Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa mi to stalo?

Príspevok v téme: Prečo sa mi to stalo?
SklamanaJanka

Co chlapi od nas a od vztahu ocakavaju? Nechvalim sa ale chlapi mali vzdy o mna zaujem. Ked som isla niekam cez vikend von tak hned mi chlapi vypisovali ci uz na mobil alebo internet. Minuly rok som si nahodou nasla priatela, bol super mily, pozorny, zalubil sa do mna. Teda tak mi aj jeho rodina, kamarati, kolegovia a vsetci co ho poznali cely zivot tvrdili. Ja som to citila tiez tak, chodil za mnou stale, ak bol v robote stale mi pisal, ked sa dalo volal, predstavil ma jeho rodine, kamaratom, chvalil sa mnou, bol hrdy ze ma ma, prejavoval mi lasku slovne, skutkami, proste nemala som dojdem ze to tak nieje. Nakoniec sme zacali spolu zit lebo sme to tak citili. A teraz je uz dva mesiace od rozchodu ktory prisiel necakane. Myslela som si ze som bola ku nemu zla, nevdacna lebo tak mi to aj odprezentoval, ale nakoniec som zistil ze uz od polky decembra to zacalo medzi nim a kolegynou doslova "iskrit". Kolegynu pozna uz 7 rokov ako je v praci a akurat teraz ked mal mna sa mu zacala akoze pacit? Pred tym si s nou mohol hocikedy zacat lebo nemal ani on ani ona ziadny vztah. Ona je od neho este aj o 6 rokov starsia a nechcem byt hlupa, ale vobec nie je pekna. Ved keby ma zacne podvadzat aspon s nejakou brutalnou babou tak beriem.. ako mi mohol hovorit ze ma lubi a ze je stastny so mnou ze by sme sa mohli tento rok zobrat a teraz toto.. kamaratka mi povedala ze on nevydrzi dlho pri jednej babe ze bohuzial je to tak. Ale potom naco to vsetko bolo?

SklamanaJanka

Ale vsak ja nie som chladna. Ja som bola ku nemu mila, dobra, ked sme sa pohadali tak som bola nahnevana to ano, ale myslim ze to je normalne. A ked sme sa udobrili tak bolo vsetko zas ako pred tym. Aj sme si rozumeli.. viem ze tato kolegyna je mila, ale ma 38 rokov a ako to do teraz mala s chlapmi to neviem. Ja som bola tiez dlho len dobra, mila, byvaly mi viac krat povedal ze som uzasna ze je najstastnejsi ze sme spolu a az ked sme zacali spolu zit tak sem tam dosiel problem a bola hadka ktora sa vzdy vyriesila. Hadky byvali za bezne veci a predsa obaja mame svoje chyby a povahu. Ja si myslim ze na zaciatku je kazdy len dobry a az ked sa ludia blizsie spoznaju tak nastane problem. No nie?

Erova

Ty kokos tak to je sila!! Ja tiez nechapem, preco nieco take spravil? To mu akoze nedoplo skor alebo co? Myslel tym dole? Nevadilo mu ze ta zrani? Ach, netrap sa kvoli chlapovi. Z. Jedneho som mala aj ja depku tiez sa mi stalo nieco ppodobne takze viem co prezivas! :(((

Azazell

Pripadáš mi trochu chladná možno v kolegyni našiel teplo čo u teba nemal láska po čase opadáva ked sa do nej nepridá niečo nové.

SklamanaJanka

Dakujem vam pekne. Viem ze sa nic neda robit a musim ho nechat ist aj sa to snazim ale je to tazke. Bola som skutocne zalubena a myslela som to vazne. Lezim doma v chripke a stale rozmyslam. Uz chcem mat pokoj od spomienok ale stale je to tu a neodchadza to..

adr1a.

