Zabite ma niekto...

Príspevok v téme: Zabite ma niekto...
Čierna mačka

Zabite ma niekto, že nemám dosť rozumu v hlave, aby som konečne dokázala pochopiť, že aj keď budem mať vzdelanie, budem sebestačná, na nikom nezávislá žena, slušne vychovaná a slušne( aspoň relatívne) sa správajúca, tak nikdy nezapôsobím na muža tak, ako keď by som bola (ukradnem si výraz iného diskutujúceho ani neviem odkiaľ, ale páči sa mi) "omietkový démon", dlhonohá Barbie alebo iný podobný zjav, ktorý si podľa mužov zaslúžia pomenovanie žena. Mne keď sa rozdávala krása sa veľa neušlo a tak mám v dnešnom povrchnom svete smolu, lebo okrem pár obstarožných úchylov a zúfalcov sa po mne nikto neobzrie.
Nesmiem vynechať môjho ex, ktorý sa tiež nepozeral na krásu, ten vyžadoval iné priority ako podriadenosť, poslušnosť...Kýčera, ak toto čítaš, dávam ti týmto odpoveď na tvoju otázku z inej témy, že si zvedavá, ktorý muž by sa opovážil ma udrieť.
Nejak ma to až donedávna neštvalo, ale zlomené srdce nebolí večne a chce ľúbiť a byť ľúbené...
Nezvyknem sa vyjadrovať vulgárne, ale do riti....Niet nad pocit, keď rozmýšľaš nad tým, ako sa môže jeden muž tváriť pri pohľade na teba tak kyslo a že aj kus hovna je pre neho zaujímavejší ako ty....

blueberryNN

Mesacny princ, zena s dlhorocnymi skusenostami a dokonalou znalostou nas, ostatnych zien, to musi vediet najlepsie ;).

Mesačný princ

Ja ti to napíšem tak, ako to je v realite. Sú to všetko blbosti, čo ti sem tie ženy píšu. Ako nehnevajte sa, nič v zlom ale keby ste boli na jej mieste, tak viete, že toto, čo jej tu radíte nefunguje! Máte niečo, čo ona nie a preto sa vám darí a nie je to sebavedomím, hraním sa na ,,ženskosť,, alebo zvládnutím problémov. Ja si naopak myslím, že to tak zakladateľka bude prežívať stále až zostarne a zistí, že je naozaj osamelá. Ono to nie uje premýšľaním človeka ale prispôsobením sa tejto dobe a návodom, ktoré nás učí.

Pekne to vystihuje táto pesnička www.youtube.com

Začiatok je úplne super :) A myslím si, že vybrať si musí ona. Ja som si vybral a pravdou je, že som si vybral cestu, ktorá mi neprinesie to, po čom túžim. Ale už som si zvykol. Vždy musí človek niečo obetovať a cesta poznania a pochopenia nie je práve tá najjednoduchšia. A ako sa hovorí - ,,nevedomosť je bránou ku šťastiu,,

Je to jednoducho tak. Budú ju ľudia prehliadať a bude sa jej to stávať stále, ale zase by som písal dlho a aj tak máte odlišný názor a by ste ma ukameňovali, tak radšej končím :D

blueberryNN

Nemyslim si, ze zena na to, aby bola vyrovnana a spokojna, potrebuje byt femme fatal. Z toho pojmu na mna skaredo pozera nesloboda. Nesnaz sa byt femme fatal. S castou prispevku adr1e suhlasim. Miluj samu seba tak, ako si schopna milovat druhu najcennejsiu osobu, ktoru v zivote mas (tou prvou si ty). Ale nerob to preto, aby si sa niekym stala. Len to nie. Miluj seba taku, aka si, a vsetko ostatne pride automaticky. Ja nie som ziadna femme fatal, a takisto mam vkuse zaujemcov, zvycajne viacerych sucasne. Nebyvalo to tak vzdy. Vsetko sa radikalne zmenilo, ked som v zivote zvladla nieco velmi tazke, a za to, ako som to zvladla, som sama k sebe pocitila vdacnost a lasku. Uvedomila som si, ze som si svoj najsilnejsi spojenec aj v tom najhorsom obdobi, ked nikoho ineho nemam. A odvtedy som si vsimla, ze sa mi zacalo dostavat uprimneho priatelstva zien a neustaleho zaujmu muzov. Vsetko, co potrebujes, je laska.

nina710

Adr1a krasny prispevok toto by si mala precitat kazda zena!
Nech na seba uz konecne nenadavame ale mame radi svoj zivot taky aky je a same seba tiez ;)!

