Co chlapi od nas a od vztahu ocakavaju? Nechvalim sa ale chlapi mali vzdy o mna zaujem. Ked som isla niekam cez vikend von tak hned mi chlapi vypisovali ci uz na mobil alebo internet. Minuly rok som si nahodou nasla priatela, bol super mily, pozorny, zalubil sa do mna. Teda tak mi aj jeho rodina, kamarati, kolegovia a vsetci co ho poznali cely zivot tvrdili. Ja som to citila tiez tak, chodil za mnou stale, ak bol v robote stale mi pisal, ked sa dalo volal, predstavil ma jeho rodine, kamaratom, chvalil sa mnou, bol hrdy ze ma ma, prejavoval mi lasku slovne, skutkami, proste nemala som dojdem ze to tak nieje. Nakoniec sme zacali spolu zit lebo sme to tak citili. A teraz je uz dva mesiace od rozchodu ktory prisiel necakane. Myslela som si ze som bola ku nemu zla, nevdacna lebo tak mi to aj odprezentoval, ale nakoniec som zistil ze uz od polky decembra to zacalo medzi nim a kolegynou doslova "iskrit". Kolegynu pozna uz 7 rokov ako je v praci a akurat teraz ked mal mna sa mu zacala akoze pacit? Pred tym si s nou mohol hocikedy zacat lebo nemal ani on ani ona ziadny vztah. Ona je od neho este aj o 6 rokov starsia a nechcem byt hlupa, ale vobec nie je pekna. Ved keby ma zacne podvadzat aspon s nejakou brutalnou babou tak beriem.. ako mi mohol hovorit ze ma lubi a ze je stastny so mnou ze by sme sa mohli tento rok zobrat a teraz toto.. kamaratka mi povedala ze on nevydrzi dlho pri jednej babe ze bohuzial je to tak. Ale potom naco to vsetko bolo?
Prečo sa mi to stalo?
Ale ja ho naspat nechcem. Po tomto co mi urobil. Ja som praveze nic nespozorovala cely vztah bol ku mne pozorny, dobry, mily a ja som sa mu tiez zato odvdacila ze som bola ku nemu dobra. Akoze aj tie hadky boli to je pravda ale nemyslim ze to bol chory vztah. A ci aj spolu spali kym bol so mnou to neviem ale pisat si pisali ale nie nejak extra. Ved som mala moznost ist mu do telefonu a nikdy som tam nic nenasla. Je mi jasne ze mohol mazat ale mal tak konverzaciu aj od nej a nebolo tam nieco take ze som sa mala bat. Ja neviem ci som taka hlupa ze som to nevidela.
Mersault
a co jej písem akoze zle ??? ze si nemá robit iluzie, ze chlapi su /niekt./ ku*** obcas a zachovaju sa aj takto a niekedy aj horsie ??
SklamanaJanka
ak chces zit v sebaklame tak ano, pockaj si na dalsie prispevky
ja vzdy kazdemu napisem narovinu ako to vidím a málokedy sa v mužoch mýlim :) vela sa ptm nasmejem na chybach tych zien ked je im poradene ale ony cakaju na akoze dalsie prispevky a vzdy si vyberu ten ktory sa im najviac hodi, no bohuzial...skoda si tu niekedy prsty drat, co uz...
pozri chapem tvoju frustraciu a sklamanie ale jednoznacnu odpoved ti neda nikto odtialto. tych dovodov moze byt niekolko plus ty sama nam poskytujes svoj pohlad a my teba a jeho nepozname takze vychadzame len z toho co nam sem napises zo svojho pohladu. aj keby sme vas poznali je celkom mozne ze viaceri z nas by mali na tu vec svoj subjektivny a mozno zaujaty pohlad.
ty napriklad pises ze si krajsia od nej, ale mozno on to tak nevnima. a mozno jeho dovod je celkom prozaicky a sice ten ze myslel svojim curakom a vobec sa nehodi na dlhodobejsi vztah. ale kto vie. mozno to nesuviselo s jej vyzorom. poznaju sa niekolko rokov a mozno to medzi nimi vzdy iskrilo a teraz sa len prelomili lady. takze je to ako by objavil staronovu lasku. ale kto vie. kto vie kto vie. mozem len hadat.
otazka je co s tym. pytala si sa ho ? ak nie ma vyznam sa ho pytat ? ma vyznam ho tahat k sebe spat ? skor sa pytaj samej seba ci si v priebehu vztahu pozorovala nejake naznaky ale si ich prehliadala. ale niekedy to clovek nespozoruje. taky je zivot take byvaju vztahy ale nie vzdy a vsetky. tak hlavu hore. neviem ci sa k sebe vratite ale ja hovorievam ze rozchod je ako odvykacka pre narkomana. si si na neho navykla a teraz si proste musis odvyknut ako narkoman od fetu. proste si musis prejst tymi srackami pri odvykani. to len taka analogia
Dakujem ti
Sklamanajanka nic si z tych komentov nerob. mozno je za nimi jeden clovek len meni nicky. nic si z toho nerob. mozno sa pridaju aj dalsi ludia a poskytnu ti ine svoje pohlady. kludne tuto osobu aj ignoruj a nic nestratis. pockaj na dalsich alebo sa spytaj inde
Tak poznam zeny ktore su totalne dreva a len sa zvalia do postele a cakaju co pride. Ja som bola normalne aktivna. Byvaly sa rad so mnou míloval a ja som ho vela x sama pomilovala co sa mu velmi pacilo a aj sme sa zvykli milovat aj par x za sebou. Tak ja uz fakt neviem co som mala viac robit.
ako normalnejsie to chces napisat, chces aby ti tu ludia pisali bachorky a blbosti, taky je zivot moja zlata, este toho s chlapmi zazijes neboj
toto este nic nieje, pouc sa z toho a nabuduce bud aj trochu podozrievava
muzi vedia maskovat druhu zensku prave tym ako partnerke akoze vyznavaju casto lasku je to taka taktika, este sa musis vela ucit :)
Tak poznam zenske ktore su tot
on nezacal len teraz s kolegynou ty hlupa...museli spolu byt tajne, len ty si o tom nevedela
kolegyna musi byt dobra.... /ty si nebola/ (v sexe myslim) a vybral si ju co na tom nechapes?
chlap si nevybera podla krasy ale tebe to asi zbytocne pisat, myslis si o sebe ze si uzasna atd. no ako vidis niesi az tak...
musis hladat dalej niekoho pre koho budes zase na chvilu...
Tak dik za take komenty. Nabuduce sa vykaslem niekde pisat. Fakt to znasam tazko a viem ze pravda boli ale vsetko sa da napisat aj normalnejsie!