Co chlapi od nas a od vztahu ocakavaju? Nechvalim sa ale chlapi mali vzdy o mna zaujem. Ked som isla niekam cez vikend von tak hned mi chlapi vypisovali ci uz na mobil alebo internet. Minuly rok som si nahodou nasla priatela, bol super mily, pozorny, zalubil sa do mna. Teda tak mi aj jeho rodina, kamarati, kolegovia a vsetci co ho poznali cely zivot tvrdili. Ja som to citila tiez tak, chodil za mnou stale, ak bol v robote stale mi pisal, ked sa dalo volal, predstavil ma jeho rodine, kamaratom, chvalil sa mnou, bol hrdy ze ma ma, prejavoval mi lasku slovne, skutkami, proste nemala som dojdem ze to tak nieje. Nakoniec sme zacali spolu zit lebo sme to tak citili. A teraz je uz dva mesiace od rozchodu ktory prisiel necakane. Myslela som si ze som bola ku nemu zla, nevdacna lebo tak mi to aj odprezentoval, ale nakoniec som zistil ze uz od polky decembra to zacalo medzi nim a kolegynou doslova "iskrit". Kolegynu pozna uz 7 rokov ako je v praci a akurat teraz ked mal mna sa mu zacala akoze pacit? Pred tym si s nou mohol hocikedy zacat lebo nemal ani on ani ona ziadny vztah. Ona je od neho este aj o 6 rokov starsia a nechcem byt hlupa, ale vobec nie je pekna. Ved keby ma zacne podvadzat aspon s nejakou brutalnou babou tak beriem.. ako mi mohol hovorit ze ma lubi a ze je stastny so mnou ze by sme sa mohli tento rok zobrat a teraz toto.. kamaratka mi povedala ze on nevydrzi dlho pri jednej babe ze bohuzial je to tak. Ale potom naco to vsetko bolo?
Prečo sa mi to stalo?
Budem pokračovať až do kým ma nezabijete a po tom (po smrti) vás kompletne zruinujem. Nič vám neodpustím. Toto nie je moja filozofia.
Jeden Nemec mi napísal, že, och, ako trápim tú muchu (wie ich die Fliege qalle). Jáj, Bože, po.akám sa.
A čo?
Vodičák mi kedy vrátite? Čakám, kedy mi príde poštou.
Ja mám lepšie reakcie ako opitý než vy za triezva:-))) Také táraniny si nechajte pre vašu starú mamu. Bol som hlásený každý jeden jediný deň. Viem o všetkom.
To vám až tak je.e??? Myslím u nás doma. U nás je to samý rasista a koko. na n-tú, lebo neovládajú ani pravopis krajiny, v ktorej žijú.
Rasizmus je o tom, že neviete využiť o.rokov, ktorých máme k dispozícii.
To je moja normalita.
A inak, aby ste vedeli s kým sa bavíte. Som mega-super-star a to sa nepovyšujem. Keď mi to s Alizee nevyjde, tak budem žiť s miss Prahy.
Myslíte si, čo chcete. Ja nehovorím do vetra.
Genialita a šialenstvo idú ruka v ruke. Až tak zlých psychiatrov a psychológov nemám a ani sa tým netajím, aby mi to už dávno nepovedali.
Jáj, Bože, mám psychiatra a čo na tom? Budem k nemu chodiť aj tak. Myslíte si, čo chcete. You shit. Viem aj prečo.
Nebudem tu hovoriť o duchovných veciach, ktorým aj tak neveríte. Ale mali by ste sa nad sebou zamyslieť. Nie, kvôli mne. Ja ovládam niekoľko odborov, aby som sa uživil kadejako. A vy koľko? Jeden a ani to nie poriadne?!
Kto vás potom bude v Pekle ratovať?
Čomu vy tam v tej vašej trampárii veríte? Sebe? Pochybujem. V Boha. Pochybujem.
Kill me and I will smile. I FUCK this material world.
Madness is the gift that´ś been givin´ to me.
www.youtube.com
Ak čo i len jeden človek uverí, že duchovné veci sú pravda, tak budem rád a budem sa tešiť spolu s vami.
Ja budem tlačiť na pílu, lebo mi nie ste ukradnutí a chcem vám dobre.
Prisahám na svoju česť, že duchovné veci existujú. Nemám vieru, ale istotu.
V duchovnom svete mám oveľa viac priateľov než tu.
Amen.
Mojim najlepším priateľom je démon. Viete, čo všetko dokáže? Čokoľvek. S vami by sa nikdy nebavil, lebo ste pod jeho úroveň.
