Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa mi to stalo?

Príspevok v téme: Prečo sa mi to stalo?
SklamanaJanka

Co chlapi od nas a od vztahu ocakavaju? Nechvalim sa ale chlapi mali vzdy o mna zaujem. Ked som isla niekam cez vikend von tak hned mi chlapi vypisovali ci uz na mobil alebo internet. Minuly rok som si nahodou nasla priatela, bol super mily, pozorny, zalubil sa do mna. Teda tak mi aj jeho rodina, kamarati, kolegovia a vsetci co ho poznali cely zivot tvrdili. Ja som to citila tiez tak, chodil za mnou stale, ak bol v robote stale mi pisal, ked sa dalo volal, predstavil ma jeho rodine, kamaratom, chvalil sa mnou, bol hrdy ze ma ma, prejavoval mi lasku slovne, skutkami, proste nemala som dojdem ze to tak nieje. Nakoniec sme zacali spolu zit lebo sme to tak citili. A teraz je uz dva mesiace od rozchodu ktory prisiel necakane. Myslela som si ze som bola ku nemu zla, nevdacna lebo tak mi to aj odprezentoval, ale nakoniec som zistil ze uz od polky decembra to zacalo medzi nim a kolegynou doslova "iskrit". Kolegynu pozna uz 7 rokov ako je v praci a akurat teraz ked mal mna sa mu zacala akoze pacit? Pred tym si s nou mohol hocikedy zacat lebo nemal ani on ani ona ziadny vztah. Ona je od neho este aj o 6 rokov starsia a nechcem byt hlupa, ale vobec nie je pekna. Ved keby ma zacne podvadzat aspon s nejakou brutalnou babou tak beriem.. ako mi mohol hovorit ze ma lubi a ze je stastny so mnou ze by sme sa mohli tento rok zobrat a teraz toto.. kamaratka mi povedala ze on nevydrzi dlho pri jednej babe ze bohuzial je to tak. Ale potom naco to vsetko bolo?

SklamanaJanka

Ja to chapem a niesom retardovana! Ked nemas na to nervy to citat tak sem nelez. Ja len odpovedam na to co mi pisu. Neviem co je natom zle

&&&&&&

kolko to tu budete este rozoberat ??

ona to nechce chapat

asi je retardovana ! ! !

nechal ta a hotovo, je uplne jedno ci ona ma dom, alebo byt . . . .

je k o n i e c , e n d e , f i n i t o ! ! ! chaaaaaapes ? ? ? ? ?

&&&&&&

ona to nechce chapat

asi je retardovana ! ! !

&&&&&&

ona to nechce chapat

asi je retardovana ! ! !

&&&&&&

ona to nechce chapat

asi je retardovana ! ! !

SklamanaJanka

Ano nejak v Novembri minuly rok ho kupila a ze v polke Decembra to zacalo u nich iskrit.. ze by ju chcel len za toto? Tak chuda zena.

merci11

totálny súhlas s Jarmiloup.! presne toto isté sa mi stalo mala som kamaráta ktorý sa kumne otrasne choval ledva pozdravil aj to len niekedy a ked sa dozvedel že som došla zo zahraničia že sa mi darilo a kúpila si auto tak sa normálne že prihovoril a začal ma volávať von baliť atd... no comment radšej.. o tomto sú celé dnešné vzťahy len a len o peniazoch

jarmilap.

takže si teraz kúpila dom? no to je jasne zasa sa mi potvrdilo to čo som si myslela :) chlapská vypočítavosť dnešnej doby :) a že ženy sú zlatokopky :) zaujimave že akurat teraz sa o nu začal zaujímať aké nepredvídateľné omg :D

SklamanaJanka

Tak kupila si teraz dom a preraba ho.. aj nad tym som rozmyslala ci nieje vypocitavy ale ked on peniaze ma, dobre zaraba, ma co chce, nic mu nechyba a po case by si mohol aj on dom zabezpecit. Ja fakt netusim co je za tym. Ta kolegyna sa pred dvoma rokmi stahovala z bytu do bytu a moj byvaly s jeho bratom ju boli vtedy stahovat tak si mohli aj vtedy zacat spolu. Ci moj byvaly je nakoniec na peniaze??

jarmilap.

Janka a ta kolegyna nahodou nema svoj byt? mna tiez nechal ex frajer koli starsej neatraktívnej zene s bytom a deckom . Skratka hladal miesto kde si moze premiestnit kabele . Takych muzov mas v dnesnej dobe nehorazne vela preto su aj slobodne matky s bytom atraktivna korist sprosto povedane ale je to bohuzial pravda aj kolegyne a kamosky si to vsimli akonahle sa niekto dostane k bytu hned ma zahadne vazny vztah... :-)