pravý, lebo nevidí im do hlavy, sprvoti sa pretvarujú a neodhadnú, kto to s nimi myslí vážne a kto ich chce len ako trofej. Tuctovky nechce veľa chlapov, väčšina ich prehliada, ale keď ich už niekto chce, majú aspoň istotu, že nie je povrchný, nechce ich ako trofej a má ich rád preto, aké sú.

SklamanaJanka

Ano to mas pravdu na jednes strane aj rada som ale na druhej hladam stale dovod preco sa to stalo? Ci som chybu urobila ja, a ak ano tak aku a snazit sa na sebe popracovat aby som ju uz viac nezopakovala, ze preco hladal utechu u druhej, alebo fakt nevie dlho vydrzat pri jednej zene? Fakt neviem a uz sa to ani nedozviem nic mi nepovedal a podla mna mi ani nepovie. A ako teraz zacat chlapom doverovat ked ma takto podrazil. Stve ma to ze ak bol naozaj nejaky problem tak preco to so mnou neriesil ale hned lovil dalsiu. Ja som sa fakt snazila a dala som do toho vsetko a takto som dopadla.

ivobrick

Podla mna by si mala byt rada.
Co by si robila, keby ste sa vzali, mali babatko, alebo si zriadili spolocne byvanie? A spravil by toto.

Stalo sa ti to podla mna preto, aby si vedela ze cloveka skutocne spoznas len v kritickych situaciach.

Realne si o nic neprisla, aj ked teraz ti to tak nepride, a on (a ona) je momentalne vsetko mozne okrem normalneho pomenovania.

SklamanaJanka

Ale vsak ja nie som chladna. Ja som bola ku nemu mila, dobra, ked sme sa pohadali tak som bola nahnevana to ano, ale myslim ze to je normalne. A ked sme sa udobrili tak bolo vsetko zas ako pred tym. Aj sme si rozumeli.. viem ze tato kolegyna je mila, ale ma 38 rokov a ako to do teraz mala s chlapmi to neviem. Ja som bola tiez dlho len dobra, mila, byvaly mi viac krat povedal ze som uzasna ze je najstastnejsi ze sme spolu a az ked sme zacali spolu zit tak sem tam dosiel problem a bola hadka ktora sa vzdy vyriesila. Hadky byvali za bezne veci a predsa obaja mame svoje chyby a povahu. Ja si myslim ze na zaciatku je kazdy len dobry a az ked sa ludia blizsie spoznaju tak nastane problem. No nie?