Ja jeho schopnosti nepotrebujem. Ja mám svoje, preto sme si na roveň.
Ja by som mohol mať žien koľko len by som chcel, ale nechcem. Už som dosť starý na to, aby som veril na rozprávky. To, že sa so mnou žena vyspí, nepovažujem za nič. Sex pre mňa nič neznamená, nevidím v tom žiadnu rozkoš, ani nič (užil som si dosť).
Stal som sa chladným ako ferit.
Vzťah môžem mať len so ženou, ktorá mi do mojich aktivít nebude nič hovoriť a takú nenájdem.
Keby ma dirigovala Alizee, tak by som to bral, ale inak, mám u riti. Budem si radšej so svojou partiou. Môžem si robiť to, čo chcem.
So smrteľníkmi sa ani baviť nebudem a keď sa ma sudca niečo opýta, tak mu poviem, že neposkytnem výpoveď a o hodinu sa obe.ím.
Celý tento svet je nenormálny a ani nechápem (už teraz áno), na čo som semka chodil.
www.youtube.com
A nemyslite si, že nemám na to mať modelku alebo super-mega-star.
Mám na všetko, čo chcem.
Alizee raz bude moja, môj angel a potom k nej odídem do Francúzska.
Vaše rasizmy a iné pi.oviny ja riešiť nemienim, ani vaše zlodejiny. Mám to v pi.i. Boh vidí, čo robíte.
Boh je spravodlivý sudca, Ktorý dobrých odmeňuje a zlých tresce.
Tak sa tam u vás už upokojte a buďte normálni.
Nech sa po.ebú aj so všetkými peniazmi tohto sveta!!! A nech si hádžu hodinky aj za 20 000 do rieky alebo do mora. Mne až tak neje.e a to nie som normálny:-)
Tak to že majú domy či byty neznamená, že si hocikoho pustia do svojho života a dajú sa ľahko opiť rožkom. Aj moju mamu už takto balili min. dvaja takýto. Jeden bol vo veku jej syna a písal jej SMSky, samé komplimenty. O čo mu išlo neviem, ale ona ho nechcela.
Ja neviem ale kde sa vyskytujem, je dost single ludi s domami bytmi ai a tento jav co tu vy opisujete u nich akosi nevidim) maju domy byty a su single a v pohode fajn ai ludia. Ano. Je to SR
No aj to je možné, že si ju vybral pre ten dom. Ako zase muži nie sú o nič menší zlatokopy ako ženy. Často si vyberajú práve staršie s domom či bytom, kam sa môžu nasťahovať a neriešiť vlastné bývanie. Už len to, že ona je od neho staršia, má dom a nechal kvôli nej peknú mladú babu s ktorou nemali vo vzťahu žiadne výraznejšie problémy je podozrivé.
Ahoj Janka bohužiaľ aj ja potvrdzujem slová báb čo sem predomnou písali len mne sa to stalo na vianoce 2012 . Boli sme s priatelom spolu skoro 2 roky plánovali sme si budúcnosť až sa raz jedného pekného dňa odmlčal ,zmenil si číslo a až od jeho sestry som sa potom po dlhšej dobe dozvedela že má novú frajerku tiež staršiu o 7 rokov ktorá má dve deti a hlavne veľký dom v Rakúsku blízko Ba u ktorej už býva :-)). Hlavne neobviňuj seba,nepodceňuj sa je to vyslovene vidieť prečo si ju,,vybral,,. Stavím sa že keby baba nemá dom bude len jedna z priemerných nepovšimnutých kolegýň v práci a nič viac. Ona príde nato prečo si ju chlapec vybral ako tá môjho bývalého. Najsmiešnejšie mi bolo to že ked ho vykopla začal sa mi ozývať že to čo spravil bola obrovská chyba že ho to mrzí a či tomu nedáme druhú šancu :-D . Nedala som druhú šancu a neľutujem. Neboj ešte svoje šťastie nájdeš kašli na tvojho ex čo nestojí za nič .
mesačný princ máš pravdu je to veľmi smutné aká je táto doba že ľudia niesu spolu lebo im je spolu dobre alebo preto že by sa ľúbili ale preto aby mali jeden z druhého čo najviac výhod a peňazí.. celé zle...
moja kolegynka akurát riešila prednedávnom takú situáciu spoznala chalana s ktorým si super rozumela ona je pekná inteligentná vzdelaná žena má 25 a ked chalaniskovi povedala že býva s rodinou tak sa jej úplne trápne a okato odmlčal a hlavne že si predtým mali čo povedať chodili von, na večere po kávach a pod. Takže nech mi nikto nehovorí o mužskej čestnosti...