Moireal

Adr1a, ked su z teba muzi tak namakko, zacni viest dake motivacne stretka pre zeny, co sice pekne mozu byt, no citia sa vyzorovo ako zumpa. :)
Mozno by si vedela ich daco priucit.

adr1a.

Ahoj macka. Nemysli si, ze len dlhonohe a neviem ake omietkove Barbie maju uspech u muzov. Ved sa rozhliadni vokol seba po paroch ktore spolu su. Uvedomis si potom, ze o krasu kolkokrat ani tak nejde. Ja nie som taka ako opisujes tie ziaduce zeny a pritom sa nemozem o zaujem muzov stazovat. Ani najmenej. Macka. Kasli na to ci sa niekomu pacis/nepacis. Ci splnas daky "ideal" krasy nekrasy. Co ta po inych?? Miluj sa taka aka si. Pac sa hlavne sama sebe. Bud sama sebe najvacsou faninkou obdivovatelkou. Pozeraj sa na seba inymi ocami. Ocami lasky radosti smiexu obdivu ucty ai. Hovor si sama sebe komplimenty ody, miluj sa zboznuj sa a bud sama sebe vsetkym. Najdi si svoj vlastny osobitny styl. Podciarkni zvyrazni co je na tebe krasne ocarujuce a to ostatne akoby neexistovalo prip.to vyretusuj)) zo mna su muzi obcas riadne mimo a nevahaju robit neviem co)
Nerob zo seba co nie si, no to zas neznamena sa o seba nestarat. Uz som to tu neraz pisala. Raduj sa a tes sa zo zivota, staraj sa o seba (venuj sa sama sebe, cvic tancuj plavaj fittkuj zabavaj sa, rozmaznavaj hyckaj sa, chodievaj von stretavaj sa s inymi ludmi kamoskami, staraj sa o seba ako zena od vzhladu az po satnik doplnky kozmeticku pedikurku masaze wellness alebo pod na dovolenku ai ai).
Takmer kazda moze byt a ziskat nadobudnut sebavedomie guraz vyzor ai Femme Fatale. Nie sa na nu hrat ale nou aj naozaj skutocne byt. Byt skutocnou Zenou. Zenou sebavedomovou mudrou hrdou neskrotnou nezlomnou nesputanou pritazlivou rajcovnou rozkosnou zvodnou nedostupnou ai, no vediet byt obcas aj neposlusnou drzou potvorkou mrškou, schopnou svojim sarmom fluidom charizmou podmanit ocarit okuzlit muza po ktorom budes ty sama tuzit a chciet ho.
Byt Zenou je uzasne. Len sa tou Zenou aj musis najskor stat a nou skutocne byt. Prijmi svoju zenskost. Rozvijaj ju. Vydoluj z nej maximum. Nezameriavaj sa na chyby nedostatky alebo co nemas. Stavaj na tom co mas a vytaz z toho maximum. Buduj si zdrave sebavedomie. A usmievaj sa) rozumu mas az-az. Hlavne sa nevzdavaj a nedaj zlomit. Sme predsa dake bohyne)

