Co chlapi od nas a od vztahu ocakavaju? Nechvalim sa ale chlapi mali vzdy o mna zaujem. Ked som isla niekam cez vikend von tak hned mi chlapi vypisovali ci uz na mobil alebo internet. Minuly rok som si nahodou nasla priatela, bol super mily, pozorny, zalubil sa do mna. Teda tak mi aj jeho rodina, kamarati, kolegovia a vsetci co ho poznali cely zivot tvrdili. Ja som to citila tiez tak, chodil za mnou stale, ak bol v robote stale mi pisal, ked sa dalo volal, predstavil ma jeho rodine, kamaratom, chvalil sa mnou, bol hrdy ze ma ma, prejavoval mi lasku slovne, skutkami, proste nemala som dojdem ze to tak nieje. Nakoniec sme zacali spolu zit lebo sme to tak citili. A teraz je uz dva mesiace od rozchodu ktory prisiel necakane. Myslela som si ze som bola ku nemu zla, nevdacna lebo tak mi to aj odprezentoval, ale nakoniec som zistil ze uz od polky decembra to zacalo medzi nim a kolegynou doslova "iskrit". Kolegynu pozna uz 7 rokov ako je v praci a akurat teraz ked mal mna sa mu zacala akoze pacit? Pred tym si s nou mohol hocikedy zacat lebo nemal ani on ani ona ziadny vztah. Ona je od neho este aj o 6 rokov starsia a nechcem byt hlupa, ale vobec nie je pekna. Ved keby ma zacne podvadzat aspon s nejakou brutalnou babou tak beriem.. ako mi mohol hovorit ze ma lubi a ze je stastny so mnou ze by sme sa mohli tento rok zobrat a teraz toto.. kamaratka mi povedala ze on nevydrzi dlho pri jednej babe ze bohuzial je to tak. Ale potom naco to vsetko bolo?