Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...
Su to spomienky z minuleho zivota?
Písala som to v niektorom predošlom príspevku...duchovia nemajú takú dlhú životnosť. :o) Deti sú ešte viac otvorené mimozmyslovému vnímaniu a tak môžu skôr vidieť aj iné svety, iné paralely. To k tým imaginárnym kamarátom. Ale podľa mňa to tiež nie sú duchovia. Tí tu tak dlho nezostávajú. :o)
Inora, a tvoje deti sa nikdy nepýtali na žiadneho pána, ktorý sa zdržiava pri tebe?
Anjelik, ak ťa dobre chápem, tak všetko, čo sa jej deje má z minulých životov? Prečo v jej prípade nepripúšťaš, že je to duch?
Lebo je jednoduchšie ovládať nevedomých ako vedomých. Plus, toto telo je takmer také isté ako mali ľudia dávnoveku...tak malo nastavené využitie mozgu..preto často mozog nestíha mysli, pri tom kvante informácií..proste, kde sa nedá, sa nedá a tak je pre nás aj veľa vecí nepredstaviteľných...to ale neznamená, že sa nedejú. :o) Opakujem, nemáš sa čoho báť, ak sa budeš držať toho,čo som napísala. Snívať je viac ako vhodné...posúva to spoločnosť vpred. Aj keď ti to nikto neuverí..hlavne, ak ten dobrý pocit posunieš ďalej, smerom k svojim blízkym a aj neblízkym.:o)
Anjelik, no nad tym som sa nikdy takto nezamyslala, ale moze byt. Ludia vela veciam nepochopia. Ved zo 100% mozgu vyuzivame len velmi male percento. Preco nam ludstvu niekto zablokoval dalsie vyuzitie mozgu? Tak ani teraz nechapem, preco sa mi to deje.
Filip, nie neobetoval svoj zivot, nemusel. Citim z neho silu, prevahu, moc, ktoru vsak nikdy nevyuzil proti mne, prave naopak...
Netreba, presne tak, ako som to vysvetlila. Spomienky vznikajú predsa počas celej evolúcie, vývinu, takže nemusí ísť o spomienku, tvorenú v tomto živote. A máš pravdu, deti ešte nie sú úplne uzavreté v osobnosti a majú lepšie spojenie s tým, čo by si nazvala intuícia. :o)
Ja len tvrdím, že sa nejedná o žiadneho ducha dakoho, ale o konštrukt lnory, a to platí aj pre obdobie pred fotkou...že podporuje samu seba tým, čo vedela a poznala už pred týmto životom. :o) Že sa nemusí ničoho báť.
Inora, možno keby si opísala niečo z príbehu, ktorý ti ten neznámy ukázal, alebo tie obrazy - možno by sa z toho dalo určiť, čo autor chcel povedať.
Nebolo tam tak, že by za teba obetoval život?
anjelik, zaujímalo by ma ako vysvetlíš napr. imaginárnych kamarátov malých detí, tiež je to len spomienka? Prečo potom vedia napr. presne opísať vzhľad zosnulej osoby, ktorá zomrela ešte pred ich narodením... podľa mňa práve táto ich schopnosť sa stratí vplyvom okolitého sveta a dospelých, ktorí v nich túto danosť doslova zašlapú, vymažú...