Dobrý deň, chcela by som sa informovať. Od novembra mám problémy s pľúcami alebo skôr neprestajne zápal priedušiek. Vybrala som 3atb. Momentálne mám nasadený suprax. Bola som na pľúcnom s podozrením na zápal pľúc preukázaný na rtg snímku. Nakoľko si pľúcny lekár nemyslí že by to bol zápal pľúc poslal ma na orl a alergologiu. Na orl mi povedali že krčné mandle už nefungujú a mala by som ich vybrať a možno malé slizničné zmeny. Na alergologii urobili testy (imunita super, bez alergie, astma a feno vyšetrenie 6 takže bez astmy) no brali mi aj spútum kde mi prišli na escherichiu coli, hemofilus influenza, a klebsiella pneumoniae.
Doma ležím už vyše 3týždňou so žiadnym záverom. Beriem antibiotika, lieky na vykašliavanie (erdromed) lieky na alergiu (desloratadínové) a všetko je to bez efektu. Stále sa dusím kašlom, ide mi hlavu rozdrapiť od tlakov, zadycham sa len sa pohnem z postele, v kľude mi akoby pískalo a rapkalo v pľúcach, mám pocity bušenia srdca a mdloby ak dlhšie stojím. Neprestajne tupá ale bodava bolesť v oblasti spodných rebier hlavne po ľavej strane. Krvné testy boli ok.. Trochu zvýšené eozynofily ale to asi z mandlí.
Prosím ak máte niekto podobnú skúsenosť poradte mi prosím ako sa preliečiť alebo, že čo by to mohlo byť. Veľmi pekne Vám do predu ďakujem. :-)
Problémy s plpúcami
Matway, žiaľ, sklamem Ťa. Sama som chorá, na toto nemám čas, energiu, ani počítač. Ten mi na chvíľu požičiava jedna kočka, čo tu leží. A do kompetencií, kt. mi neprináležia, sa miešať nebudem. Poradím a nechám na každom, ako s informáciou naloží. Jeho rozhodnutie, jeho zdravie, jeho život. Toto si na svoje svedomie nezoberiem, najmä ak daný človek nejaví záujem a ATB už berie. Ak by ich prestala brať, nabudúce jej už nemusia zabrať...Okrem toho sa nechcem dostať do hľadáčika orgánov činných v trestnom konaní. Aj Tebe pekný večer!
Kýčera, viem, že budeš reagovať, no a vážne, ako ťa poznám, rozpísmenkuješ sa, ako sa patrí, to znamená, objasniť prispievateľke všetko, čo ju ohrozuje, čo jej najviac škodí, a ako sa zbaviť tých príživnikov! Počítam s tím, že jej objasníš chémiu, toxicitu, pliesne aj ťažké kovy, o parazitoch sa dozvedela aj sama cez nepresné testy modernej medicíny, pekný zbytok nedele.
Vycephej alebo ako, nie si si istá alternatívnou medicínou? A moderná medicína ti už pomohla?
Ako prvý som reagoval, že atb na tvoje parazity sú už neúčinné, stali sa na ne rezistentné /odolné/.
Alternatíva neznamená len, podľa teba, akupunktúra, ale je to likvidácia tvojicj potvoriek aj inak, ako sú atb!
Kýčera ti navrhovala aj alternatívu, aj keď som ju nepochopil v jednej veci, a to, že ti nevyhovárala atb a všetku chémiu, ktorú berieš za hrste, ako lentilky. Všetke príspevky som čalal, kedy sa na alternatívu opýtaš, ale bohužial nič.
Ako si myslíš sa do teba tie potvory dostali?
Tie potvory, čo majú na svedomí až 80% civilizačných chorôb?
treba preliečiť pľúca a posilniť srdce,najlepšie akupunktúrou
Na prácu v najbližšej dobe treba zabudnúť, nie je najlepší nápad ísť tam v takomto stave.
Robila sa aj biochémia? Hlavne, čo sa týka zápalových ukazovateľov (CRP).
Nemyslím že by to bola tá slezina.. Ja som mala bolesti pri našli.. Neskôr keď som sa pohybovala.. Až kým to neprešlo do štadia ako je teraz že nemusím nič a aj tak bolí.
Inak nepísala som že mám neprestajne zvýšenú teplotu tak cca 37,5..
Ano je to nepodstatné, podstatne je že tu ste a radíte. Ako povedala Kýčera.
Myslíte že je to zápal pľúc alebo čo? Ja už by som rada šla aj do práce, len sa bojím že dojdem a nevydržím to tam. No každopadne som čítala aj to že je ťažké sa z týchto bakterov dostať.
Nie som z BA a ani z PN, ale to je nepodstatné :)