Mesačný princ

,,že vzdelanie im môže zabezpečiť lepšie zamestnanie,, - nesúhlasím

Vždy sa ,,kastovalo,, a poznám xy vysokoškolákov, ktorí tvrdia a vždy tvrdili to, čo píšeš a aj tak boli pre nich ľudia s nižším vzdelaním ,,tí druhí,, a napriek tomu, že o tom nerozprávali, tak bolo evidentné ako nimi pohŕdajú. Je to jednoducho tak a tých čo tak konajú je väčšina.
Fyzická krása je jedna vec ale skôr ide o súmernosť v každom detaile! Čo je súmerné je pekné. Ale predstav si, že by deti poznali len rozprávky ako Shrek. Čo myslíte, čo by považovali za pekné? Prečo existujú Barbie a Kenovia? Odkiaľ to tá spoločnosť berie?
Obal síce predáva, ale poznal som xy ,,pekných,, žien a myslel som si že ,,wau,, tá je sympatická ale keď otvorila ústa, tak to pokazilo všetko, ale totálne všetko! Vidíš Čierna mačka, ani ja nebudem súhasiť s názormi ostatných, s ktorými sa nestotožňujem ani keby som mal kvôli tomu prežiť celý život osamelý!
Čo je vlasne krása? Považuješ tie ,,omietkové ženy,, za pekné? Aj my muži sme takí a onakí. Aj my máme rozdielne názory a tak ako ty mi tvrdíš, že všetky nejdete po peniazoch, tituloch, majetku či pozornosti, tak ja tvrdím, že nie všetci muži radi lížu omietku :D
Lenže je tu jedno ale...tí, ktorí by k sebe podľa tohoto pasovali sa prehliadajú alebo sa vôbec nenájdu. je to tak dané. Len veľmi málinko prípadov sa podarí spojiť. No ak sa to podarí, tak také vzťahy niečo aj vydržia.
Vzhľad predáva, v dnešnom povrchnom svete je to tak. Nič s tým nespravíš ani ty, a ani ja. A predáva aj to vzdelanie, majetok, práca....atď

Čierna mačka

No vidíš Messje, ja toho vzdelania mám až až a čo z toho v súkromnom živote. Nechcem sa teraz zamotať do toho a zle sa vyjadriť, aby to niekto zle nepochopil. Ja som to už tu prezentovala, tak to nejak skúsim skrátiť. To, že ja mám vysokú školu, neznamená, že si nevážim ľudí, ktorí ju nemajú, pretože sú to častokrát inteligentní ľudia, ktorí nemali to šťastie sa dostať niekam do školy alebo proste boli ešte mladí a neuvedomili si, že vzdelanie im môže zabezpečiť lepšie zamestnanie. Ani nejak nezvyknem ľuďom o tom bľabtať, že ja mám takú a takú školu. Teraz som to len preto vytiahla, aby som to porovnala s tým, že fyzická krása sa cení viac, pričom to je niečo, čo človek vie ovplyvniť len do istej miery a niekto jej dostal do vienka viac, niekto menej a cítim sa vždy ponížená tým, ako ma ľudia dokážu odsúvať a ignorovať len preto, že mne relatívne chýba.

Čierna mačka

Mesačný princ, nie nebudem sa hrať na "omietkovú" ani za cenu, že ostanem sama. Ale zas, aby som nebola za nejakú humusáčku alebo čo preboha. Ja nehovorím, že sa nenamaľujem, neučešem, pekne neoblečiem alebo tak. Ale nie preto, aby som na niekoho pôsobila a predvádzala sa, robím to do takej miery, akú ja považujem za dostačujúcu samej pre seba, ak chápeš.
Messje, blbec deň dnes? Ani nie, taký bežný ako vždy. Ale keď ráno vstávaš s tým, že dnes sa to už zmení a ono sa to nezmení a ty sa potom dovlečieš domov a snažíš sa hodiť to za hlavu. Ak to takto funguje už dlhší čas, nečuduj sa mi, že už čím ďalej, tým menej sa mi darí hádzať to za hlavu. Asi máš pravdu, cez problémy iných sa snažím poriešiť samu seba. A keďže nejak na sebe iné nedostatky ako nedostatok krásy nevidím(dúfam, že to neznie nejak namyslene), tak logicky mi príde, že problém bude v tom. No a ešte v tom, že si neviem uvedomiť, že niekto je asi iná liga ako ja.

Messje

a este nieco ti napisem...
ja som si nikdy skolu nedorobila,nemam ani maturitu.Proste sa mi nechcelo ucit na zakladnej a na strednej som bola najlepsia.Len kvoli kolektivu,aj napriek prehovaraniu ucitelov,som neprestupila...Pravdupovediac,cely zivot tym trpim,ze nemam vzdelanie.Synovi to stale pripominam,kym moze,nech sa uci.Zato viem ale jazyky.Nehovorim,ze len ti,ktory maju doktoraty a diplomy,ze len ti su ti,ktorym sa treba klanat.Ja len pisem o sebe,ze keby som mohla vratit cas,urcite by som studovala.Aj teraz by mi to pomohlo a vela.Ale bohuzial.Takze...ja ta nezabijem,ked sa budes vzdelavat.Vzdy lepsie ako vytrcit zadok a hrudnik a klesnut...