Co chlapi od nas a od vztahu ocakavaju? Nechvalim sa ale chlapi mali vzdy o mna zaujem. Ked som isla niekam cez vikend von tak hned mi chlapi vypisovali ci uz na mobil alebo internet. Minuly rok som si nahodou nasla priatela, bol super mily, pozorny, zalubil sa do mna. Teda tak mi aj jeho rodina, kamarati, kolegovia a vsetci co ho poznali cely zivot tvrdili. Ja som to citila tiez tak, chodil za mnou stale, ak bol v robote stale mi pisal, ked sa dalo volal, predstavil ma jeho rodine, kamaratom, chvalil sa mnou, bol hrdy ze ma ma, prejavoval mi lasku slovne, skutkami, proste nemala som dojdem ze to tak nieje. Nakoniec sme zacali spolu zit lebo sme to tak citili. A teraz je uz dva mesiace od rozchodu ktory prisiel necakane. Myslela som si ze som bola ku nemu zla, nevdacna lebo tak mi to aj odprezentoval, ale nakoniec som zistil ze uz od polky decembra to zacalo medzi nim a kolegynou doslova "iskrit". Kolegynu pozna uz 7 rokov ako je v praci a akurat teraz ked mal mna sa mu zacala akoze pacit? Pred tym si s nou mohol hocikedy zacat lebo nemal ani on ani ona ziadny vztah. Ona je od neho este aj o 6 rokov starsia a nechcem byt hlupa, ale vobec nie je pekna. Ved keby ma zacne podvadzat aspon s nejakou brutalnou babou tak beriem.. ako mi mohol hovorit ze ma lubi a ze je stastny so mnou ze by sme sa mohli tento rok zobrat a teraz toto.. kamaratka mi povedala ze on nevydrzi dlho pri jednej babe ze bohuzial je to tak. Ale potom naco to vsetko bolo?
Prečo sa mi to stalo?
bohužial ja zasa poznám xy prípadov kedy sa muži ulepili na ženy s bytom či domom. Aj na nete je to napríklad strašne moc cítiť ked si píšem s nejakým chalanom hned sa ma pýta či bývam sama alebo vo vlastnom a ked poviem že vlastné zatiaľ nemám ten záujem záhadne opadne. Moje kolegyne aj kamošky sa natom zhodli dokonca sestranica ma doma to iste keby nebola zdedila dom po babke isto by nemala frajera ktorého má teraz lenže je chudera zaľúbená a nevidí to.V dnešnej dobe sú strašne vypočítavý muži lebo nevedia zarobit na vlastné bývanie tak si vyberu aj staršiu babu s bytom ktorá sa doma o všetko postará poprípade slobodnú matku čo má vlastné. toto mi nikto nevyhovorí z reality poznám x prípadov v takej situácii.
Ano Klara, to viem tiez ze urcite aj ja som robila nieco co sa jemu nepacilo ale dalo sa to aj inak riesit.
urcite mas na tom aj ty nejaky podiel viny, ale zachoval sa ozaj ako chrapun :/
Az neviem ci sem mozem este nieco napisat aby som zas netocila len to svoje do prdele! Ja beriem vsetko, som s tym zmierena. Mozno to bolo u nich tak celych 7 rokov mozno nie. Je to uz aj tak jedno a neplanujem to zmenit a ani nic podobne! Len ak este mozem podotknut, byvaly je v tomto podla mna inaksi ako ini ludia. On ludom vzdy rad pomoze ked moze a vie, ci uz je to zena alebo muz. Par krat som bola toho svedkom a obcas sa nahanal za vecami pre znameho ako blazon az tak ze na svoje veci nebolo cas.. neviem len dufam ze zas netocim to svoje ja krava.
Sorry. Mne sa ta verzia nezda. To, ze si ju zbalil kvoli domu. Kebyze bol na to "odkazany". Ale nie je a nebol. Toto robia skor zeny. Muzi pomenej. Vyrazne menej nez zeny. Drzim sa tej verzie co som tu uz napisala nizsie a to, ze jej pomahal pred 2r stahovat sa, tak ma v tom este viac utvrdzuje. Proste on mal o nu vzdy zaujem a ona mu nedavala sancu. Az ked ste boli vy dvaja spolu ako par a tie reci o svadbe ju "rozhybali" prejavit sa. To ze by ho mohla stratit a vedela aky za tie cele roky je, v nej prelomili lady aj napriek tomu ich vekovemu rozdielu
Aj muži vedia byť verní a dokážu byť aj diskrétni...
Arizona...pretoze jej bolo stokrat povedane, vysvetlene, poradene....a furt si melie svoje. nech si to osobne vyriesi s nim a da mu poriadnu priucku hajzlikovy, co z toho ze to tu vypisuje? co jej tu ludia mozu pamoct? on ak to cita sa na tom moze akurat bavit
Prečo to sem hodilo až 5krát?
nick &&&&&&&
ty čo jej tu stále nadávaš do kráv a retardovaných?
Dievča potrebuje poradiť a neprišla po urážky sem.
Janka, on s ňou pracuje už 8 rokov a niečo sa muselo stať keď zrazu to medzi nimi zaiskrilo.Čo to bolo čo to spôsobilo to nevieme a asi ani ty. Ale takéto veci sa vo svete stávajú a niesi prvá ani posledná ktorú priateľ podvádza s inou. A je jedno či je to suseda, kamarátka, kolegyňa, čašníčka z kaviarne, sestrička z nemocnice ale dejej sa to. Muži nevedia byť verní.