Zabite ma niekto...

Príspevok v téme: Zabite ma niekto...
Čierna mačka

Zabite ma niekto, že nemám dosť rozumu v hlave, aby som konečne dokázala pochopiť, že aj keď budem mať vzdelanie, budem sebestačná, na nikom nezávislá žena, slušne vychovaná a slušne( aspoň relatívne) sa správajúca, tak nikdy nezapôsobím na muža tak, ako keď by som bola (ukradnem si výraz iného diskutujúceho ani neviem odkiaľ, ale páči sa mi) "omietkový démon", dlhonohá Barbie alebo iný podobný zjav, ktorý si podľa mužov zaslúžia pomenovanie žena. Mne keď sa rozdávala krása sa veľa neušlo a tak mám v dnešnom povrchnom svete smolu, lebo okrem pár obstarožných úchylov a zúfalcov sa po mne nikto neobzrie.
Nesmiem vynechať môjho ex, ktorý sa tiež nepozeral na krásu, ten vyžadoval iné priority ako podriadenosť, poslušnosť...Kýčera, ak toto čítaš, dávam ti týmto odpoveď na tvoju otázku z inej témy, že si zvedavá, ktorý muž by sa opovážil ma udrieť.
Nejak ma to až donedávna neštvalo, ale zlomené srdce nebolí večne a chce ľúbiť a byť ľúbené...
Nezvyknem sa vyjadrovať vulgárne, ale do riti....Niet nad pocit, keď rozmýšľaš nad tým, ako sa môže jeden muž tváriť pri pohľade na teba tak kyslo a že aj kus hovna je pre neho zaujímavejší ako ty....

Moireal

Nuz, pises to do velmi vela tem a aj to ze si sama. Pride mi to vtipne, neviem co tym chces dosiahnut. A ja som praveze reagovala na to ako zenske so sebou sutazia, ja tu so zenskymi nesutazim. Nepisem, kto ako po mne ide a pod.
Uprimne, chlapi idu po kazdej. Pekny den. :)

adr1a.

m.topky.sk-

Napriklad taky sympatak Hugh Jackman. O jeho zene pisu ako o tuctovej, ze nema postavu tvar modelky ai. Zo zien by si mohol preberat a keby xcel, moze mat krasne omietkove ako pises modelky herecky ai. A predsa je od r.1996 so svojou zenou ktora je od neho dokonca o 14r ci ako starsia) Ponimanie krasy je o inom a zavisi od konkretneho cloveka. V kazdom sa da objavit vidiet nieco 'krasne'

www.blesk.cz

A hej. Presne ako pise kafe

Moireal. (Zrejme zareagujes ze si nekonkretizovala a ze trafena hus zagagala)) no ale vieme kto-co tu napisal tak sa logicky aj kazdy taky tu najde. Ako aj ja)) ).
Takze. Keby som tu nieco take o sebe roztrubovala pisala v kazdom prispevku)) no nerobim to. Nie som na to odkazana ani si tym nic nehladkam (myslim teraz ego) ai. No napisem to iba kde sa to hodi a ma to svoj vyznam opodstatnenie. A ked uz spominas B ja som povedala aj A)) ze nie som ziadna miss ai ze mam od toho daleko ai) Aj pre toto su muzi "normalnejsi" a lepsie si s nimi rozumiem)) ze vy zeny tak radi iba pitvate pichate neraz len ohovarate zavidite, veci zbytocne komplikujete ai, cize samee predohry predohry a orgazmy nikde :D

Moireal

Nemam rada ako o sebe zenske vyhlasuju ako po nich chlapi idu. Vsak pravda to asi je, lebo chlapi idu po kazdej, co nieje vyslovena skrata a je trochu zaujimava. Ale mne to pride, ze to robia iba zo sutaze s ostatnymi zenskymi a to je prave to stupidne zenske spravanie, ktore samotne zenske odsudzuju.

Cierna macka, podla mna isto niesi taka nepekna ako o sebe tvrdis, sto ludi, sto chuti, ako bolo povedane. Ja som mala znamu, ktora nebola nejaka extra krasavica a predsa si vedela omotat okolo prsta kazdeho chlapa. Je pravda, ze sa spravala dost ako stetka a priam sa im ponukala ale vedela ich skratka zbalit a to ozaj nebola idealne krasna. Skareda nie ale skratka nie krasavica, za ktorou sa na ulici obzries. Mozno som dala zly priklad. Nie, nemala by si sa spravat ako stetka ale sebavedomie je naozaj branou k ostatnym ludom a hlavne ked ho aj dvihas inym. Za mna, muzi maju najradsej zenu, ktora je vtipna a zaroven hrava. Ked je vkusne upravena, je to jackpot. Toto je to, co chlapov pritiahne. Ty mas este bonus, ze si inteligentna, mas vzdelanie, mas co ponuknut.
Zaroven ale treba zostat zenou a nebyt prilis nezavisla, chlapi by mali zeny chranit, to je ich uloha. Tak sa uvolni a ber to cele ako hru, zivot je hra. Nemali by sme sa brat tak vazne, lebo potom nam utekaju skvela prilezitosti medzi prstami. :)