Ahoj Janka. Mozno si si myslela, ze si nasla idealneho skveleho muza, ze mate krasny stastny vztah a sama vidis, ake je lahke o nieco/niekoho prist.
Neries to ako ona vyzera. Vyzor nie je vzdy vsetko. Mozno je v porovnani s tebou seda mys a nie je zrovna ziadna Miss ale ma mozno prenho vacsi sarm charizmu vyzarovanie, je mu s nou lepsie, pritahuju sa je tam vacsia chemia ai. Neries to lebo sa takto len utrapis.
Ja si skor myslim ze sympatie iskrenie medzi nimi bolo vzdy. Mozno mal o nu uz davno zaujem ale ona ho nechcela. Mozno ju odradzal jeho nizsi vek. Obcas si uz aj ja sama ako daka "pedofilka" pripadam aki muzi maju zaujem) A zrejme prave vas vztah to vsetko medzi nimi odstartoval, ze si uvedomila ze uz nie je pre nu az taka "samozrejmost", ze ho straca, ak uz aj o svadbe bola rec tak si zrejme uvedomila ze ho uz strati potom "uplne" a bolo. Len prepuklo co uz tam davno medzi nimi bolo. Mozno ju prave tebou chcel nastartovat aby ziarlila.....
Takze mne to skor vychadza ze ta len hlupo "vyuzil" na jeho vlastny zamer, ze skutocny zaujem mal od zaciatku o nu. Lebo sa poznaju ovela dlhsie nez vy dvaja, 7r len si nedavali sancu. Ktovie. Mozno sa mylim.
Ale o co by bol tvoj smutok zrada bolest vacsie, keby ste uz boli napr.svoji mali deti rodinu. Je to bolestive. No aj tato bolest ta vacsmi zoceli. No ak ho skutocne milujes, tak ho nechaj ist svojou cestou a ak ozaj patrite k sebe, miluje ta, tak sa vrati. Ak nie aspon budes vediet ze on ozaj nebol tym pravym pre teba ale je nim niekto iny, koho este len mas stretnut a byt s nim

Kýčera

Meursault, je tu ešte jedna možnosť. Ja*, teda nie Kýčera, je tou kolegyňou, ak má takéto informácie z prvej ruky, či? ;)

Meursault

a taka mala utecha. ty si z toho vysla ako ferova a uprimna. myslela si to a postupovala si vo vztahu s nim uprimne. to znamena ze mas cisty stit. ak mal nejake vyhrady mal ich predsa s tebou riesit. problemy sa neriesia vo vztahu tym ze sa od neho uteka a hladame si inu osobu. ale mozno si chybu nerobila. mozno je to ako pisem, ze objavil staronovu lasku.
a dalsia vec, trosku povrchna ale neva. ja mam taky nazor ze clovek vie zhruba odhadnut svoju atraktivitu. moze to byt sice skreslujuce lebo su ludia ktori sa precenuju a su ludia ktori sa naopak podcenuju, ale ak mas tvrde data, to znamena kolki ta balili, oslovili, pytali na teba, skratka ak mas dost vysoke skore u muzov tak nech ta to tesi ze zaujem o teba bude. mozno uz aj je ja neviem. potom uz je iba dolezite to rozumne triedit. pointa vsak je ze hoci nieco skoncilo nieco ine nove a mozno krajsie moze zacat.

Kýčera

Sklamaná Janka, dôvod rozchodu by Ti mal oznámiť, aby si dokázala pochopiť nepochopiteľné. Možno to tak pri Tebe a v tom čase cítil, možno si len krátil čas a možno má pravdu kamarátka a ani táto nie je jeho posledná. Kto vie?
Tak prevrať list vo svojej knihe života a prehoď stránku... Už dnes, zajtra začni nanovo písať inú knihu, žiť iný život...

Meursault

"Ja" problem ze jej tu davas take sebaiste vyjadrenia pritom o nej nevies a nom nevies nic. pises ze ta kolegyna musi byt lepsia v sexe nez autorka temy. ako to vies ? mozno to so sexom nesuvisi. alebo ze chlap si nevybera podla krasy. no ako ktory. su taki jednoduchsi ale nemusel to byt tento pripad.
Sklamana. nemusis byt hlupa ale emocie nam niekedy a vlastne asi dost casto zastieraju rozum. pozri moze to byt tak ze proste udrzoval peknu iluziu o vasom vztahu aby mal s kym ondit a zatial isiel po tej druhej. alebo mohli spolu byt uz pred tym. ale na co sa tym zaoberat. dobre ti to nespravi a on za to podla vsetkeho nestoji.