kafe

táto potetovaná a na môj kus dosť zohyzdená žena je právnička. Predstav si, má deti (s exmanželom, to ešte bola normálne pekná) a priateľa, ktorého si našla po úpravách. Venuje sa ženám a domácemu násiliu.
www.dailymail.co.uk
Ako je to možné v tomto povrchnom svete?? Ako sa môže niekomu páčiť, keď spoločnosť vtĺkla všetkým do hlavy jeden jediný model krásy?
Tento kriplík. Má ženu, deculo, dokonca aj ruhé? www.youtube.com
Ako je možné, že vozíčkári, vážne chorí, zohyzdení ľudia majú partnera a ľúbia ich takých, aký sú.
.
Čo je to, čo ti chýba? Radosť zo života? Schopnosť vychutnávať si? Humor? Láska k sebe samej? Prijatie toho aká si? Uvedomenie si, čo VŠETKO máš a trochu vďačnosti?
Vieš ako som sa dopracovala ja k veciam, snom, po ktorých som dlho, dlho, dlho fakt strašne dlho túžila? Ak to dokázali druhí ľudia, potom to dokážem aj ja! Chcem to zažiť v mojom živote a aspoň umriem snažením sa o všetko, po čom túžim, ako by som to mala vzdať a zmieriť sa, že to nedosiahnem.
Veľkou brzdou k plneniu si svojich snov je smútok, neistota, strach, presvedčenie že svet je povrchný, preto sa mi nedarí... prílišná serióznosť (mám na mysli, žiť si tak jednoducho, zľahka) a iné. A keď máš zatiahnuté všetky možné brzdy, nepohneš sa, aj keby si sa pokrájala a myslela neviem ako pozitívne. Takže najprv odbrzdiť a potom leť, škaredé káčatko :) Ja si skromne myslím, že chyba neni ani v kráse, ani v povrchnom svete. Lebo kopa škaredých žien toho partnera má.

Mesačný princ

Čierna mačka - ako tu už bolo spomenuté a napísané. Rovný, rovného si hľadá a ja som toho názoru, že v správny čas a na správnom mieste ťa ten, ktorý ťa má nájsť a s kým sa máš stretnúť nájde. Alebo ho nájdeš ty. Vôbec nič nemusíš meniť.

,,Na brehu mora stálo malé dievčatko a zbieralo vyplavené umierajúce hviezdice a hádzalo ich späť do mora. Išiel okolo starší muž a pýtal sa, prečo to robí, veď sú ich tisíce a zachráni len nepatrné percento. Aký to má význam? A dievčatko zdvihlo jednu z nich, hodilo ju do mora a povedalo - Pre túto jednu nekonečný,,

Mesačný princ

adr1a. - vidíš, teraz si to pomenovala presne ,,apatia, mrzutosť,, Ako napíšeš, tvoj príspevok by mali podľa mňa dať do školských osnov :)

adr1a.

Akosi niektori nepoxopili podstatu ideu mojho prispevku) Nepisala som o konkretnych realnych modelkach hereckach spevackach playmate ai (pre niektore niektorych polopatisticky: "akoze stan sa, bud vyzeraj ako - MM Ariana Grande A.Jolie Rihana Pink T.Swift Ambrosio Kerr ai ai).
FF je predsa archetyp umenia a literatury. Pre kazdeho muza a zenu je to predsa ina/vlastna/rôznoroda predstava tužba obraz stelesnenie ich "sna" lebo 100 ludi 100 xuti)

Princ. Samozrejme))) nebudem ti radsej oponovat lebo s tebou je to ani z voza ani na voz, no napisem ti jedno. Aj zatrpknutie sklamanie smutok zufalstvo bolest negativizmus frustracia ai ai by mali mat svoju mieru. Inac ta pohltia zaziva.
PS. Pisala som z vlastnej skusenosti zeny. U mna to vyslo vyxadza a u inej nemusi) no moze)) a tiez nemam idealnu vysku vahu miery vlasy postavu ai ai Miss)). Ani zdaleka. Pisala som hl.o vyžarovani, čare fluidume charizme pôvabe šarme, život iskra v očiach, radosť ľahkosť smiech ai ai, vedieť vyťažiť aj z mala maximum. Ak tieto aspekty chybaju tak aj z tej najkrajšej babiky sa stava handrenna mrtva bábka. Ty by si princ mohol byt aj tym najkrajsim muzom na svete a so mnou by to ani nepohlo. Lebo vyzarujes tolko negativizmu apatie mrzutosti ai ai ze........

Blueberry. Ten sarkasticky podton si nexaj pre svojix doma)
Alebo na "odlaxčenie" temy a dalsie nepochopenie ma))))
Rovny rovneho si hlada a sliepka k sliepke sada :D ci ako to o tyx vranax je ;) Takze sa ohlas az ked aj ty tie dlhorocne skusenosti a dokonalu znalost ostatnych zien budes mat :D :D ved ty vies najlepsie ako to teraz moc "vazne" myslim)))

Mesačný princ

blueberryNN - práveže to je o tom, že to je úplne naopak a je to presne tak, ako keď ženy radia mužom, ako zbaliť ženy. Celé zle :D
ale ok